Toamna și iarna sunt anotimpurile perfecte pentru a scăpa de ploșnițe

Toamna și iarna sunt anotimpurile perfecte pentru a scăpa de ploșnițe

Casa dvs. este infestată de ploșnițe? Aflați cum să le eliminați definitiv chiar și în perioada lor de hibernare. Înțelegându-le stilul de viață, le puteți urmări cu ușurință și apoi le puteți elimina. Folosiți aparatele Polti Cimex Erdicator si Polti Sani System Business, care funcționează cu abur uscat, pentru a scăpa definitiv de paraziții din casă.

 

Hibernarea și invazia ploșnițelor

 

Ploșnițele de pat alternează perioadele de hibernare cu perioadele de activitate, deoarece depind puternic de sensibilitatea lor la temperatură.
Pentru a le elimina mai bine, este important să le înțelegem stilul de viață. Acești dăunători intră în hibernare din cauza a doi factori principali. În primul rând, ploșnițele de pat intră în faza de repaus când este foarte frig. În al doilea rând, cimex lectularius își încetează activitățile atunci când nu găsesc o gazdă cu care să se hrănească.

 

Urmăriți ploșnițele iarna pentru a preveni mai bine depunerea ouălor
 

Aceste mici insecte dăunătoare hibernează mai ales iarna. De obicei, în acest sezon nu formează cuiburi noi. Cu toate acestea, ploșnițele de pat pot depune ouă și în timpul hibernării.
Dacă nu faceți nicio acțiune de dezinfecție, ouăle se pot dezvolta pentru a vă face nopțile un iad. Momentul ideal pentru a le elimina este toamna sau iarna, atunci când hibernează și sunt mai puțin active.

 


Cum să cauți ploșnițele?
 

Este important să știți unde să localizați zonele de cuibărit pentru a aplica mai bine aburul Polti. Mai exact, cele mai mari cuiburi vor fi găsite în dormitor. Ploșnițele  nu se vor așeza departe de paturi. Așadar, trebuie vă concentrați pe raza de un metru din jurul patului tău. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să le găsiți și în camera de zi, deoarece avem tendința de a ațipi pe canapea. Verificați toate cusăturile saltelei, cadrul patului și în spațiile dintre scândurile podelei.
Ploșnițele de pat se pot cuibări și în mobilierul situat lângă pat. Căutați chiar și între paginile cărților de pe noptieră. Ploșnițele ies în general noaptea iar ziua se adăpostesc în colțuri întunecate, pentru a trece neobservate. De asemenea, verificați-vă gențile și pantofii dacă sunt depozitate sub pat.






Ce remedii există împotriva ploșnițelor?
 

Atât soluțiile chimice cât și soluțiile naturale, pot fi aplicate pentru tratarea infestărilor de ploșnițe dar majoritatea substanțelor chimice, inclusiv DDT-ul, au fost interzise.
Știați că după cel de-al Doilea Război Mondial, DDT a fost insecticidul cel mai folosit în Europa pentru eradicarea insectelor parazite precum ploșnițele? Într-adevăr, a constituit un organofosfat eficient împotriva ploșnițelor în orice stadiu al dezvoltării lor. Cu toate acestea, din cauza daunelor aduse mediului și sănătății, acesta a fost interzis în anii 1970. Industria de combatere a dăunătorilor a fost atunci nevoită să caute alte soluții naturale alternative, mai fiabile, pentru eradicarea dăunătorilor casnici.

O soluție alternativă naturală sunt dispozitivele de curațare cu abur de ultimă generație, care elimină definitiv ploșnițele.
 

Cum să eliminăm ploșnițele toamna și iarna?
 

Cimex lectularius - ploșnițele de pat - nu pot rezista unei temperaturi prea ridicate. Aici intervin aparatele Polti Cimex Eradicator și Polti Sani System Business în combinație cu detergentul ecologic Polti HPMED. Sunt  dispozitive care folosesc aburul uscat pentru dezinfectarea locuinței. Ucid aproape toate ouăle și ploșnițele adulte. Aburul uscat este supraîncălzit la 180°C și este distribuit printr-un pistol special, pentru a acoperi toate tipurile de suprafețele. Acest dispozitiv a trecut testele de laborator înainte de a fi comercializat. Este conform cu standardul AFNOR NF T72-110. Compania Polti care le  produce, este de referință când vine vorba de  aparatele DDV (Steam Disinfection Device), fabricate în Italia, cu o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu. Aparatele pot fi utilizate și pentru a spăla și a igieniza intreaga casă cu ajutorul setului de accesorii opționale.

De asemenea, puteți opta și pentru varianta Polti Cimex Eradicator Plus pentru a trata radical cu abur o invazie de ploșnițe în spații mai mari de lucru, cum ar fi: case cu mai multe camere, pensiuni, hoteluri, săli de teatru si cinematograf, microbuze, autobuze, vestiare.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Solutii pentru plosnite - Cimex Eradicator Plus Dispozitiv pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și dezinfecția împotriva virușilor, germenilor și bacteriilor
-16% nou
Polti

Polti Cimex Eradicator Plus

11.900,00 Lei 9.980,00 Lei
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!