Cum te ajuta un mop fara fir la curatenia intregii case? Iata de ce

Cum te ajuta un mop fara fir la curatenia intregii case? Iata de ce

Timpul petrecut la curatenie devine din ce in ce mai scurt si cu totii ne dorim solutii mai eficiente, rapide dar si ecologice, fara chimicale.
In ultimii ani mopul fara fir a devenit o solutie pentru curatarea suprafetelor din ce in ce mai eficienta!

 

Ce este mopul fara fir? 


Mopul fara fir, in cazul nostru este un dispozitiv pentru curatenie care cu ajutorul aburului curata toate tipurile de suprafete (parchet, gresie, faianta, linoleu, platic, pvc si alte suprafete lavabile ) cu ajutorul aburului. Mopul fara fir este o solutie ecologica care inlocuieste galeata clasica care in timp dezvolta bacterii si mirosuri neplacute in toata casa. Sa nu mai vorbim de consumul de detergenti care au un impact negativ asupra planetei dar si in bugetul anual al familei. Ati calculat cat cheltuiti anual cu detergentii si solutiile chimice in gospodarie?  Un studiu din America din 2018 ne arata ca o famile din America cheltuie in medie 50-60 dolari in fiecare luna pentru achizitia de chimicale si detergenti pentru curatenie generala. Asta inseamna aproape 600 de dolari pe an. Cu mopul fara fir Moppy puteti economisi in fiecare an bugetul pentru detergenti si chimicale!

Mop fara fir Moppy cu abur

 

Cum vine echipat mopul fara fir Moppy?

Mopul fara fir cu abur este format din două părți: o baza cu aburi si mopul propriu-zis – lavetă cu tub telescopic. Astfel, nu mai este nevoie de galeata cu mop clasic, nu mai trebuie sa spălați si sa stoarceti si sa lasati dare de apa, care se usuca greu. Nu trebuie sa va faceti griji că spălați gresie, parchet sau – surpriză – că spălați vertical – pereți de faianță, uși, dulapuri etc. Și, altă surpriză: nu mai trebuie sa folositi niciun fel de detergent de curatare. Pentru ca mopul cu abur spala doar cu abur.
Laveta premium din microfibra incarcata cu abur fierbinte spala si curata ecologic.

mop cu abur fara fir


Unde pot face curatenie cu mopul fara fir?

1. Bucataria - Utilizarea unui mop fara fir cu abur poate face minuni in bucataria ta! Puterea aburului elimina: bacteriile de pe jos, mirosurile neplacute si toate petele provenite de la resturile alimentare care accidental au ajun pe pardoseala. O simpla clatire cu apa sau cu un detergent nu va ajuta decat la nivel vizual, in schimb spalarea cu abur va protejeaza intreaga casa si familie!
2. Baie - Mopul fara fir cu abur face minuni si in baie! Apa si condensul creaza mediul perfect pentru aparitia bacteriilor! Nici o problema pentru mopul fara fir cu abur Moppy care este dotat cu lavete din micorfibra premium care absorb foarte bine umiditatea, condesul si apa! Fara efort si simplu spalati si uscati cu abur toata baia! Aflati mai multe despre locurile unde puteti curata cu abur in acest articol 

mop cu abur fara fir

Care sunt beneficiile unui mop fara fir cu abur ?

Mopul fara fir cu abur (Moppy) este agil si ultra usor, capabil sa ajunga in cele mai ascunse colturi cu minim de efort.
Iata si lista de beneficii pe care le-am identificat noi:
  • Curata si dezinfecteaza cu laveta fierbinte cu abur

  • Indeparteaza si elimina 99,9% dintre germeni,virusi si bacterii *

  • Curata fara detergenti

  • Pentru toate tipurile de podele si suprafete verticale (usile, usile de dulap, gresie

  • Functie de retinere a prafului cu ajutorul lavetei electrostatice

  • Usuca imediat suprafetele, fara urme

  • Gata in 10 secunde

  • Rezervor de 0.7 litri, autonomie nelimitata

  • Mop fara fir din aluminiu anodizat cu maner telescopic

  • Suprafata de curatare mai mare: suport laveta de 39x9 cm

  • 25 Accesorii incluse: 5 lavete din microfibra, lavabile + 20 lavete electrostatice pentru praf
  • Fabricat in Italia

 

Ce spun studiile despre mopul fara fir Moppy? 

Testele efectuate de laboratoare independente pe cele mai raspandite microorganisme atesta faptul ca aparatele si mopurile fara fir cu aburi Polti omoara și elimina pana la 99,99% din virusi, germeni si bacterii.
In baza experimentelor si a datelor stiintifice, aburul produselor POLTI omoara si  elimină pana la 99,99% din virusii, germenii si bacteriile care se afla in locuinta, inclusiv coronavirus (Covid-19)


 


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Cu Moppy vă bucurați de eficiența naturală a aburului concentrată într-un mop cu abur fără fir.


Studiile au dovedit ca utilizand Moppy impreună cu lavetele e-cloth, 99% dintre germeni și bacterii sunt indepartate chiar de la prima trecere.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!