Tratamentele cu soluții chimice nu te scapă de ploșnițe!

Tratamentele cu soluții chimice nu te scapă de ploșnițe!

Tratamentele cu soluții chimice nu elimină ploșnițele!

 

Insecticidele ajută la eliminarea ploșnițelor (insectele adulte) dar nu elimină larvele și ouale depuse, deoarece nu reușesc să pătrundă prin substanța vâscoasă cu care acestea sunt acoperite.

 

Singura modalitate de eliminare a larvelor și oualelor depuse, este expunerea acestora la temperaturi ridicate, de peste  60°C.

 

Expunerea la temperaturi ridicate elimină ploșnițele, indiferent de stadiul lor de dezvoltare: insectă adultă, larvă sau ou. La temperaturi de peste 60°C, toate ploșnițele de pat sunt ucise rapid.
Aburul de până la 180°C emis de aparatele Polti Cimex Eradicator și Sani System Business ucide 100% dintre ouă și 90% dintre ploșnițele adulte, chiar de la prima trecere. Acesta topește cu succes și substanța lipicioasă care leagă ouăle de suprafețe, reduce mirosul de ploșnițe și elimină urmele de excremente, datorită utilizării combinate a aburului și detergentului HPMED.




                                 PLOȘNIȚE ADULTE
 

Ce este detergentul HPMED?

 

Polti HPMED este detergentul care, combinat cu aburul, elimină mirosul caracteristic al ploșnitelor și topește substanța clară care leagă ouale acestora de suprafețe. Acest tratament combinat (termic + detergent HpMed) elimină ploșnițele, previne apariția și înmulțirea lor, pe termen mediu și lung.
Se recomandă un minim de 5 ședințe de tratament termic împreună cu soluția HPMED, pentru eliminarea definitivă a ploșnițelor, pentru care sunt necesare 5 flacoane de HPMED. Flaconul de  HPMED se schimbă la fiecare re-alimentare a boilerului, adică după aproximativ 2 h de utilizare.
Detergentul HPMED este clasificat ca nepericulos conform prevederilor Regulamentului (CE) 1272/2008 (CLP) și modificărilor și ajustărilor ulterioare.




 

› Detergentul HPMED ocrotește mediul înconjurător
› Poate fi folosit în prezența oamenilor și animalelor
› Elimină mirosurile specific infestării cu ploșnițe


Te pot interesa urmatoarele articole din aceași categorie 

La ce caracteristi tehnice sa fii atent cand alegi un aparat dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor 

Utilizare video și unboxing cu dispozitivul cu abur contra ploșnițelor de pat 

Cum se utilizeaza corect aparatul cu abur contra plosnitelor de pat 
 

Se poate utiliza detregentul HPMED fără aparatele Polti Cimex Eradicator sau Sani System Business?

 

Nu, detergentul HPMED se utilizează doar cu împreună cu aceste aparate, deoarece substanța va fi nebulizată cu ajutorul aburului emis de pistolul special, la care se atașează flacoanele.


 

Cum funcținează aparatele Polti Cimex Eradicator și Sani System Business?
 

Aparatele cu abur Polti Cimex Eradicator și Sani System Business, sunt capabile să elimine ploșnițele și ouăle prin șoc termic. Acestea sunt generatoare de abur la care este conectat pistolul special „Steam Disinfector”, patentat la nivel mondial, care încălzește aburul până la 180°C. Pentru a elimina mirosul caracteristic al ploșnițelor de pat și a topi substanța lipicioasă care leagă ouăle de suprafețe, aburul este distribuit prin nebulizare împreună cu detergentul HPMED.

 

Sunt cu adevărat cele mai bune și cel mai eficiente aparate cu abur pentru eliminarea ploșnițelor!

 

Cimex Eradicator și Sani System Business sunt o metodă de eliminare a ploșnițelor cu impact redus asupra mediului și a sănătății, deoarece nu necesită utilizarea insecticidelor.
După tratament, spațiile se pot utiliza imediat, fără timp de așteptare pentru aerisire. Amestecul de abur și HPMED poate fi eliberat în prezența oamenilor și a animalelor. Din acest motiv este soluția ideală pentru eliminarea ploșnițelor din hoteluri și pensiuni, spații de cazare muncitori, penitenciare, spitale, cămine de bătrâni, vestiare, săli de sport, autobuze.
Este eficient și rapid iar jetul de abur poate fi direcționat chiar și în cele mai ascunse colțuri, preferate de ploșnițe, care sunt cel mai greu de tratat.

 

Care este diferența dintre aparatele Polti Cimex Eradicator și Polti Sani System Business?

 


 

Aparatele sunt identice din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Diferențele sunt de culoare și de numarul de flacoane de detergent HPMED din dotarea standard. Cimex Eradicator este dotat cu 2 flacoane iar Sani System Business este dotat cu 12 flacoane.


 

Putem elimina ploșnițele și cu ajutorul altor aparate de curățat cu abur?

 

Nu, deoarece acestea nu sunt dotate cu pistolul special care poate încălzi aburul la o temperatură de până la 180°C și la care putem atașa flacoanele de detergent HPMED.


 

Aparatele sunt ușor de folosit sau este nevoie de intervenția unei firme specializate?

 

Aparatele sunt foarte ușor de folosit și nu este necesară intervenția costisitoare a unei firme DDD, specializată in eliminarea dăunătorilor. Regasiți aici în format video, manualul de punere în funcțiune și utilizare a aparatelor.
 

 

Aparatele se mai pot folosi și după ce scăpăm de ploșnițe?

 

Desigur! Aparatele pot fi folosite și pentru curățarea și igienizarea cu abur a întregii case, cu ajutorul kitului opțional de accesorii. Aburul generat este îndeajuns de puternic pentru a distruge pâna la 99.99% dintre germenii și bacteriile de pe toate suprafețele.



De asemenea, fierul de călcat opțional le transformă într-o veritabilă stație de călcat cu abur, pentru rezultate profesioniste chiar la tine acasă. Boilerul de înaltă presiune, livreaza abur de cea mai bună calitate, capabil să pătrundă chiar și prin mai multe straturi de țesături. Ușurează-ți munca și fă din călcat o activitate relaxantă, în orice moment al zilei!


Postarea urmatoare Postarea anterioara
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!