Curățenie Generală

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre
De ce este avantajos sa folosesti lavete microfibra E-Cloth?

In cele mai multe cazuri, metodele pe care le utilizam pentru curatarea casei au un impact serios asupra mediului. Prosoapele de hartie si servetelele umede ajung la depozitele de deseuri sau sunt incinerate. Exista un impact semnificativ asupra mediului inconjurator prin producerea solutiilor chimice de curatare si prin utilizarea acestora in curatarea casei. In plus, majoritatea reziduurilor care ajung la chiuveta isi croiesc apoi drumul catre rauri si oceane.

Lavetele din microfibra E-Cloth sunt produse din fibre facute manual, nefiind impregnate cu solutii chimice. De asemenea, cand folosesti lavete microfibra E-Cloth, nu trebuie sa adaugi solutii de curatare, acestea functionand exclusiv pe baza de apa. Faptul ca dureaza trei ani si pot fi spalate in masina de spalat de 300 de ori inseamna ca impactul asupra mediului inconjurator este mult mai redus decat in cazul altor produse de curatenie.

Cum functioneaza lavetele din microfibra E-Cloth?

Cu ajutorul produselor E-Cloth, poti curata in profunzime fara a utiliza chimicale. Volumul fibrelor lavetelor premium e-cloth, ofera o curatare mai profunda decat curatarea cu lavete clasice. Cele 480,000 de fibre pe cm² ale unei lavete din microfibra E-Cloth ofera o enorma putere de curatare.

Fibrele se despart, capteaza si indeparteaza grasimea, murdaria si bacteriile, utilizand doar apa. Suprafetele sunt curatate atat de eficient incat stralucesc. Utilizand microfibra de inalta calitate, fabricarea fiecarei lavete este un proces laborios, care implica verificarea marimii fibrelor, modul in care fibrele sunt procesate, densitatea si viteza de absorbtie. Astfel, lavetele din microfibra E-Cloth depasesc cu usurinta performantele lavetelor clasice, fabricate din fibre similare, dar de o calitate mai slaba.

Lavetele din microfibra e-cloth au o garantie de 3 ani si 300 de spalari la masina de spalat. Utilizand lavete microfibra E-Cloth vei reduce necesarul de chimicale din gospodarie cu pana la 90%. Astfel, nu mai este nevoie sa cheltui bani pe detergenti sau alte materiale pentru curatenie!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!