Măsuri de protecție și igienizare aplicate la florăria FlorideLux.ro

Măsuri de protecție și igienizare aplicate la florăria FlorideLux.ro

Măsuri de protecție și igienizare la floraria FlorideLux.ro. Ținem foarte mult la siguranța și protecția clienților și a echipei noastre. De aceea, în locația exclusivistă FlorideLux, de pe bd. Libertății 22, ne ocupăm zilnic de igienizare. Măsuri de protecție și igienizare aplicate la florăria FlorideLux.ro cu ajutorul aparatului de curățat cu abur Polti Vaporetto.

De ce este important să igienizăm suprafețele?

Atunci când strănutăm sau tușim, microorganismele migrează pe suprafețe precum mobilă, pardoseli, haine și pot fi transportate oriunde. De aceea este important să adoptăm obiceiuri igienice corecte atât pentru noi înșine și pentru cei din jur cât și în interiorul căminului nostru.

În acest demers aburul este un aliat puternic întrucât poate fi folosit pe foarte multe suprafețe și chiar pe saltele, perne, coșuri de gunoi pentru a garanta eliminarea virușilor, a germenilor și a bacteriilor.
 

aspirator cu abur polti

Ministerul Sănătății din Italia a emis un decalog al comportamentelor ce trebuie adoptate pe care vă rugăm să-l puneți în practică, la fel cum facem și noi.

În cadrul filialelor noastre din întrega lume dezinfectăm zilnic spațiile comune, băile, birourile, sălile de repaus și liniile de producție cu ajutorul aburului, un bun înlocuitor al produselor chimice.

*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% dintre viruși, germeni și bacterii.

*În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% dintre virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!