Cum curățăm cu abur interiorului mașinii?

Cum curățăm cu abur interiorului mașinii?

A avea o mașină curată și ordonată nu este întotdeauna ușor, mai ales pentru cei care sunt în permanență pe drumuri la serviciu sau au o familie numeroasă, cu multe animale de companie.


De ce să recurgeți la serviciile scumpe ale spălătoriilor lor auto specializate, când aveți la îndemână o soluție DIY?

Curățarea interiorului mașinii cu abur vă permite să îndepărtați murdăria, să spălați și să igienizați scaunele fără a fi nevoie de produse chimice suplimentare. Dacă aveți norocul să aveți un aparat de curățat cu abur acasă, puteți lustrui interiorul mașinii cu rezultate incredibile și efort minim.

vaporetto eco pro
Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Eco Pro 3.0
 

Iată câteva sfaturi utile pentru curățarea mașinii cu abur și câteva greșeli de evitat.


CURĂȚAREA CU ABUR: ALEGEREA PERFECTĂ PENTRU MAȘINA DUMNEAVOASTRĂ

Curățarea corectă a mașinii și a interiorului acesteia este o operațiune care trebuie efectuată în mod regulat, nu numai pentru a face vehiculul prezentabil și ordonat ci și pentru a-l menține în stare optimă mai mult timp.

Murdăria, praful, resturile de alimente, părul și blana animalelor de companie tind să se acumuleze în fiecare zi, dar mersul la o spălătoria auto, pe lângă faptul că este scump, poate veni cu surprize neplăcute. Mai bine optați pentru o soluție practică și eficientă care poate fi utilizată acasa fără a fi nevoie să recurgeți la produse chimice, Când curățați interiorului mașinii cu abur, rezultatul este garantat și din punct de vedere igienic.
Cu ajutorul unui Vaporetto sau la unui aspirator multifuncțional și a puterii de igienizare a aburului, puteți curăța perfect fiecare colț din interior, inclusiv scaunele, covorașele și portbagajul. Unele modele de aparate de curățat cu abur sunt echipate cu o perie specială pentru țesături, perfectă pentru curățarea eficientă a scaunelor.

CUM SE CURĂȚĂ INTERIORUL

Înainte de a curăța interiorului mașinii cu aburi, vă recomandăm să aruncați orice obiect de prisos și să goliți scrumiera. Apoi puteți începe curățarea interiorului mașinii, fără a neglija portbagajul și îndepărtând tot praful și murdăria cu ajutorul unui aspirator.
După ce ați eliminat praful și murdăria, continuați  curățarea cu abur, reglând intensitatea jetului de abur, pentru a evita deteriorarea suprafețelor. Atașând accesoriile speciale de curățare, puteți spăla și igiena plafonul interior, covorașele, pedalele, consola centrală, interiorul portbagajului, chiar și compartimentul motorului.


polti vaporetto eco pro
Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Eco Pro 3.0


CUM SE CURĂȚĂ SCAUNELE MAȘINII

Unul dintre motivele alegerii curățării interiorului mașinii cu aburi este posibilitatea de a spăla și igieniza bine chiar și scaunele și tapițeria interioară.

După aspirarea și îndepărtare a murdăriei, puteți curăța scaunele din textil cu un curățător cu abur. Dacă nu ați făcut-o niciodată înainte, vă sugerăm să testați aburul pe o suprafață mică, mai puțin vizibilă, înainte de a continua. Dacă testul este trecut, vă puteți dedica curățării cu abur a interiorului mașinii fără teamă.

Curățarea cu abur a scaunelor din piele este o operațiune separată. De regulă, această procedură nu este recomandată deoarece pielea, datorită efectului căldurii generate de abur, tinde să se relaxeze și ar putea să se  deterioreze sausă se  păteze. În acest caz, este mai bine să utilizați produse specifice pentru curățarea pielii sau să contactați un profesionist.

 


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!