Sfaturi pentru a scăpa de ploșnițe cu ajutorul aburului

Sfaturi pentru a scăpa de ploșnițe cu ajutorul aburului

Descoperiți metoda de tratament cu abur pentru eliminarea infestărilor cu ploșnițe.


Utilizați echipamentele Polti cu abur pentru sectorul sănătății (spitale, clinici medicale, azile de bătrâni), pentru activități hoteliere (hoteluri, pensiuni, cabane, închirieri locuințe) și pentru structuri colective (școli, gradinițe, cinematografe, săli de teatru, transport în comun, birouri, săli de sport, penitenciare și centre comunitare).


Cum se face dezinfectarea ploșnițelor de pat?

În anii 1950, ploșnițele de pat au fost aproape eliminate prin dezinfestarea în masă. Din 1990, în Franța a fost observată o renaștere a acestor insecte enervante și invazive.

Cum se explică această infestare de ploșnițe?

Noile specii de plosnite de pat sunt versiuni mutante ale celor anterioare, care au devenit mult mai rezistente la insecticidele chimice. Cea mai bună și mai sănătoasă metodă de dezinfestare împotriva invaziei insectelor de saltea este utilizarea dispozitivelor cu abur super uscat. Eliminați definitiv mușcăturile enervante.

Principii de tratament cu abur și dezinfestare ploșnițe

Ploșnițele de pat sunt insecte sensibile la temperatură.Tratamentul termic este o metodă adecvată pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și constă în folosirea aburului uscat la o temperatură extrem de ridicată împreună cu detergentul ecologic Polti HPMed.
Spre deosebire de tratamentele convenționale cu abur, aparatele cu abur uscat încălzesc apa până la 180°C. Niciun parazit nu supraviețuiește acestui proces de tratament. Rezultatele sunt garantate datorita tehnologiei oferită de super camera de incalzire a aparatului Polti Cimex Eradicator Plus.
HPMed este detergentul care, combinat cu aburul, elimina mirosul caracteristic al plosnitelor si topește substanța clară care leagă ouale acestora de suprafețe. Acest tratament combinat (termic + detergent HpMed) previne apariția ploșnițelor și înmulțirea lor pe termen mediu și lung.

Aburul uscat elimină imediat ouăle, larvele și ploșnițele adulte. În plus, această metodă limitează utilizarea substanțelor chimice împotriva insectelor și a mușcăturilor acestora. Tratamentul cu abur pentru ploșnițe este ecologic. Aburul uscat nu prezintă niciun risc pentru sănătatea personalului. Tratarea cu aburi a ploșnițelor de pat se poate face cu sau fără contact, în funcție de configurația dispozitivului.

Cum recunoști o infestare cu ploșnițe?

Ploșnițele de pat pot fi recunoscute prin identificarea zonelor în care își cuibăresc ouăle. Plosnițele de pat pot fi văzute cu ochiul liber. Este ușor să distingeți o ploșniță după culoarea sa maro și dimensiunea similară cu o sămânță de măr. Ca și alte insecte parazite, se hrănesc cu sânge uman și formează cuiburi în cele mai întunecate colțuri ale camerelor. În sălile de așteptare și în birouri, verificați întotdeauna partea inferioară a saltelelor de pe canapele. Scaunele trebuie, de asemenea, inspectate înainte de tratarea cu abur uscat.

Pentru profesioniștii din domeniul ospitalității, cuiburile de ploșnițe se formează în principal sub salteaua patului. O infestare cu ploșnițe poate fi identificată prin concentrația de excremente sub formă de puncte negre mici. Acestea se găsesc pe mobilier, lenjerie, saltele, îmbrăcăminte și colțuri de perete. Este recomandabil să tratați zonele de cuibărit la începutul tratamentului pentru a ucide ouăle și larvele. Echipamentul de dezinfestare Polti ucide 99,99% dintre ouăle de ploșnițe, larvele și insectele adulte, dintr-o singură trecere.

Cum pot preveni răspândirea ploșnițelor de pat?

Există mai multe măsuri de prevenire și dezinfestare care sunt ușor de implementat. Pentru a evita proliferarea ploșnițelor de pat în încăperile spațiilor comerciale, este important să evitați aglomerarea spațiilor. Acest tip de organizare a mobilierului reduce zonele în care ploșnițele de pat își pot depune ouăle și pot crește.




Mobilierul vechi sau second-hand trebuie curățat întotdeauna. Înainte de a fi instalate, acestea trebuie dezinfectate cu un aparat de curățat cu abur profesional. Acest lucru se aplică și articolelor importate din țări străine. Cadrele de mobilier și tapițeria trebuie, de asemenea, verificate în mod regulat. Același lucru este valabil și pentru pereți, pentru a identifica eventualele infestări de ploșnițe. Protocol de dezinfestare a ploșnițelor de pat la locurile de muncă


Cum se efectuează tratarea cu aburi a ploșnițelor de pat în clădirile publice?

Înțepăturile de Cimex lectularius sunt foarte enervante pentru oameni. Primul pas este pregătirea localurilor (cum ar fi școli, cantine, creșe, case de bătrâni, primării, penitenciare, grădinițe, săli de așteptare) asigurându-vă că zonele în care se refugiază în mod normal ploșnițele sunt etanșate și fără crăpături. În special, verificați marginile plintelor și, dacă este necesar, adăugați garnituri de silicon. Tapetul slăbit sau rupt, prizele electrice care nu sunt bine fixate de pereți trebuie reparate pentru a nu lăsa spații de refugiu.

După faza pregătitoare, folosiți un echipament profesional de dezinfestare. Polti Cimex Eradicator Plus este ideal pentru combaterea infestărilor de ploșnițe și a mușcăturilor acestora. Fără utilizarea de substanțe chimice, dispozitivul profesional Polti este capabil să elimine 100% dintre ouă și 90% dintre ploșnițele adulte, prin șoc termic la 180°C, încă de la prima trecere. Tratamentul, fără substanțe chimice, necesită doar aproximativ douăzeci de minute pe cameră, fără a fi nevoie să evacuați ocupanții.

Cum folosești acest aparat cu abur profesional pentru eliminarea definitivă a ploșnițelor de pat?

Pur și simplu umpleți rezervorul de apă, conectați și porniți încălzitorul. Polti Cimex Eradicator Plus poate fi folosit pe toate suprafețele și obiectele infestate de acest parazit. Este ușor de manevrat și poate fi direcționat chiar și în cele mai dificile colțuri, cum ar fi zonele de cuibărit.




Dezinfestarea cu aburi a ploșnițelor de pat în unitățile de cazare și dezinfectarea lenjeriei

Pentru profesioniștii din domeniul ospitalității (hoteluri, pensiuni, campinguri, închirieri case de lux) sau asociațiile de proprietari, curățarea și tratarea țesăturilor reprezintă prima fază a protocolului de tratament termic. Lenjeria și țesăturile pot fi tratate în siguranță. Pur și simplu treceți duza de abur peste suprafețele textile ale saltelelor și îmbrăcămintei infestate.


Protocol de dezinfestare cu abur pentru ploșnițe în mediile de îngrijire medicală

Protocolul de dezinfestare a ploșnițelor de pat în unitățile sanitare presupune două faze distincte. Prima fază este controlul mecanic. Al doilea implică tratarea termică a suprafețelor, obiectelor și îmbrăcămintei. Aceste dispozitive oferă rezultate mai bune decât metodele chimice, protejând mediul și sănătatea utilizatorilor.




Măsurile mecanice includ verificarea stării saltelelor și bio-curățarea zilnică a dormitoarelor. Trebuie respectate regulile de igienă pentru mediile medicale. Pentru tratarea termică a ploșnițelor de pat, optați pentru dezinfestarea cu abur.

Dispozitivele cu abur contra ploșnițelor POLTI  sunt potrivite pentru sectorul medical cu efecte sporicide și virucide.


 

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Instructiuni de utilizare VIdeo| Dispozitive anti-plosnite de pat

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!