Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Ploșnitele de pat (Cimex Lectularius) nu ar trebui să fie confundate cu acarieni de praf.

Ploșnitele sunt paraziți nocturni care se hrănesc cu sânge de la mamiferele cu sânge cald. Acarienii de praf sunt păianjeni microscopici care se hrănesc cu celule de piele moartă. Aceștia nu sunt vizibili cu ochiul liber.

Ploșnițe de pat
Ploșnițe de pat
 

Cum se înmulțesc ploșnițele de pat?

Ploșnițele depun între 200 – 500 de ouă într-o perioadă de 2 luni, în loturi de 10 – 50. Ouălele sunt atașate de obiectele de mobilier sau accesoriile acestora printr-o substanță transparentă. Există 5 etape ale ciclului de viață de la ou la adult, care pot dura între 6 și 10 luni. Durata de viață tipică a unei ploșnite este de aproximativ 10 luni. Acestea pot supraviețui timp de săptămâni sau luni, fără a se hrăni.

Ouă de ploșnițe de pat

Ouă de ploșnițe de pat



 

Cum găsești ploșnițele de pat?

Se găsesc în plinte, crăpături, în spatele tapetului, tencuială ruptă, întrerupătoare de lumină, sub covoare, astfel încât sa fie aproape de oameni când trebuie să se hrănească.

Plosnițele de pat se hrănesc cu sânge uman și sunt atrase de căldura corporală și CO2 expirat de oamenii care dorm. Injectează un anestezic atunci când străpung pielea, astfel încât mușcătura poate trece neobservată la început.

În ultima perioadă s-au intensificat aparitiile ploșnitelor și in locuințe.

Acest lucru este legat și de o creștere globală a numărului de călătorii în străinătate. Este cunoscut faptul ca ploșnitele călătoresc în bagaje sau îmbrăcăminte. Acestea se pot găsi chiar și în cele mai frumoase hoteluri și locuințe, deoarece prezența lor nu reflectă standardul de curățenie.

Cum găsești ploșnițele de pat
 

Care este soluția permanentă pentru eliminarea ploșnițelor de pat?

Aparatele cu abur supraîncălzit sunt soluția efuicientă si naturală contra ploșnițelor!

Dispozitivul cu abur contra ploșnițelor reprezintă o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimică pentru eliminarea ploșnițelor de pat.

Cimex Eradicator Polti este un dispozitiv capabil sa elimine ploșnițele de pat și ouale lor fara a folosi insecticide.

Este un generator de abur cu boiler care produce abur supraîncalzit, până la 180 ° C. Aburul livrat elimină ploșnițele prin șoc termic, astfel încat se efectuează o dezinfestare permanentă. 

În timpul fazei de livrare, aburul este amestecat cu detergent HPMed pentru a elimina mirosul caracteristic al ploșnițelor și pentru a topi substanța transparentă care leagă oualele de suprafețe. 

Aburul uscat, supraîncalzit poate fi folosit pe orice suprafață sau țesatură și poate fi îndreptat și spre cele mai ascunse colțuri care sunt cel mai greu de tratat, preferate de ploșnițe. 

Dispozitive cu abur contra plosnitelor de pat
Aparate cu abur contra ploșnițelor 

 

Teste de eficienta contra plosnitelor 

 

*Testele in vitro au demonstrat eficienta aburului uscat supraîncălzit în eliminarea infestarilor cu plosnite, prin câteva tratamente punctuale.

Dupa primul tratament, aburul uscat supraîncalzit emis de aparatele/dispozitivele POLTI cu abur, au eliminat 100% dintre ouă și mai mult de 90% dintre insectele adulte

*Testele au fost efectuate de catre Pest 2000 - Pest 3000.  
 

Te pot interesa urmatoarele articole din aceași categorie 

La ce caracteristi tehnice sa fii atent cand alegi un aparat dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor 

Utilizare video și unboxing cu dispozitivul cu abur contra ploșnițelor de pat 

Cum se utilizeaza corect aparatul cu abur contra plosnitelor de pat 


 

 

Beneficiul pricipal al lui Cimex Eradicator este aburul uscat supraincalzit, care este generat in boiler și apoi adus la o temperatură de până la 180°C in camera de expansiune controlată, pozitionată in accesoriul “Steam Disinfector”, patentat de Polti la nivel internațional.

Vezi si alte video soluțiile noastre contra ploșnițelor

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Soluții eficiente și naturale
Soluțiile Polti contra ploșnițelor sunt dispozitive capabile să elimine plosnitele de pat si ouale lor fara a folosi insecticide. Cimex Eradicator și Sani Sytem Business sunt generatoare de abur uscat cu boiler capabile să producă abur supraîncălzit, până la 180 ° C. Aburul livrat elimină ploșnițele, bacterii și viruși prin șoc termic astfel încat se efectuează o dezinfestare și dezinfectare permanentă.
afla mai mult


 

Service si Garantie in Romania 
 

Produsele Polti sunt însoțite de o garantie de 12 luni de la data cumpărării oferite de Producator atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice. 

Garanția +12

Achiziţiile dumneavoastră de la Polti Online Srl beneficiază de 2-ani garanţie, adică noi extindem perioada de garanţie acordată de producător (de obicei 12 luni) la 2 ani - pe cheltuiala noastră, fără să vă coste nimic în plus! Acest serviciu suplimentar este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice 

De ce mărim termenul de Garanție?

Pentru că noi susţinem produsele pe care le oferim. Suntem dealer autorizat pentru toate mărcile Polti (Vaporella, Vaporetto, Lecoaspira, Lecologico,Unico, Mondial Vap, Cimex Eradicator, Sani System)  şi vă oferim produse originale de înaltă calitate. 

Dezinsectie cu abur pentru combaterea plosnitelor de pat cu Aparatul Polti Cimex Plus

 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 
 
 

Descoperă Gama Noastră de Aparate contra Ploșnițelor

Profesionale & Comerciale 

 

Polti Cimex Eradicator Plus 

Polti Cimex Eradicator Plus este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) împreună cu substanță HpMed. Nefiind un tratament chimic ci unul termic locațiile își pot continua activitățile alături de clienți. 

Soluția permanentă pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și dezinfecția împotriva virușilor, germenilor și bacteriilor.

  • Elimină 99,99% dintre viruși, germeni, ploșnițe, acarieni și bacterii*
  • Fără utilizarea insecticidelor
  • Port Accesorii 
  • Abur, saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
  • Boiler cu autonomie nelimitata de functionare 
  • Capacitate mare boiler 3 L 
  • Presiune profesională 5 Bar 
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

*Pachetul conține +12 flacoane HPMED și 15 filtre.( necesare pentru eliminarea de: germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.) (Economisiți 594 lei, contravaloarea solutiilor luate separat ) 

*Testele efectuate de terți și laboratoare independente atestă că Polti Cimex Eradicator ucide 100% din ouă și 90% dintre ploșnițele adulte deja la prima trecere

Vezi Produs 




---------------------------------------------------------------------------------------

POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT 

Pachetul include:

1 x Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi
1 x Pistol patentat pentru abur saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
1 x Set accesorii pentru curățenie profesională
4 x Flacoane HPMED Soluție Adjuvant la Dezinsecție sau Dezinfectare
2 x Fiole soluție anti calcar Kal Stop
KIT Profesional Polti pentru Eliminarea Ploșnițelor, Autonomie Nelimitată de Funcționare, 1100 W, Emisie Abur până la 120 gr/min, 14 Accesorii, 5 BAR, Funcție Turbo, Abur până la 180°C, Negru/Verde

POLTI VAPORETTO PRO 95 KIT  este un aparat de curățat cu abur puternic, cu un boiler cu autonomie nelimitată, care poate fi folosit  pentru a elimina definitiv ploșnițele de pat datorită aburului uscat, supraîncălzit până la 180°C și pentru a igieniza și dezinfesta în profunzime toate suprafețele.

  • Elimină ploșnițele de pat și ouălele de la prima trecere
  • Sigur pe toate suprafețele și țesăturile
  • Funcționează rapid și fără insecticide
  • Boiler de înaltă presiune, până la 5 BAR
  • Economie de energie și economie de apă
  • Perie Vaporflexi
  • Funcție Turbo Steam
  • Autonomie nelimitată de funcționare 
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 
  • Accesorii curățenie profesională
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

 

Vezi Produs 



---------------------------------------------------------------------------------------


Polti Sani System Business


Polti Sani System este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
 este un aparat profesional cu abur pentru dezinfectarea rapida cu abur, pentru combaterea plosnitelor de pat, pentru utilizare frecventa, ideal pentru toate suprafetele si tesaturile si care foloseste doar apa de la robinet si HPMed.

Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, autoturisme.

*EFICIENT 99.99% 

Aburul saturat, uscat si supraincalzit pana la 180 ° generat datorita tehnologiei brevetate SUPERHEATED CHAMBER ucide pana la 99,99% * dintre virusi, germeni, bacterii, ploșnițe, ciuperci si spori. Sani System Business este ideal pentru dezinfectarea mediilor cu trafic intens al persoanelor si cel mai expuse la contaminare.
 

Vezi Produs 



------------------------------------------------------------------------------------

Pentru uz caznic 

Polti Cimex Eradicator




Polti Cimex Eradicator este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Dispozitivul cu abur polti cimex eradicator reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea definitiva  plosnitelor de pat.
Aburul livrat elimina plosnitele, bacterii și viruși  prin șoc termic astfel incât se efectuează o dezinfestare permanentă.

*Producatorul recomandă un minim de 5 ședințe de tratament termic împreună cu soluția HPmed pentru eliminarea definitivă a ploșnițelor ( 5 flacoane de HpMed). Soluția HpMed se schimbă la fiecare re-alimentare a boiler-ului. ( adică la aproximativ 2 h) .
 

Vezi Produsul 

Cate operatiuni sunt necesare pentru eliminarea plosnitelor?


Dupa primul tratament sunt eliminate plosnitele adulte in proportie de 90% iar oualele in proportie de 100%.

Producatorul POLTI recomanda 3-5 operatiuni. Exceptie fac situatiile in care plosnitele de pat au patruns in locuri care nu pot fi tratate (sub parchet, sub tapet etc.), exista locuri inaccesibile , locuinta este exagerat de aglomerata sau gradul de infestare este foarte mare (focar).
 

Cata solutie HP Med este necesara pentru tratementele cu abur pentru combaterea plosnitelor?

Solutia HPMed utilizata impreuna cu aburul super uscat ajuta la eliminarea definitiva ( 100 % ) *conform testelor,  a oulelor de pe toate suprafetele.  Astfel se evita inmultirea plosnitelor si o evetuala infestare majora.
Consumul mediu de solutie HPMed pentru 2 l de apa este de 1 flacon. Flaconul de solutie HPMed nu este consumat in timpul tratamentului, el este mixat ( amestecat si nebulizat ) impreuna cu aburul super uscat al aparatului cu abur Polti Cimex Eradicator sau Sani System Business . Producatorul recomanda schimbarea flaconului de solutie HPMed dupa terminarea apei din boiler ( dupa aproximativ 2 h ).

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!