Extra Garanție 10 ani pentru stațiile de călcat La Vaporella

Extra Garanție 10 ani pentru stațiile de călcat La Vaporella

Știm cu toții cât de important este să acordăm o atenție specială ținutelor noastre, mai ales dacă lucrăm în medii formale. Chiar și cele mai sofisticate costume, cămăși și bluze nu vor reuși să transmită mesajul corect dacă sunt șifonate sau prezintă câteva cute


Doriți să lăsați o impresie profesională, așa că știți cât de necesar este călcatul articolelor vestimentare. Iar dacă nu sunteți tocmai o persoană organizată când vine vorba de astfel de sarcini sau constatați că sunteți tot timpul în pană de timp și de abia reușiți să ajungeți la călcătorie, atunci stația de călcat La Vaporella poate fi echipamentul care să vă asigure întotdeauna ținute ireproșabile în timp record și fără riscuri. Pe lângă faptul că stațiile de călcat La Vaporella sunt recunoscute în întreaga lume pentru performanța lor și pentru caracteristicile inovatoare, producătorul italian Polti asigură și o extra garanție de 10 ani pentru toate modelele de stații de călcat La Vaporella. 

Cum funcționează extra garanția de 10 ani pentru stațiile de călcat La Vaporella?
Dacă vă gândiți că nu vă avantajează cu nimic această extra garanție, deoarece locuiți într-o zonă cu apă dură, atunci aflați că această extra garanție de 10 ani acoperă tocmai daunele pe care le provoacă apa dură. Și nu, nu trebuie să folosiți nicio apă specială pentru călcatul rufelor cu o stație de călcat La Vaporella. Ba chiar este bine de știut că Polti a conceput stațiile de călcat La Vaporella pentru a fi alimentate cu apă de la robinet, fiind contraindicată utilizarea de apă distilată, apă demineralizată nediluată, apă pluvială sau apă care conține apret, parfumuri, uleiuri esențiale, dar și apă produsă de alte aparate de uz casnic, cum ar fi dedurizatoare de apă sau căni filtrante. Cu alte cuvinte, garanția de 10 ani acoperă exclusiv daunele cauzate de calcar stațiilor de călcat La Vaporella, în special daune la nivelul conexiunii de admisie, a boilerului și electrovalvei. Beneficiind de conveniența de a călca cu apă de la robinet, veți obține întotdeauna rufe călcate ireproșabil. 

De ce să investiți într-o stație de călcat La Vaporella?
Clienții care dețin deja propria lor stație de călcat La Vaporella apreciază în mod deosebit multitudinea de setări de abur din care pot alege și faptul că toate comenzile sunt ușor de utilizat. De exemplu, pentru a selecta o opțiune, trebuie doar să rotiți butonul până când ajungeți la setarea dorită, iar lumina albastră va indica ce setare ați selectat. Stația permite o prindere antiderapantă și sigură, așa că veți deține controlul pe tot parcursul călcatului, ceea ce este important atunci când trebuie să călcați mormane de rufe și mâinile se încălzesc și transpiră. O altă caracteristică apreciată are legătură cu cantitatea de abur pe care o produce La Vaporella indiferent de setarea aleasă. Optând pentru stații de călcat cu abur  Polti, puteți călca o varietate de țesături, inclusiv mătase, lână, bumbac sau in. Opțiunea pentru mătase este potrivită pentru orice țesătură delicată nu doar pentru mătase, ci inclusiv pentru catifea, vâscoză și poliester. Opțiunea pentru lână este indicată pentru articolele de îmbrăcăminte din lână, dar și pentru alte țesături delicate pe care doriți să le călcați cu abur. Opțiunea pentru bumbac poate fi folosită pentru articole de îmbrăcăminte mai groase din bumbac pur, dar și pentru așternuturi și blugi. Nu în ultimul rând, stațiile de călcat cu abur Polti prezintă două opțiuni foarte la îndemână, și anume universal și turbo, care vă ajută să călcați cu abur orice tip de țesătură, inclusiv perdele și cuverturi de pat.  

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!