Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

 

Polti Cimex Eradicator este un aparat care elimină în mod eficient și fără substanțe plosnitele de pat și acarienii de praf.

Cimex Eradicator elimină 90% dintre plosnitele adulte și 100% dintre ouă, de la prima trecere cu abur supraîncălzit, care poate ajunge până la 180 ° C  (356 ° F).


Fabricat de producătorul italian Polti Cimex Eradicator este un aparat profesional cu abur supraîncălzit care ucide ploșnitele adulte și ouăle, folosind apă în loc de substanțe chimice. Este unul dintre cele mai eficiente echipamente de pe piață, aburul uscat emis ajungând până la 180 ° C (356 ° F). Folosind combinația de abur și detergent HPMed, Cimex Eradicator elimină mirosul specific al ploșnitelor de pat și topește substanța lipicioasă pe care acestea o folosesc pentru a-și lega ouăle de suprafețe.


Aparatul cu abur Polti Cimex Eradicator are avantajul suplimentar că zona tratată poate fi utilizată imediat și nu este necesar să fie ventilată ore în șir, cum este necesar după utilizarea substanțelor chimice. Cimex Eradicator are o capacitate de alimentare cu apă de 2 litri pentru o utilizare extinsă de 1-2 ore. Indiferent dacă sunteți o Companie care oferă servicii profesioanle în combaterea dăunătorilor sau un proprietar de locuință, Cimex Eradicator este un curățator cu abur ușor de utilizat, eficient, care va duce la bun sfârșit treaba.


Cimex Eradicator este dotat cu un set de accesorii care include: un ghid de tratament, manual de utilizare, DVD demonstrativ, mănuși de protecție, două tuburi de concentrare a aburului, o perie de curățare cu peri din alamă și două sticle de HPMed.

 

Instrumente necesare pentru utilizare
 

Nu sunt necesare instrumente pentru utilizare, dar vă recomandăm să purtați mănuși  pentru protecția pielii. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o lanternă pentru a controla sub pat.
 

 

Cum se folosește?

Pasul 1

Verificați fiecare cameră pe rând și îndepărtati lenjeriile. În dormitor, verificați marginile și pliurile saltelei și cadrului patului. Verificați îmbinările și fisurile din cadru, în spatele cadrelor, perdelelor, draperiilor și prizelor electrice. În camera de zi, verificați perdelele și orice mobilier tapițat. Spălați toate lenjeriile în apă fierbinte pentru a ucide eventualele ploșnite de pe ele.

Pasul 2

Deșurubați dopul de siguranță și adăugați 2 litri de apă in boiler, astfel încât să se încălzească, aproximativ 12 minute. În timpul încălzirii, introduceți furtunul și pistolul de aburi în priza încorporată. Acesta este momentul pentru a adăuga HPMed prin înșurubarea pe zona stabilită de pe pistolul cu abur. Când se aprinde indicatorul „aburul gata de utilizare”, aparatul este pregatit pentru utilizare.

Pasul 3

Aplicați abur continuu acoperind toate suprafețele. Când tratați o saltea sau un cadru de pat, nu uitați să acoperiți toate îmbinările și pliurile. Pe mobilă, concentrați aburul în colțuri, sub mobilier și în jurul roților, dacă există. Pentru tratarea cu abur a spațiilor restrânse, atașați oricare dintre cele două tuburi de concentrare a aburului.

 

Unde se folosește?
 


Polti Cimex Eradicator – cum scap de ploșnițele de pat

Cimex  Eradicator poate fi folosit în reședințele private, hoteluri și proprietăți comerciale.
 

Când se folosește?

Utilizați Cimex Eradicator atunci când aveți o infestare cu ploșnite sau acarieni de praf și nu doriți să utilizați substanțe chimice sau insecticide

 

Informații pentru siguranță

Nu direcționați aburul către oameni sau echipamente electrice pentru a preveni accidentarile sau deteriorarea aparatelor. Înainte de a depozita echipamentul, asigurați-vă că s-a răcit complet pentru a preveni deteriorarea aparatului. Purtați mănuși de protecție atunci când efectuați tratamentul cu abur.


Polti Cimex Eradicator - cum eimin cu abur ploșnițele de pat
 

Considerații speciale

Nu folosiți 100% apă distilată sau apă îmbuteliată, ci amestecați întotdeauna cu apă de la robinet 50%. Acest lucru va împiedica acumularea de calcar în interiorul boilerului.
 


 

Te pot interesa urmatoarele articole din aceași categorie 


La ce caracteristi tehnice sa fii atent cand alegi un aparat dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor 
Utilizare video și unboxing cu dispozitivul cu abur contra ploșnițelor de pat 
Cum se utilizeaza corect aparatul cu abur contra plosnitelor de pat 

 

Postarea urmatoare

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!