Aparate de curatat cu abur

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre

Aparatul de curatat cu abur Vaporetto este potrivit si pentru cei care sufera de alergii, Polti comercializand aparate de curatat cu aburi certificate pentru eficienta contra acarienilor si alergenilor.

Eficienta unui mop sau aparat de curatat cu aburi Vaporetto in eliminarea acarienilor de praf a fost demonstrata de catre University of Cambridge si Spitalul Dermatologic din Lyon.

The University of Cambridge a descoperit ca aburul de la aparatul cu abur Vaporetto elimina 98% dintre acarienii de praf din saltele si 97% din covoare cu o reducere de 86% a alergenilor. De asemenea, si The Dermatological Hospital of Lyon a dovedit ca puternicul jet de abur de la aparatul de curatat cu abur Vaporetto elimina acarienii de scabie doar dupa 5 secunde de aplicare.

In plus, aparatul cu abur Vaporetto este certificat de catre British Allergy Foundation, prestigioasa institutie Britanica, care a acordat certificatul  "Seal of approval" pentru produse eficiente la eliminarea alergenilor din mediul inconjurator.

De ce este curatarea cu aburi atat de apreciata pretutindeni?


Pentru inceput, trebuie sa tii cont de faptul ca pana si suprafetele dure, cum ar fi gresia sau blatul de bucatarie, au un factor de porozitate ridicat. Atunci cand folosesti aparate de curatat cu aburi, vaporii patrund adanc in suprafata poroasa, curatand in profunzime. In plus, acestea nu folosesc chimicale, ceea ce le face perfecte in medii cu copii mici, sau in familiile cu membri alergici. Tot ce trebuie sa faci pentru a folosi astfel de aparate este sa umpli rezervorul cu apa si sa astepti cateva momente pentru producerea aburilor. Nu te mai complici cu storsul mopului, cu galeti sau cu manusi, deoarece nu raman reziduuri, iar carpele din microfibra ale aparatului pot fi puse direct in masina de spalat!

Distruge bacteriile, microbii si alte microorganisme

Poate ca cel mai mare avantaj al aparatelor de curatat cu aburi este faptul ca poti folosi o metoda naturala pentru dezinfectarea suprafetelor, inlocuind astfel chimicalele periculoase, care de altfel costa foarte mult! Astfel, doar cu ajutorul apei, obtii un instrument perfect pentru curatare si dezinfectare, atat in baie si bucatarie cat si in alte spatii ale casei tale. In plus, curatarea este mai eficienta, in special in cazul petelor persistente, iar mirosurile nedorite dispar, deoarece aburul puternic incalzit omoara toate aceste tipuri de bacterii. Poti spune acum "La Revedere!" manusilor inconfortabile, mopurilor imbacsite sau carpelor ineficiente, care mai degraba intind murdaria decat sa o curete! Vino la Polti si descopera ce inseamna adevaratul profesionalism intr-ale curateniei!

Din aceste motive, iti recomandam sa comanzi aparate de curatat cu aburi de la Polti, durabile si usor de folosit! De asemenea, este important sa specificam si faptul ca aparatele de curatat cu aburi Polti vin insotite de componente de calitate, care nu vor necesita schimbarea daca sunt corect intretinute si utilizate.


Descopera acum cele mai eficiente aparate de curatat cu aburi de ultima generatie! Comanda online de la Polti si beneficiaza de tot ce e mai bun: preturi atractive, garantie de 3 ani si retur gratuit in 30 zile

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!