Polti la târgul ISSA Pulire 2021: curățenie profesională și dezinfecție cu abur

Polti la târgul ISSA Pulire 2021: curățenie profesională și dezinfecție cu abur
Polti a participat la cea de-a 25-a ediție a Issa Pulire, un târg specializat în lumea curățeniei și igienei, desfășurat la Verona în perioada 7-9 septembrie. Polti, companie italiană lider în aplicații cu abur, a fost prezentă la acest eveniment important cu expertiza sa în curățarea și dezinfecția profesională, cu o selecție a celor mai bune produse, toate cu eficiență dovedită: POLTI SANI SYSTEM, POLTI VAPORETTO și POLTI CIMEX ERADICATOR care încă de la Martie 2021 sunt oficial Dispozitive de dezinfecție cu abur „SDD” în conformitate cu standardul francez AFNOR NF T72-110 pentru efectul lor bactericid, sporicid, fungicid, levuricid și virucid.


ISSA PULIRE VERONA 2021

Din gama POLTI SANI SYSTEM au fost expuse la târg următoarele modele: Polti Sani System Check, un dispozitiv patentat de dezinfecție cu sistem electronic de management și control; Polti Sani System Pro, dispozitiv patentat pentru dezinfectarea frecventă a încăperilor mari; Polti Sani System Express, dispozitiv patentat pentru dezinfecția frecventă a zonelor mici și mijlocii.

Din gama POLTI VAPORETTO au fost expuse: Polti Vaporetto MV 60.20, un dispozitiv de dezinfecție cu abur ideal pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor mari, bucătăriilor și spitalelor, capabil să aspire solide și lichide; Polti Vaporetto MV 40.20, un dispozitiv multifuncțional de dezinfecție cu abur cu aspirator integrat cu filtru de apă ideal pentru curățarea și dezinfectarea camerelor de hotel; de asemenea Polti Vaporetto MV 20.20 si MV 10.20, aparate multifunctionale de dezinfectare cu abur cu dimensiuni compacte și deosebit de la îndemână, care sunt dotate cu sistem de aspirare cu filtru de apa și se deosebesc prin faptul ca primul model are în plus funcție de injecție/extragere și spălare cu detergent.

În final, Polti a demonstrat cu un dispozitiv specific: POLTI CIMEX ERADICATOR, conceput pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și pentru dezinfecția împotriva virușilor, germenilor și bacteriilor.


Polti Cimex Eradicator Plus


Toate produsele sunt fabricate în Italia cu înaltă calitate și fiabilitate. Luați în considerare doar că, pe lângă faptul că are 200 de brevete și calificarea SDD, Polti a obținut recent și prestigioasa validare științifică a SIMA, Societatea Italiană de Medicină a Mediului, pentru aceste produse. SIMA se preocupă de păstrarea sănătății umane prin promovarea acțiunilor care limitează activitățile umane care dăunează mediului.

Participarea la Issa Pulire răspunde pe deplin filozofiei care stă la baza activității Polti, companie care din 1978 a schimbat obiceiurile consumatorilor din peste 50 de țări, propunând o abordare contemporană a igienei datorită curățării dovedite, puternice și naturale efecte ale aburului. Cu atât mai mult astăzi, problema curățeniei și igienizării joacă un rol fundamental în limitarea pandemiei de Covid-19, întâlnind un reînnoit interes atât în ​​sfera privată, cât și în cea profesională și publică.
 
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!