Cum călcăm rapid pantalonii?

Cum călcăm rapid pantalonii?

Cum să călcăm pantalonii fără efort?


Răspunsul este simplu: trebuie să alegem fierul de călcat potrivit! Chiar și atunci când timpul este limitat, fie că este vorba de o întâlnire de afaceri sau de o ieșire cu prietenii, ne dorim să arătăm impecabil și să purtăm haine bine călcate.

Fierele de călcat de ultimă generație oferă noi tehnologii care ne ajută să reducem la jumătate timpul alocat călcatului. Chiar și călcarea pantalonilor, indiferent dacă sunt pentru bărbați sau femei, de jeans sau catifea, poate deveni o practică simplă și rapidă.

polti vaporella next
Stație de Călcat Polti Vaporella Next


Primul sfat pentru a ușura această activitate și pentru a obține un rezultat perfect este alegerea fierului de călcat.
Aburul facilitează călcarea și, pe lângă îndepărtarea celor mai încăpățânate cute, reîmprospătează hainele, le igienizează și reîmprospătează culorile țesăturilor.

La fel de importantă este alegerea tipului de masă de călcat, care ne poate facilita și mai mult procesul de călcat. Mulți oameni au obiceiul de a călca pe pat sau pe masa din bucătărie, fie că este vorba despre o cămașă sau de pantaloni.

Având instrumentele necesare, urmând câteva sfaturi simple și cu puțină practică, vom călca pantalonii ușor și rapid.
 

Care sunt pașii de urmat?


1. După ce le-ați scuturat energic, aranjați buzunarele cu mâinile și fixați talia în cea mai îngustă parte a mesei de călcat. Apoi calcați picioarele pantalonilor, rotindu-i pentru a acoperi întreaga suprafață. Asigurați-vă că materialul este foarte bine întins.

2.Treceți cu fierul de călcat pe părțile laterale ale fermoarului, în jurul nasturilor și al găicilor pentru curea. Va fi foarte simplu dacă călcăm cu un fier de călcat cu un vârf de precizie.

3. Întindeți pantalonii pe masă, având grijă să aliniați picioarele astfel încât cusăturile să se potrivească. Îndoiți partea superioară a piciorului, călcând-o pe  cea de jos. Apoi continuați cu celălalt picior. Repetați operațiunea atât pentru partea din față, cât și pentru cea din spate.

4.Unii pantaloni, eleganți sau clasici, au dungă pe întregul picior. În acest caz, întindeți un singur picior pe masa de călcat, creând pliul astfel încât să se potrivească perfect cu cusăturile de la betelie pâna la tiv.

5.Așezați pantalonii pe umeraș și introduceți-i în dulap.


Un sfat util care se aplică oricărei piese vestimentare: înainte de a începe călcarea, citiți eticheta hainelor care indică compoziția acestora. Nu toate materialele pot fi călcate și îmbrăcămintea ar putea fi alcătuită din țesături diferite, care trebuie tratate cu temperaturi diferite, astfel încât să nu fie deteriorate.

Dacă alegeți un fier de călcat „inteligent” de ultimă generație, este suficient să alegeți tipul țesăturii și combinația de temperatură și putere a aburului, vor fi adaptate automat pe baza programului pe care l-ați selectat.

polti vaporella
Stație de călcat Polti Vaporella Next

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!