Sfaturi pentru curătenia de primăvară: pregătiți-vă casa pentru noul sezon

Sfaturi pentru curătenia de primăvară: pregătiți-vă casa pentru noul sezon

Vine primavara! Înseamnă improspatarea și dezinfectarea casei dar și regenerarea personală.

Rețineți: creați o listă pentru curatenia de primăvară pentru a va usura munca.


Iată 5 sfaturi pentru a ușura curățenia de primăvară:

1. Îndepărtarea semnelor de pe covoare și carpete


curatenie de primavara polti


Cei mai mulți oameni preferă să schimbe decorul casei din când în când, sau dacă există constrângeri financiare, măcar sa mute mobilierul in altă pozitie. Singura problemă în acest sens sunt semnele lăsate de mobilier pe covoare. Avem o soluție: așezati cuburi de gheață peste semne și lăsați să se dizolve încet; după aceea va fi suficient să ridicați ușor fibrele cu ajutorul aspiratorului și … voila, sunt ca și noi!

2. Igienizarea instrumentelor pentru curățenie

În timpul procesului de pregătire a casei dvs. pentru primăvară este important să se dezinfecteze și instrumentele folosite la curatenie. Din fericire, utilizarea aburului ne permite nu numai să îndepărtăm detergenții, ci și să reducem numărul de obiecte necesare pentru curățarea casei. Chiar și pantofii, șepcile și bureții trebuie să fie dezinfectați corespunzător, altfel aceștia vor răspândi germeni pe suprafețele din casă.Toate lavetele furnizate împreună cu produsele noastre pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat, în timp ce bureții nu.

Sfat: umeziți și puneți bureții pe farfuria cuptorului cu microunde, apoi porniți-l până la temperatura maximă timp de două minute; după ce se răcesc ii puteti re-utiliza fără germeni! Uşor!

3. Rearanjare și reorganizare


Curățenia de primăvară este ocazia potrivită pentru organizarea si gasirea de noi soluții pentru a menține casa curată și ordonată mai mult timp. Părinții în special, se confruntă în fiecare an cu noi provocări, deoarece copiii cresc și se schimbă tot timpul! Este bine să planificați adaptarea mediului de acasă și să găsiți noi modalități de a păstra ordinea în haos. Iată o mică soluție pentru a păstra bavetele în ordine și mereu la îndemână: utilizați unul dintre cârligele clasice pentru bucătărie și aplicați-l pe spatele scaunului înalt.

curatenie paste polti vaporetto

4. Curățarea mixerului rapid și natural


Primavara înseamnă nu numai să curătăm ferestrele și sa aerisim casa, ci și pe noi înșine. Deci undă verde pentru  smoothie-uri: fructe și legume amestecate pentru a ne alimenta rezerva de vitamine și pentru a da energie nouă organismului nostru. Dacă te sperie gândul ca va trebui sa cureti blenderul, avem o soluție simplă: umple vasul blender-ului cu apă si săpun lichid și porneste-l pentru câteva secunde; rezultatul te va uimi!

curatenie cu abur polti vaporetto

5. Îmbunătățirea curățeniei zilnice va face curățenia de sezon mai simplă


Curățenia de primăvară devine mai ușoară cu Polti Moppy. Este un aparat de curățat cu abur fără fir recomandat pentru curățarea zilnica a podelelor și suprafețelor verticale, fără a folosi detergenți și substanțe chimice. Moppy este ușor și fără fir și ajunge chiar si in cele mai greu accesibile colțuri ale casei. Moppy este si un excelent un dispozitiv de captare a prafului: schimbați doar laveta. Folosind Moppy zilnic, curățenia de primăvară va fi mai usoarș anul viitor.
 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!