Unde pot utiliza la curățenie aparatul meu cu abur?

Unde pot utiliza la curățenie aparatul meu cu abur?
Oamenii, cand se gândesc la un aparat de curățat cu abur, probabil nu conosc toate modalitățile benefice de utilizare a acestui puternic instrument pentru curațenia de zi cu zi. Curățarea cu abur este grozavă, deoarece face toată treaba fără niciun fel de soluție chimică. Curățătoarele cu abur neutralizează bacteriile cu un puternic jet de abur încins, fără a produce potențiale reziduuri chimice dăunatoare. Aburul este potrivit și pentru curățarea obiectelor voastre favorite de zi cu zi. Fie că este vorba despre jantele mașinii, ceara de pe candelabre sau chiar curățarea ceasurilor și a bijuteriilor favorite, care vor arăta ca noi. Polti are o gamă diversificată de aparate de curatat cu abur, care pot face toate aceste treburi! 

mop cu abur polti vaporetto
 

Bucătărie

Curățarea cu abur poate face minuni în bucătăria ta! De exemplu, este suficient de puternică pentru a îndepărta murdăria din spațiile cel mai greu de accesat și de pe corpurile de toate formele și mărimile. Accesoriul Polti Vaporetto pentru abur concentrat, permite jetului de abur să curețe cu ușurință toate colțurile și crăpăturile, eliminând depunerile de murdărie întărită. Aburul este eficient și în curățarea rosturilor, de pe pardoseală, pereți sau de pe blaturi. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, aburul poate curăța toate spațiile din întreaga bucătărie. Acestea pot fi utilizate chiar și pentru curățarea tocătoarelor din lemn! Mulți oameni nici nu au ideee de cantitatea de bacterii și reziduuri care rămân pe tocatoarele din lemn, chiar și după ce sunt spălate. Puterea aburului la temperatură înaltă, ridică grăsimea de pe suprafețele pentru a putea fi îndepărtată cu ușurință. O altă modalitate de utilizare a puterii aburului Polti, este pentru curățarea plitelor cu ajutorul accesoriului spatulă. Și nu în ultimul rând, aburul poate curăța chiuvetele, scurgerile și țevile, eliminând mirosurile și topiâd depunerile de grăsime. Adaptorul Polti Vaporetto pentru furtun, îl puteți introduce în scurgerea chiuvetei și veți observa cum aburul va ieși la capătul celalalt.  


curatator cu abur polti vaporetto

 

Baie

O altă modalitate extrem de eficientă de utilizare a aburului, este curățarea cu atenție a băii tale de la un capăt la altul. Puteți folosi aburul pentru a curăța bateriile și rosturile, la fel cum ați procedat și în bucătărie. Puteți chiar să reparați bateriile în timp ce le curățați, deoarece aburul Polti este atât de puternic încât topește în câteva minute depunerile și reziduurile de pe acestea și de pe furtunul, care înainte le faceau să se înfunde. O altă întrebuințare este pentru curățarea cabinelor de duș și a ușilor glisante ale acestora. Accesoriul pentru geamuri este perfect pentru toate suprafețele din sticlă sau oglindă, deoarece îl usucă rapid fără a lăsa urme. De la vasul de toaletă până la chiuvetă, puterea aburului ucide bacteriile și stafilococii. Aburul poate elimina bacteriile formate pe periuța de dinti. Nu este necesar să o înlocuiți frecvent, când aveți la îndemână puterea aburului! 
 

 

Curtea casei

Un mare avantaj al aparatelor de curățat cu abur, este ca pot fi utilizate atât în casă cât și în curte. Puteți utiliza aburul pentru a curăța reziduurile de pe gratar. Fără chimicale, înseamnă că nu exista pericolul de a va contamina mâncarea, data viitoare când veți folosi grătarul! Puteți scoate în curte chiar și filtrele de la aparatul de aer condiționat și să le curățați eficient. Și acestea vor fi ca noi! Presiunea și temperatura înalte ale aburului, sunt suficient de puternicie pentru a îndepărta chiar și murdăria de pe podelele foișoarelor în doar câteva minute. Este unealta perfectă pentru pregatirea curții pentru week-endul care urmează sau pentru zilele de vacanță care se apropie.

 

Aparatele cu abur

În definitiv, aburul este o unealtă foarte versatilă pentru curățenie, care poate fi utilizat în toată casa. Pentru vacanța care se apropie, puteți folosi aburul să vă curățati casa într-un mod absolut ecologic. Încercați aparatele Polti și veți fi cu siguranță mulțumiți!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!