Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

Cum se folosește corect aparatul împotriva ploșnițelor de pat Polti Cimex Eradicator?

 

Polti Cimex Eradicator este un aparat care elimină în mod eficient și fără substanțe plosnitele de pat și acarienii de praf.

Cimex Eradicator elimină 90% dintre plosnitele adulte și 100% dintre ouă, de la prima trecere cu abur supraîncălzit, care poate ajunge până la 180 ° C  (356 ° F).


Fabricat de producătorul italian Polti Cimex Eradicator este un aparat profesional cu abur supraîncălzit care ucide ploșnitele adulte și ouăle, folosind apă în loc de substanțe chimice. Este unul dintre cele mai eficiente echipamente de pe piață, aburul uscat emis ajungând până la 180 ° C (356 ° F). Folosind combinația de abur și detergent HPMed, Cimex Eradicator elimină mirosul specific al ploșnitelor de pat și topește substanța lipicioasă pe care acestea o folosesc pentru a-și lega ouăle de suprafețe.


Aparatul cu abur Polti Cimex Eradicator are avantajul suplimentar că zona tratată poate fi utilizată imediat și nu este necesar să fie ventilată ore în șir, cum este necesar după utilizarea substanțelor chimice. Cimex Eradicator are o capacitate de alimentare cu apă de 2 litri pentru o utilizare extinsă de 1-2 ore. Indiferent dacă sunteți o Companie care oferă servicii profesioanle în combaterea dăunătorilor sau un proprietar de locuință, Cimex Eradicator este un curățator cu abur ușor de utilizat, eficient, care va duce la bun sfârșit treaba.


Cimex Eradicator este dotat cu un set de accesorii care include: un ghid de tratament, manual de utilizare, DVD demonstrativ, mănuși de protecție, două tuburi de concentrare a aburului, o perie de curățare cu peri din alamă și două sticle de HPMed.

 

Instrumente necesare pentru utilizare
 

Nu sunt necesare instrumente pentru utilizare, dar vă recomandăm să purtați mănuși  pentru protecția pielii. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o lanternă pentru a controla sub pat.
 

 

Cum se folosește?

Pasul 1

Verificați fiecare cameră pe rând și îndepărtati lenjeriile. În dormitor, verificați marginile și pliurile saltelei și cadrului patului. Verificați îmbinările și fisurile din cadru, în spatele cadrelor, perdelelor, draperiilor și prizelor electrice. În camera de zi, verificați perdelele și orice mobilier tapițat. Spălați toate lenjeriile în apă fierbinte pentru a ucide eventualele ploșnite de pe ele.

Pasul 2

Deșurubați dopul de siguranță și adăugați 2 litri de apă in boiler, astfel încât să se încălzească, aproximativ 12 minute. În timpul încălzirii, introduceți furtunul și pistolul de aburi în priza încorporată. Acesta este momentul pentru a adăuga HPMed prin înșurubarea pe zona stabilită de pe pistolul cu abur. Când se aprinde indicatorul „aburul gata de utilizare”, aparatul este pregatit pentru utilizare.

Pasul 3

Aplicați abur continuu acoperind toate suprafețele. Când tratați o saltea sau un cadru de pat, nu uitați să acoperiți toate îmbinările și pliurile. Pe mobilă, concentrați aburul în colțuri, sub mobilier și în jurul roților, dacă există. Pentru tratarea cu abur a spațiilor restrânse, atașați oricare dintre cele două tuburi de concentrare a aburului.

 

Unde se folosește?
 


Polti Cimex Eradicator – cum scap de ploșnițele de pat

Cimex  Eradicator poate fi folosit în reședințele private, hoteluri și proprietăți comerciale.
 

Când se folosește?

Utilizați Cimex Eradicator atunci când aveți o infestare cu ploșnite sau acarieni de praf și nu doriți să utilizați substanțe chimice sau insecticide

 

Informații pentru siguranță

Nu direcționați aburul către oameni sau echipamente electrice pentru a preveni accidentarile sau deteriorarea aparatelor. Înainte de a depozita echipamentul, asigurați-vă că s-a răcit complet pentru a preveni deteriorarea aparatului. Purtați mănuși de protecție atunci când efectuați tratamentul cu abur.


Polti Cimex Eradicator - cum eimin cu abur ploșnițele de pat
 

Considerații speciale

Nu folosiți 100% apă distilată sau apă îmbuteliată, ci amestecați întotdeauna cu apă de la robinet 50%. Acest lucru va împiedica acumularea de calcar în interiorul boilerului.
 


 

Te pot interesa urmatoarele articole din aceași categorie 


La ce caracteristi tehnice sa fii atent cand alegi un aparat dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor 
Utilizare video și unboxing cu dispozitivul cu abur contra ploșnițelor de pat 
Cum se utilizeaza corect aparatul cu abur contra plosnitelor de pat 

 

Postarea urmatoare
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard

POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 
 
 

Descoperă Gama Noastră de Aparate contra Ploșnițelor

Profesionale & Comerciale 

 

Polti Cimex Eradicator Plus 

Polti Cimex Eradicator Plus este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) împreună cu substanță HpMed. Nefiind un tratament chimic ci unul termic locațiile își pot continua activitățile alături de clienți. 

Soluția permanentă pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și dezinfecția împotriva virușilor, germenilor și bacteriilor.

 • Elimină 99,99% dintre viruși, germeni, ploșnițe, acarieni și bacterii*
 • Fără utilizarea insecticidelor
 • Port Accesorii 
 • Abur, saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
 • Boiler cu autonomie nelimitata de functionare 
 • Capacitate mare boiler 3 L 
 • Presiune profesională 5 Bar 
 • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
 • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

*Pachetul conține +12 flacoane HPMED și 15 filtre.( necesare pentru eliminarea de: germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.) (Economisiți 594 lei, contravaloarea solutiilor luate separat ) 

*Testele efectuate de terți și laboratoare independente atestă că Polti Cimex Eradicator ucide 100% din ouă și 90% dintre ploșnițele adulte deja la prima trecere

Vezi Produs 
---------------------------------------------------------------------------------------

POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT 

Pachetul include:

1 x Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi
1 x Pistol patentat pentru abur saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
1 x Set accesorii pentru curățenie profesională
4 x Flacoane HPMED Soluție Adjuvant la Dezinsecție sau Dezinfectare
2 x Fiole soluție anti calcar Kal Stop
KIT Profesional Polti pentru Eliminarea Ploșnițelor, Autonomie Nelimitată de Funcționare, 1100 W, Emisie Abur până la 120 gr/min, 14 Accesorii, 5 BAR, Funcție Turbo, Abur până la 180°C, Negru/Verde

POLTI VAPORETTO PRO 95 KIT  este un aparat de curățat cu abur puternic, cu un boiler cu autonomie nelimitată, care poate fi folosit  pentru a elimina definitiv ploșnițele de pat datorită aburului uscat, supraîncălzit până la 180°C și pentru a igieniza și dezinfesta în profunzime toate suprafețele.

 • Elimină ploșnițele de pat și ouălele de la prima trecere
 • Sigur pe toate suprafețele și țesăturile
 • Funcționează rapid și fără insecticide
 • Boiler de înaltă presiune, până la 5 BAR
 • Economie de energie și economie de apă
 • Perie Vaporflexi
 • Funcție Turbo Steam
 • Autonomie nelimitată de funcționare 
 • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
 • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 
 • Accesorii curățenie profesională
 • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
 • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

 

Vezi Produs ---------------------------------------------------------------------------------------


Polti Sani System Business


Polti Sani System este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
 este un aparat profesional cu abur pentru dezinfectarea rapida cu abur, pentru combaterea plosnitelor de pat, pentru utilizare frecventa, ideal pentru toate suprafetele si tesaturile si care foloseste doar apa de la robinet si HPMed.

Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, autoturisme.

*EFICIENT 99.99% 

Aburul saturat, uscat si supraincalzit pana la 180 ° generat datorita tehnologiei brevetate SUPERHEATED CHAMBER ucide pana la 99,99% * dintre virusi, germeni, bacterii, ploșnițe, ciuperci si spori. Sani System Business este ideal pentru dezinfectarea mediilor cu trafic intens al persoanelor si cel mai expuse la contaminare.
 

Vezi Produs ------------------------------------------------------------------------------------

Pentru uz caznic 

Polti Cimex Eradicator
Polti Cimex Eradicator este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Dispozitivul cu abur polti cimex eradicator reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea definitiva  plosnitelor de pat.
Aburul livrat elimina plosnitele, bacterii și viruși  prin șoc termic astfel incât se efectuează o dezinfestare permanentă.

*Producatorul recomandă un minim de 5 ședințe de tratament termic împreună cu soluția HPmed pentru eliminarea definitivă a ploșnițelor ( 5 flacoane de HpMed). Soluția HpMed se schimbă la fiecare re-alimentare a boiler-ului. ( adică la aproximativ 2 h) .
 

Vezi Produsul 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!