Ce trebuie să stiți despre ziua îndrăgostiților? Avem și cadouri pregătite!

Ce trebuie să stiți despre ziua îndrăgostiților? Avem și cadouri pregătite!

Ziua Îndrăgostiţilor sau Ziua Sfântului Valentin este sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie. Este ziua în care oamenii îşi arată afecţiunea şi îşi trimit felicitări, flori, cadouri diverse alături de mesaje de dragoste.

În anul 496 a fost pentru prima dată sărbătorită. Cel mai vechi mesaj trimis de Ziua Îndrăgostiţilor în limba engleză datează din 1477, scrie BBC.

Cine a fost Sfântul Valentin

În credinţa populară, Sfântul Valentin a fost un preot în Roma celui de-al treilea secol. Împăratul Claudiu II a interzis căsătoriile, pentru că, spunea el, bărbaţii căsătoriţi sunt soldaţi slabi, iar Valentin a nesocotit regula, despre care credea că este nedreaptă, şi a continuat să oficieze căsătorii în secret.

Ce sărbătorim de Valentine‘s Day?

Sărbătoarea are rădăcini vechi. Romanii organizau un festival, numit Lupercalia, care avea loc la jumătatea lunii februarie, prin care sărbătoreau începutul primăverii. Se crede că, între manifestările sărbătorii, se număra şi alegerea de către băieţi a numelor de fete dintr-o cutie. Astfel, pe perioada festivalului, perechile formau cupluri şi, uneori, se căsătoreau.Devenită una dintre cele mai populare sărbători, astăzi, Ziua Îndrăgostiţilor este sărbătorită în majoritatea ţărilor din lume – din Statele Unite până în Mexic, Australia şi Franţa.

Ce surprize pregătește Polti pentru Luna Îndragostiților?


aspiratoare cu abur polti
 

Campania începe în perioada 3 – 28 Februarie 

Polti aduce în fiecare an și în fiecare familie cadouri și produse ecologice pentru curățenie și călcat astfel încât să terminăm mai repede, eficient taskurile zilnice, cum ar fi curețenia sau călcatul. Compania Polti lucrează și inovează de mai bine de 40 ani pentru a construi produse de calitate si care transforma casa noastră într-un loc sigur, eliminând în mod natural doar cu abur: bacterii, viruși sau bacterii. 

Idei de cadouri pentru EA!

stație de călcat cu abur poate să facă față țesăturilor groase, precum cele ale paltoanelor, gecilor sau puloverelor. Astfel, viața țesăturilor este prelungită, dat fiind ca vaporii pătrund adânc în fibre, reîmprospătandu-le la fiecare calcare! Obține și tu rezultate profesionale și ținute impecabile chiar la tine acasă

Idei de cadouri pentru EL

Ingrijirea casei devine ușoara și eficienta folosind aspiratoare și aparte de curățat cu abur de ultima generatie!

În ultima vreme, tehnologiile pe bază de abur au învăluit piața produselor de curățenie. Însă acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni. Frumusețea curățării cu ajutorul aburului este apreciată chiar și de către cei mai pretențiosi oameni.

De fapt, atunci cand este utilizat corect, aburul poate ucide rapid 99,99% din germenii și bacteriile de pe suprafețe. Acest lucru il face un mod sigursănătosecologic și natural pentru a obține o curățenie ca la carte.

Probabil că stii deja de existența aspiratoarelor cu abur, dar cum iți sună ideea de a folosi un mop cu abur pentru curățenia casei tale? Oare care este modul în care acest produs functionează?

Moleculele mici de vapori pătrund în porii suprafeței vizate pentru a curăța murdaria și grăsimea infiltrate acolo. Totodată, temperatura ridicată a aburului distruge bacteriile, germenii, mucegaiul, acarienii și orice alt microorganism daunător sănătații tale și a celor dragi.

 



 

Beneficii Campanie Luna Îndrăgostiților

  • Transport gratuit la mai multe categorii de produse 
  • Plata în rate 3-6 sau 12 rate la mai multe Bănci Partenere 
  • Garanție extinsă până la 10 ani pentru o serie de produse 
  • Reduceri exclusive pentru clienții Polti 
  • Cadouri și vouchere suplimentare 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!