Polti este primul producător italian atestat în conformitate cu standardul DDV

Polti este primul producător italian atestat în conformitate cu standardul DDV
Polti este prima companie din Italia care are produse definite oficial ca „Dispozitive de dezinfecție cu abur” (DDV). Noile teste, aplicate pe eșantioane, confirmă eficacitatea dezinfectantă a aburului pe germeni, bacterii, spori, ciuperci și viruși, inclusiv Sars-CoV-2



Francesca Polti | Directoarea Generală a Polti Spa


Francesca Polti, Directoarea Generală a Polti Spa: „Dezinfectarea cu abur are loc fără a recurge la substanțe toxice și poluante. De fapt, este vorba despre apă simplă sub formă de vapori care, cu dispozitivele noastre, devine capabilă să elimine germenii, bacteriile, sporii, ciupercile și să inactiveze virusurile. Aceste rezultate sunt o sursă de mare mândrie pentru noi, iar pentru sector este o tranziție epocală”.

Un nou record pentru Polti, care astăzi întărește bazele, pentru a putea supraveghea sectorul profesional de curățare și dezinfecție în domeniul medical și civil, datorită unei operațiuni recente de testare și validare a unora dintre liniile sale de produse profesionale. Scopul ambițios este de a prelua conducerea mondială în aplicațiile aburului.

De câteva săptămâni, Polti (250 de angajați, 200 de brevete, 80 milioane de euro cifră de afaceri, cunoscută în peste 50 de țări din întreaga lume pentru Polti Vaporella și Polti Vaporetto, a trecut testele efectuate pe unele dintre produsele sale, despre care se constată că sunt conforme cu standardul DDV. (Dispozitive de dezinfecție cu aburi), standardul AFNOR NF T72-110, singurul disponibil în prezent la nivel internațional.

Produsele testate (dispozitive cu tehnologie brevetată), constituie o metodă eficientă de dezinfecție și împotriva virusului SARS-CoV-2, cauză a bolii Covid-19 (dacă sunt utilizate în modul de funcționare corect).
Până în prezent, în absența unor reglementări specifice pentru generatoarele de abur, protocoalele de reglementare au evaluat doar dezinfectanții chimici, fără a lua în considerare și potențialul aburului.
Dar înclinația către inovație, o caracteristică pentru care Polti este cunoscută în lume, combinată cu cunoștințele profunde realizate de echipa tehnică, au permis companiei să acționeze cu încredere și, prin urmare, să fie prima companie italiană care să respecte pentru anumite produse, standardul DDV, Steam Disinfection Devices.
Standardul se aplică în prezent unor produse deja disponibile pe piață, cele ale liniei profesionale Polti Sani System, Polti Vaporetto Mondial Vap și modelelor de uz casnic Polti Vaporetto Pro, însă compania își propune să standardizeze și alte game în următoarele câteva luni, prin noi teste dedicate.


polti vaporetto
Aparate de curățat cu abur Polti Vaporetto


Avantajele utilizării produselor Polti atestate DDV-urilor, sunt multe. Aburul acționează imediat prin inactivarea agenților patogeni care pot pune în pericol sănătatea: dezinfectarea este instantanee și repetabilă frecvent, se poate face pe orice suprafață și țesătură, chiar și pe obiecte cu geometrie complexă și în colțurile cele mai greu accesibile.
În plus, aburul poate fi utilizat în prezența oamenilor și a animalelor, deoarece dezinfectarea are loc fără a recurge la substanțe toxice și poluante.
Din 1978 Polti s-a angajat să promoveze o abordare contemporană și durabilă a igienei, creșterea gradului de conștientizare a calității aburului și a eficacității acestuia, susținută de numeroase teste și studii efectuate atât în ​​Italia, cât și în străinătate.

Conștientizarea modului în care scenariul epidemiologic actual a schimbat protocoalele existente până acum, a condus, prin urmare, compania să îaccelereze și mai mult cercetarea, calificând produsele de top drept DDV și în special cele din linia Profesională.

 

 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!