Mese de calcat profesionale

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Chiar daca esti la curent cu toate trucurile de spalat articole vestimentare, de uscat si de impachetat, mai ramane un lucru de facut: Trebuie sa scapi cumva de acel munte de haine necalcate, iar asta intr-un timp foarte scurt!

Nu trebuie sa-ti faci griji insa, deoarece cu o masa de calcat profesionala de la Polti vei obtine performante incredibile! Care este diferenta dintre o masa de calcat clasica si o masa de calcat profesionala?

Pentru inceput, trebuie sa stii ca puterea aburului unui aparat de calcat profesional nu este indeajuns. Alaturi de acesta, pentru a obtine cele mai bune performante, iti recomandam si o masa de calcat profesionala de la Polti, care joaca un rol fundamental. Astfel, mesele de calcat profesionale au o constructie inteligenta, care le face "respirabile". Drept urmare, aburul aparatului de calcat nu se va intoarce, ci va trece direct prin masa de calcat. Aceasta constructie evita situatiile in care hainele se pot umezi prea mult, sau cele in care hainele se pot incinge foarte tare.

Iata si alte avantaje ale unei mese de calcat profesionale de la Polti:

Suprafata incalzita

Unele modele dispun de aceasta caracteristica, ce permite hainelor o uscare rapida si care garanteaza calcarea mai eficienta.

Functie de aspirare

O masa de calcat profesionala care dispune de aceasta functie face calcatul hainelor mult mai usor! Materialul este retinut pe suprafata mesei de calcat, impiedicand astfel formarea cutelor si permitand trecerea usoara a aburului prin fibre.

Functie de suflare

O adiere usoara de aer ridica materialele vaporoase de pe suprafata mesei de calcat, ceea ce permite calcarea acestora doar cu ajutorul aburului, fara a aplica manual presiune.

Husa din bumbac lavabila

Aceasta permite trecerea aburului si previne umezirea articolelor vestimentare, putand fi scoasa cu usurinta de pe masa de calcat profesionala, pentru a fi spalata sau curatata.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!