Casele romanilor sunt invadate de plosnite! "Pot sta nemancate si ascunse pana la 6 luni"

Casele romanilor sunt invadate de plosnite! "Pot sta nemancate si ascunse pana la 6 luni"

Cum au aparut din nou in locuinte plosnitele de pat 


De cand se poate calatori fara restrictii multi oameni pot aduce acasa fara sa-si dea seama acesti pariziti periculosi. Plosnitele se ascund in bagaje si dupa isi fac cuiburi in salatele sau in crapaturile mobilei unde sunt greu de observat sau eliminat.

Plosnitele de pat sunt insecte nocturne care se hranesc cu sangele uman. Este cunoscut faptul ca ploșnitele călătoresc în bagaje sau imbracaminte. 
Unde se acund plosnitele si cum se inmultesc poti afla in articolul  Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?


Ce spun cercetatorii despre plosnite 
 

Elena Iulia Iorgu, cercetător, muzeul Grigore Antipa: „Oamenii care călătoresc, nu au mai luat contact atât de mult cu ele, au călătorit, şi au adus cu ei şi aceste ploşniţe. Ele sunt atrase de locuinţele oamenilor, se hrănesc cu sângele nostru, sunt active doar noaptea, trăiesc în spaţii foarte mici, crăpăturile paturilor, în crăpăturile mobilei. Ele sunt capabile să stea nemâncate, ascunse, până la 6 luni.
După care tu zici că ai scăpat de ele şi după 6 luni revin sunt destul de greu de ucis, sunt sensibile la temperaturi de peste 50 grade Celsius şi la temperaturi joase, de minus 20.”

sursa: stirileprotv.ro 

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Alternative pentru eliminarea plosnitelor


Putem scapa de plosnite cu ajutorul aburului?

Da, soluțiile Polti contra plosnitelor sunt dispozitive capabile sa elimine plosnitele de pat si ouale lor, fara a folosi insecticide. Cimex Eradicator și Sani Sytem Business sunt generatoare de abur uscat cu boiler, capabile să producă abur supraîncălzit, până la 180 °C.
 

Pot scapa de plosnite cu ajutorul aburului?

Da, dar este foarte important procesul de alegere al aparatului/dispozitivului cu abur pe care urmeaza sa-l achizitionati. Comparând aparatele/dispozitvele Polti cu un aparat cu abur standard, veti descoperi mai multe despre fiecare dintre aceste alternative cu abur contra plosnitelor de pat și despre modul în care sunt foarte diferite unele de altele, în ceea ce privește:
  • Temparatura 
  • Jetul de abur 
  • Umiditatea
  • Presiunea 


Aflati analiza efectuata de colegii nostri Aparate POLTI cu abur vs Alte aparate obisnuite cu abur 
 

Cat costa un aparat / dispozitiv cu abur contra plosnitelor de pat? Ce pot face cu el dupa eliminarea lor?

Dispozitvele cu abur POLTI contra plosnitelor de pat  costa intre 3500 lei variantele de mici dimenisiuni si 10000 de lei pentru variantele industriale. Exista si diverse pachete si kit-uri pe care producatorul le ofera la pret special cum ar fi: aparatul u abur contra plosnitelor + 2 ani de extragarantie sau aparatul cu abur + un set complet de accesorii optionale pentru curatenie si igienizare cu abur a intregii case.

Aparatul + accesoriile optionale pot fi utilizate chiar si dupa eliminarea plosnitelor din casa. Kit-ul contra plsonitelor fiind un veritabil aparat cu abur pentru igienizarea tuturor suprafetelor.


Teste de eficienta

 

Aburul uscat supraîncălzit al dispozitivelor Polti și HPMed au fost supuse unor teste de laborator care să îi ateste EFICIENȚA* împotriva:

Virusului Sars-Cov2 (noul Coronavirus ce provoacă boala cunoscută sub numele de COVID-19)

Virus H1N1 (cunoscut la nivel larg sub denumirea de gripă porcină) Ploșnițelor de pat (Cimex lectularius)

Bacteriilor obișnuite și rezistente precum Escherichia coli, Stafilococul coagulazo-negativ, Klebsiella pneumoniae și Proteus mirabilis

Stafilococului auriu meticilino-rezistent (MRSA)
Proliferării microbilor pe suprafețe, inclusiv în mediul medical 
 

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!