Polti a participat la Interclean Amsterdam 2022

Polti a participat la Interclean Amsterdam 2022

Compania Polti a participat la Interclean 2022, principalul eveniment pentru sectorul de curățenie profesională, care a avut loc la Amsterdam în perioada 10-13 mai. Compania a fost prezentă cu gama de echipamente profesionale pentru dezinfecție și curățenie, în special produsele care au primit recunoașterea SDD (Steam Disinfection Devices) conform AFNOR NF T72-110, standard care definește modelul de verificare a eficienței dezinfectării pentru generatoarelor de abur.
S-a dovedit că aburul echipamentelor Polti SDD elimină până la 99,999%* dintre microorganisme, fără utilizarea detergenților chimici. Acesta este un beneficiu valoros, care vă permite să dezinfectați toate suprafețele, inclusiv țesăturile, numai cu apă de la robinet, fără a elibera substanțe toxice care sunt potențial dăunătoare oamenilor și naturii.
De asemenea, dezinfecția cu abur cu ajutorul echipamentelor Polti SDD este ușoară și rapidă, poate fi efectuată în mod repetat în timpul zilei chiar și în prezența oamenilor și animalelor și este aplicabilă atât în ​​mediul civil, cât și în cel medical.

Toate echipamentele liniei profesionale oferă siguranța Made in Italy, rezultat al experienței unei companii care, datorită investițiilor constante în cercetare și dezvoltare, a făcut din abur vocația sa.

Din gama POLTI SANI SYSTEM au fost prezentate la târg modelele: Polti Sani System Check, dispozitiv patentat de dezinfecție cu sistem electronic de management și control funcțional; Polti Sani System Pro, dispozitiv patentat pentru dezinfectarea frecventă a suprafețelor mari și Polti Sani System Express, dispozitiv patentat pentru dezinfecția frecventă a zonelor mici și mijlocii.

POLTI SANI SYSTEM
Gama de Echipamente Polti Sani System



Din gama POLTI VAPORETTO modelele expuse au fost Polti Vaporetto MV 60.20, dispozitiv de dezinfecție cu abur capabil să aspire solide și lichide și ideal pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor mari, precum zonele de luat masa, bucătăriile și spitalele; Polti Vaporetto MV 40.20, aparat multifunctional de dezinfectie cu abur cu aspirator integrat cu filtru de apa ideal pentru curatarea si dezinfectarea camerelor de hotel; precum si Polti Vaporetto MV 20.20 si MV 10.20, aparate multifunctionale de dezinfectie cu abur de dimensiuni compacte si deosebit de manevrabile, dotate cu sistem de vid cu filtru de apa. Acestea diferă prin faptul că Polti Vaporetto MV 20.20 are o funcție de injecție/extracție și spălare cu detergent.


Gama de Echipamente Polti Mondial Vap



Versatile și personalizabile, datorită gamei de accesorii opționale, modelele din gama Polti Vaporetto MV pot fi configurate în funcție de nevoile celor care le folosesc.

Tot la acest târg, au fost prezentate două aparate capabile să rezolve problema enervantă a ploșnițelor și de asemenea utile pentru dezinfecția împotriva virușilor, germenilor, bacteriilor, ciupercilor, sporilor: Polti Cimex Eradicator și Polti Cimex Eradicator Plus.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Produse pentru companii


Aburul Polti este o soluție unică pentru curățarea și dezinfectarea mediului dumneavoastră profesional.

Protecție și siguranță pentru oameni și suprafețe.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!