Polti îț prezintă produsul anului 2019: Noul Vaporetto 3 Clean este aspiratorul de care ai nevoie!

Polti îț prezintă produsul anului 2019: Noul Vaporetto 3 Clean este aspiratorul de care ai nevoie!

Lansat recent la cel mai important eveniment pentru inovație din Europa, IFA Berlin, noul Polti Vaporetto 3 Clean este aspiratorul multifuncțional care își găsește locul în orice cămin! Acesta are trei moduri de funcționare, putând fi folosit ca aspirator, ca mop cu abur sau ca dispozitiv cu abur perfect pentru curățarea întregii case!

Beneficiind de avantajele tehnologiei ciclonice, noul Vaporetto 3 Clean spală și aspiră orice fel de pardoseală, dezinfectează suprafețele mici cu abur și curăță întreaga casă cu un maxim de eficiență, fără compromisuri.

Iată care sunt avantajele acestui aspirator performant:
 

Elimină 99.9% dintre microbi și bacterii

Curățarea cu abur permite o dezinfectare a suprafețelor casei în cel mai ecologic mod, fără a implica folosirea detergenților chimici. Astfel, dacă deții animale de casă sau ai membri de familie alergici, acest aspirator este perfect pentru nevoile tale!

Funcție de aspirare a lichidelor

Toată curățenia va dura acum o clipită, deoarece noul aspirator Vaporetto 3 Clean funcționează ca un mop și aspirator în același timp. Combină cele doua moduri (abur+mop) și toate pardoselile casei tale vor straluci de curățenie!

Aparat de curățat cu abur portabil

Atunci când ai nevoie de un dispozitiv mai mobil, activează funcția de aspirare portabilă și folosește aparatul pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor din casă. Cele noua accesorii incluse te vor ajuta să cureți în timp record robinetele, rosturile, ferestrele și oglinzile, canapelele sau alte piese de mobilier tapițate.

Tehnologia ciclonică aduce un plus de performanță

Praful și murdăria nu trebuie doar aspirate, ci și reținute în vasul colector, pentru a împiedica scăparea particulelor înapoi în casă. Tehnologia ciclonica face exact acest lucru, iar cablul cu o lungime considerabilă ușurează foarte mult “operațiunea” de curațenie!



aspirator polti vaporetto 3 clean cu abur
 

Funcții pentru orice fel de suprafață

Cele trei setari de vapori ale aspiratorului Polti Vaporetto 3 Clean sunt ideale pentru curățarea tuturor suprafețelor, chiar și pentru cele delicate, precum parchetul sau podelele din lemn.

Ferestrele tale vor străluci din nou!

Ai încercat până acum să cureți geamurile sau oglinzile cu abur? Crede-ne pe cuvânt, este o experiență extraordinară. Vaporizează suprafața pentru a dizolva murdăria și grasimea, apoi șterge totul cu accesoriul dedicat, pentru un rezultat perfect!

Ideal pentru situații de urgență

Ori de câte ori ai nevoie să “salvezi situația”, aspiratorul Vaporetto 3 Clean îți va fi alături! Funcția cu abur este gata de utilizare după doar 30 de secunde, iar rezervorul de apă poate fi umplut oricând, fără a trebui să oprești aparatul!

Tehnologie fără sac

Odata ce ai terminat treaba cu aspiratorul Polti Vaporetto 3 Clean, acesta poate fi depozitat cu ușurință, având dimensiuni reduse. De asemenea, tehnologia ciclonică fără sac presupune ca, la finalul curățeniei, tot ce trebuie să faci este să golești recipientul. Totul este mai simplu cu Vaporetto 3 Clean de la Polti!


polti vaporetto 3 clean cu abur

Așadar, daca vrei să te convingi de avantajele acestui produs revoluționar, comandă-l de la Polti și descoperă ce înseamnă cu adevarat curățenia la superlativ! Intra pe site, vezi toate produsele din categoria aspiratoare cu abur, caută promoțiile active și bucura-te de produsul anului 2019!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!