Inginerie excepțională în fabricarea unor lavete premium

Inginerie excepțională în fabricarea unor lavete premium

În spatele unor produse excepționale stă întotdeauna o muncă de excepție, dar și o inginerie excepțională. Este și cazul lavetelor E-Cloth, produse de curățare premium pe care le poți folosi cu încredere pentru curățarea oricărei suprafețe.


Beneficiile utilizării acestor lavete premium sunt numeroase, iar acestea se datorează în primul rând modului în care acestea au fost realizate. Iată, așadar, ce se află în spatele unor simple lavete, care sunt tehnologiile utilizate în fabricarea acestora și ce face ca aceste lavete să fie preferate de cei care iubesc curățenia. 



 

E-Cloth, mai mult decât un brand

Nu este vorba despre un simplu proiect sau despre un simplu brand care confecționează produse de curățenie. E-Cloth este mai mult de atât. E-Cloth este despre materiale de curățare premium, despre eficiență, despre ecologic și despre o inginerie excepțională. E-Cloth este un brand care confecționează produse de curățenie premium, din materiale textile de cea mai înaltă calitate. 
În spatele acestui brand care a luat o amploare extraordinară se află Steve Pearson. Acesta a avut o simplă dorință în ceea ce privește curățenia pe care oamenii o fac zilnic în casele lor – să facă posibilă curățarea fără substanțe chimice. Ceea ce inițial a fost un vis, curând avea să se realizeze, iar E-Cloth a devenit cârpa minune care face astăzi posibilă curățarea fără substanțe chimice. Reutilizabile, aceste cârpe curăță extrem de bine murdăria, ceea ce le face o alegere de top atunci când vine vorba de curățenie impecabilă. 
 

Tehnologii utilizate în fabricarea unor lavete premium 

E-Cloth sunt cârpe din microfibră cu milioane de fibre pe centimetru pătrat, ceea ce le deosebește practic de celelalte cârpe din microfibră de pe piață. Materialul din care este realizată o astfel de lavetă este de o calitate superioară, însă ceea ce îi oferă acestei lavete caracteristici deosebite este ingineria și știința care stau în spatele procesului de fabricație. 
Cum este știința implicată în procesul de fabricare a acestor lavete? Prin chimia de școală generală pe care o învață oricine și abordarea ei într-o notă inedită. Fibrele acestor lavete au încărcătură naturală pozitivă, în timp ce murdăria este încărcată negativ. În momentul în care apa intră în contact cu microfibra, aceasta are capacitatea naturală de a atrage murdăria, urmând să o prindă și să o îndepărteze de pe orice suprafață. Pentru aceasta, nu este nevoie de nicio substanță chimică, ceea ce face din această lavetă una inedită. 
Bineînțeles, pentru a ajunge la această eficiență, este nevoie într-o etapă inițială de despărțirea fibrelor textile cu formă uniformă. Pentru aceasta, materalul textil este trecut printr-o soluție care are rolul de a crea goluri uniforme de-a lungul lungimii acesteia, iar tocmai aceste goluri sunt cele care atrag murdăria și o rețin. 
 

De ce să alegi lavetele E-Cloth?

Primul scop al brandului este acela de a le oferi clienților experiențe de utilizare inedite. Cum reușește să facă acest lucru? Prin faptul că creează produse curatare premium care funcționează perfect. Dacă dorești ca o simplă lavetă de curățat să facă minuni, atunci E-Cloth este soluția ideală. De ce? Pentru că designul acesteia are la bază o inginerie excepțională. 
Mai mult decât atât, dacă dorești ca în curățenia zilnică pe care o faci să folosești produse prietenoase cu mediul înconjurător, E-Cloth este soluția potrivită și din acest punct de vedere. Folosind acest tip de lavete, ai posibilitatea de a folosi mai puține substanțe chimice. Acest lucru face ca E-Cloth să fie considerată o alegere ecologică prin care nu participi la fenomenul poluării mediului înconjurător, al propriei case, al familiei, al animalelor tale de companie. 
Prietenoase cu mediul și extrem de eficiente, lavetele E-Cloth reprezintă soluția ideală de curățare la care poți apela atunci când vrei să renunți la utilizarea produselor chimice. Nu uita că poți să beneficiezi în același timp de rezultate excepționale în curățenia zilnică. Eficiența, ingineria de excepție și caracterul ecologic fac din aceste lavete o alegere desăvârșită pentru o curățenie impecabilă. 





 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!