Cum scapi de ploșnițe fără otravă?

Cum scapi de ploșnițe fără otravă?

Infestările cu ploșnițe nu sunt doar un atac fizic asupra corpului dumneavoastră ci și un atac psihologic care poate provoca insomnie, anxietate și stres crescut. Mulți oameni descriu ploșnițele de pat ca fiind unul dintre cele mai rele sentimente pe care le-au experimentat. Ploșnițele de pat vă pot afecta foarte mult pe dumneavoastră și familia, motiv pentru care Polti a dezvoltat o soluție eficientă la această problemă, care se răspândește rapid în întreaga lume.


Majoritatea metodelor de a scăpa de ploșnițele de pat folosesc otravă sau insecticide, obligănd clienții să părăsească spațiile ce trebuie dezinfectate, pentru cel puțin câteva ore.
Nu și aparatul Cimex Eradicator de la Polti! Oamenii și animalele de companie pot rămâne în cameră chiar și în timpul utilizării.

Polti Cimex Eradicator este un aparat capabil să elimine eficient ploșnițele de pat și ouăle acestora, fără a utiliza substanțe chimice dăunătoare sănătății.

Aburul uscat și supraîncălzit până la 18o° C, generat în interiorul aparatului, ucide 100% dintre ouă și 90% dintre ploșnițele adulte, chiar de la prima utilizare.

Nu este nevoie de pesticide sau alte chimicale!  Polti Cimex elimină într-un mod 100% natural toate tipurile de ploșnițele de pat.




În timpul utilizării, aburul este amestecat cu detergentul HPMed, pentru a elimina mirosul caracteristic al ploșnițelor de pat și pentru a topi substanța lipicioasă care leagă ouăle de suprafețe.

Polti Cimex Eradicator este o soluție foarte eficientă și împotriva virușilor, bacteriilor, germenilor, ciupercilor, sporilor.

Aburul uscat supraîncălzit al Polti Cimex Eradicator, poate fi folosit pe orice suprafață sau țesătură și poate fi direcționat în colțurile cele mai ascunse, cele mai greu de tratat și zonele de cuibărit ale ploșnițelor.
 

Sfaturi pentru utilizare

Aparatele cu aburi sunt o modalitate foarte eficientă de tratare a dăunătorilor cum ar fi ploșnițele și acarienii, fără substanțe chimice. Dăunătorii și ouăle lor sunt uciși instantaneu atunci când sunt supuși la căldura mare produsă de jetul de abur.  Când tratați ploșnițe sau acarieni de pe mobilier, canapele, scaune și paturi, există câțiva pași simpli de urmat pentru a ajuta la eliminarea cu succes a dăunătorilor. Înainte de a începe, asigurați-vă întotdeauna că urmați aceste câteva reguli.

Nu pulverizați aburul niciodată în prizele sau conexiunile electrice. Când emiteți abur pe mobilierul din lemn, pe blaturi, treceți întotdeauna si cu un prosop uscat, pentru a îndepărta condensul sau acumularea de apă. Când curățați salteaua sau lenjeria de pat, asigurați-vă că lăsați apoi la aer să se usuce complet.



Pulverizați  jetul de abur peste paturi, perne, canapele, scaune. Treceți încet peste zonă, cu contact ușor, pentru a încălzi zona tratată și a ucide ploșnițele și ouăle acestora. Accesoriul curbat pentru concentrarea jetului de abur, este excelent pentru a pătrunde în colțurile cadrelor de pat, plinte, ornamente, mobilier sau orice alte spații mai greu accesibile, care pot fi infectate.









 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!