Un parteneriat pentru o curățenie mai profundă, fără chimicale: Moppy și E-Cloth

Un parteneriat pentru o curățenie mai profundă, fără chimicale: Moppy și E-Cloth

Suntem încântați să vă anunțăm că am încheiat parteneriatul dintre Polti și E-Cloth pentru o Ediție Specială Moppy!


mop cu abur polti moppy
 

Citiți mai departe și veți afla cum puteți obține beneficiile unei curățenii mai profunde și fară chimicale, prin combinarea puterii aburului cu fibrele foarte eficiente ale lavetelor premium E-Cloth.


Moppy este recunoscut ca un mop fără fir puternic și practic, care la fel ca E-Cloth, are nevoie doar de apă pentru a îndepărta pâna la 99% dintre germeni și bacterii.
Acum Moppy și E-cCoth au făcut echipă, pentru a duce eficiența lui Moppy la un alt nivel, combinând promisiunea comună pentru o curățenie fără chimicale utilizând doar puterea apei.
Noua Ediție Specială Mopyy & E-cloth este însoțită de un E-Cloth Set doua lavete de curatare in profunzime si pentru stergerea prafului.

lavete premium e-cloth

Milioanele de fibre ale lavetelor premium E-Cloth, ajută la scurtarea timpului pe care trebuie să-l alocați curățeniei. Dizlocă și adună murdaria, bacteriile și grăsimea, lăsând pardoselile strălucind de curățenie.

Studiile au dovedit ca utilizand Moppy impreună cu lavetele e-cloth, 99% dintre germeni și bacterii sunt indepartate chiar de la prima trecere.
 

Laveta albă E-Cloth pentru praf, ne ajută să îndepărtăm și mai ușor praful și murdăria care se strâng în colțurile casei și sunt mai greu accesibile.


Ambele lavete E-Cloth, albă și albastră, sunt lavabile în mașina de spălat, asigurându-vă o curățenie eficientă de fiecare dată când vă curățați pardoselile.


Atât Polti cât și E-Cloth, s-au angajat să creeze un viitor durabil și lucrează să asigure acest lucru prin proiectarea și fabricarea produselor pentru curățenie fără chimicale.

Dacă alegeți să folosiți Ediția Specială Moppy, înseamnă că ați făcut o alegere economică și prietenoasă cu natura.
Mecanismul compact de curățare al lui Moppy folosește cu mult mai puțină apă decât mopurile tradiționale cu găleată și elimină necesitatea folosirii soluțiilor chimice de curățenie.
Pentru a reduce și cantitatea de deșeuri, lavetele E-Cloth pot fi utilizate până la 3 ani, aproximativ 30 de spălări.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!