Cum scap de ploșnițe cu ajutorul aburului?

Cum scap de ploșnițe cu ajutorul aburului?
Din ce in ce mai multe gospodarii din Romania se confrunta cu invazia de plosnitelor de pat. In majoriitatea cazurilor, plosnitele sunt aduse acasa in bagaje din vacante, de la spital sau de la sala de sport. In ultimul an, dupa anularea restrictiilor din pandemie, mai multe persoane au calatorit pentru vacante in: Dubai, Spania, Franta sau Italia, tari cu un grad ridicat de infestare cu (Cimex Lectarius), adica plosnite de pat.
 

Putem scapa de plosnite cu ajutorul aburului?

Da, soluțiile Polti contra plosnitelor sunt dispozitive capabile sa elimine plosnitele de pat si ouale lor, fara a folosi insecticide. Cimex Eradicator și Sani Sytem Business sunt generatoare de abur uscat cu boiler, capabile să producă abur supraîncălzit, până la 180 °C.

Dispozitive cu abur supraincalzit pentru eliminarea plsnitelor de pat
Aparate cu abur contra plosnitelor
Dispozitivele cu abur supraîncalzit marca Polti capabile sa elimine pe loc plosnitelor de pat. Te poate interesa si cum sa gasesti plosnitele de pat ?

 

Orice aparat/dispozitiv cu abur poate fi utilizat pentru eliminarea plosnitelor?

Nu, doar apartatele sau dispozitivele cu abur supraincalzit sunt capabile sa elimine definitiv plosnitele de pat eficient, rapid si sigur. 

Comparând aparatele/dispozitvele Polti cu un aparat cu abur standard, veti descoperi mai multe despre fiecare dintre aceste alternative cu abur contra plosnitelor de pat și despre modul în care sunt foarte diferite unele de altele, în ceea ce privește:

  • Temparatura 
  • Jetul de abur 
  • Umiditatea
  • Presiunea 
Puteti ghici cine este castigatorul pentru eliminarea plosnitelor? Urmariti acest video: Aparate cu abur Polti VS Alte aparate cu abur 

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Aparate cu abur Polti Vs Aparate cu abur standard


Dispozitive cu abur SupraÎncălzit POLTI 
Soluția permanentă pentru combaterea ploșnițelor fără insecticide.

Principalele specificatii tehnice la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti un aparat/dispozitiv cu abur 

Cand alegti un aparat/dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor de pat, urmariti aceste 4 caracteristici tehnice:

1. TEMPERATURA - Aceasta caracteristica este foarte importanta atat pentru eliminarea plosnitelor de pat adulte cat si a oualelor depuse de acestea. S-a dovedit prin multiple studii ca plosnitele de pat adulte sunt sensibile la soc termic si din acest motiv aparatul/dispozitivul care generează abur saturat, uscat si supraîncălzit până la 180°C, este capabil sa elimine definitiv plosnitele. O temperatura inferioara nu asigura eliminarea plosnitelor (vizionati video de mai sus).

2. JETUL DE ABUR - Jetul de abur emis trebuie sa fie compact, ca un nor supraincalzit, capabil sa elimine de pe orice suprafata plosnitele. Un jet emis unidirectional, cu foarte multa presiune intr-un singur punct, nu face decat sa raspandeasca plosnitel,e fara sa le elimine (vizionati video de mai sus).

3. UMIDITATE - 
Umiditatea este o caracteristica importanta care ne indica calitatea si temperatura aburului! Un aparat/dispozitiv de calitate si cu abur eficient contra plosnitelor, va emite constant abur supraincalzit fara a lasa urme de apa pe suprafetele tratate. Aparatele standard cu abur lasa apa pe suprafete, ceea ce ne indica ca nu vor fi eficiente in lupta contra eliminarii plosnitelor (vizionati video de mai sus). Aparatele Polti beneficiaza de abur supraincalzit cu umiditate 0.

4. PRESIUNE - Presiunea aburului este la fel o caracteristica cruciala pentru dispozitvul cu abur contra plosnitelor de pat. Presiunea mare pe care boilerul o emite ajuta aburul sa fie distribuit intr-un nor copact, desns, fara umiditate si cu o temperatura super ridicata. Aceasta caracteristica o sa o regasiti la aparatele Polti Cimex Eradicator sau Polti Sani Ssystem Business. Daca aparatul/dispozitivul nu poate asigura o presiune mare, atunci lupta cu plosnitele de pat este pierduta!

Aparate cu abur recomandate contra plosnitelor

Teste de eficienta contra plosnitelor 

 

*Testele in vitro au demonstrat eficienta aburului uscat supraîncălzit în eliminarea infestarilor cu plosnite, prin câteva tratamente punctuale.

Dupa primul tratament, aburul uscat supraîncalzit emis de aparatele/dispozitivele POLTI cu abur, au eliminat 100% dintre ouă și mai mult de 90% dintre insectele adulte

*Testele au fost efectuate de catre Pest 2000 - Pest 3000.  
 

Service si Garantie in Romania 
Produsele Polti sunt însoțite de o garantie de 12 luni de la data cumpărării oferite de Producator atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice. 

Garanția +12

Achiziţiile dumneavoastră de la Polti Online Srl beneficiază de 2-ani garanţie, adică noi extindem perioada de garanţie acordată de producător (de obicei 12 luni) la 2 ani - pe cheltuiala noastră, fără să vă coste nimic în plus! Acest serviciu suplimentar este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice 

De ce mărim termenul de Garanție?

Pentru că noi susţinem produsele pe care le oferim. Suntem dealer autorizat pentru toate mărcile Polti (Vaporella, Vaporetto, Lecoaspira, Lecologico,Unico, Mondial Vap, Cimex Eradicator, Sani System)  şi vă oferim produse originale de înaltă calitate. 


 
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!