Soluții creative pentru a conviețui alături de animale de companie

Soluții creative pentru a conviețui alături de animale de companie

Indiferent dacă sunt câini, pisici sau iepuri, animalele de companie par să se transforme frecvent în mici “tornade”, lăsând urme evidente ale prezenței lor peste tot. Asta înseamnă că trebuie să spui la revedere casei tale curate și curate? Desigur că nu. Iată câteva idei pentru a minimiza daunele și pentru a vă menține casa curată și curată:


Bucătărie / sufragerie

Gata cu apa și hrana pentru animalele de companie împrăștiate pe podeaua din bucătărie cu ajutorul acestui simplu sertar glisant, care este scos doar atunci când este necesar. În plus, partea superioară se poate transforma într-o mică cămară pentru a avea totul la îndemână.

Pentru prietenii noștri cu patru picioare, care inainteaza în vârstă, această soluție de ridicare poate fi de ajutor, deoarece nu mai trebuie să se aplece. De asemenea, aici se pot stoca jucăriile lor preferate.

filtru hepa polti

 

Litiera invizibilă

Indiferent cât de mult ne iubim pisicile, viata cu litiera în casă nu este chiar atat de minunat ă …  iată și cum să o ascundem!
În opinia noastră, camera de zi nu este locația ideală. Cu toate acestea, această soluție pare interesantă – în cele din urmă, nu există nimic pe care o draperie colorată să nu poată să o îmbunătățească!

Pentru specialiștii DIY, recomandăm și două proiecte puțin mai complexe pentru a crea obiecte decorative adevărate: o bancă decorată elegant și un dulap alb minimalist.

abur polti lecoaspira
 

Zone dedicate

Pentru a menține casa ordonată, totul trebuie să aibă locul său, deci și lucrurile lui Lucky trebuie să fie perfect organizate. Creați o zonă mică lângă intrare, cu toate cele necesare pentru plimbări, sau un dulap colorat în care se pot depozita biscuiți, alimente și jucării.


 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!