• Intra in cont
  • 0744322276
  • Favorite
  • 0 0,00

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Ploșnitele de pat (Cimex Lectularius) nu ar trebui să fie confundate cu acarieni de praf.

Ploșnitele sunt paraziți nocturni care se hrănesc cu sânge de la mamiferele cu sânge cald. Acarienii de praf sunt păianjeni microscopici care se hrănesc cu celule de piele moartă. Aceștia nu sunt vizibili cu ochiul liber.

Ploșnițe de patPloșnițe de pat

Ploșnițele depun între 200 – 500 de ouă într-o perioadă de 2 luni, în loturi de 10 – 50. Ouălele sunt atașate de obiectele de mobilier sau accesoriile acestora printr-o substanță transparentă. Există 5 etape ale ciclului de viață de la ou la adult, care pot dura între 6 și 10 luni. Durata de viață tipică a unei ploșnite este de aproximativ 10 luni. Acestea pot supraviețui timp de săptămâni sau luni, fără a se hrăni.

Ouă de ploșnițe de pat

Ouă de ploșnițe de pat


Se găsesc în plinte, crăpături, în spatele tapetului, tencuială ruptă, întrerupătoare de lumină, sub covoare, astfel încât sa fie aproape de oameni când trebuie să se hrănească.

Cum găsești ploșnițele de pat

Cum găsești ploșnițele de pat?

Plosnițele de pat se hrănesc cu sânge uman și sunt atrase de căldura corporală și CO2 expirat de oamenii care dorm. Injectează un anestezic atunci când străpung pielea, astfel încât mușcătura poate trece neobservată la început.

În ultima perioadă s-au intensificat aparitiile ploșnitelor și in locuințe.

Acest lucru este legat și de o creștere globală a numărului de călătorii în străinătate. Este cunoscut faptul ca ploșnitele călătoresc în bagaje sau îmbrăcăminte. Acestea se pot găsi chiar și în cele mai frumoase hoteluri și locuințe, deoarece prezența lor nu reflectă standardul de curățenie.

 

Care este soluția permanentă pentru eliminarea ploșnițelor de pat?

Polti Cimex Eradicator este Soluția ideală si naturală contra ploșnițelor!

Dispozitivul cu abur contra ploșnițelor reprezintă o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimică pentru eliminarea ploșnițelor de pat.

Cimex Eradicator Polti este un dispozitiv capabil sa elimine ploșnițele de pat și ouale lor fara a folosi insecticide.

Este un generator de abur cu boiler care produce abur supraîncalzit, până la 180 ° C. Aburul livrat elimină ploșnițele prin șoc termic, astfel încat se efectuează o dezinfestare permanentă. 

În timpul fazei de livrare, aburul este amestecat cu detergent HPMed pentru a elimina mirosul caracteristic al ploșnițelor și pentru a topi substanța transparentă care leagă oualele de suprafețe. 

Aburul uscat, supraîncalzit poate fi folosit pe orice suprafață sau țesatură și poate fi îndreptat și spre cele mai ascunse colțuri care sunt cel mai greu de tratat, preferate de ploșnițe. 

Aparat cu abur contra ploșnițelor Polti Cimex Eradicator
Aparat cu abur contra ploșnițelor Polti Cimex Eradicator

Testele în vitro au demonstrat eficiența aburului uscat supraîncălzit în eliminarea infestarilor cu ploșnițe, prin câteva tratamente punctuale.

Dupa primul tratament, aburul uscat supraîncalzit emis de Cimex Eradicator este capabil sa elimine 100% dintre ouă și mai mult de 90% dintre insectele adulte

Testele au fost efectuate de catre Pest 2000- Pest 3000.
 

 

Beneficiul pricipal al lui Cimex Eradicator este aburul uscat supraincalzit, care este generat in boiler și apoi adus la o temperatură de până la 180°C in camera de expansiune controlată, pozitionată in accesoriul “Steam Disinfector”, patentat de Polti la nivel internațional.

Vezi soluțiile noastre contra ploșnițelor

Polti Cimex Eradicator
Soluția permanentă pentru combaterea ploșnițelor fără insecticide.
afla mai mult

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!