Cum să eliminăm depunerile de calcar?

Cum să eliminăm depunerile de calcar?

Folosirea lavetelor din microfibră premium e-cloth pentru curățarea băii vă ajută la prevenirea formării calcarului.

Curățarea regulată cu lavetele premium din microfibră e-cloth și apă va împiedica formarea depunerilor de calcar, însă doar folosirea lavetelor nu va elimina depunerile care au fost deja formate.

lavete premium e-cloth

 

Depunerile de calcar sunt cauzate de mineralele din apa dură. Cu cât sunt lăsate mai mult, cu atât devin mai greu de eliminat.

Indepărtarea depunerilor de calcar

Vă recomandăm utilizarea produselor naturale pentru îndepărtarea calcarului. Substanțele chimice de curățare pot fi mai rapide, dar cu cât avem mai puține substanțe chimice în casele noastre și în mediul înconjurător, cu atât mai bine.


Cele mai bune produse de curățare naturală sunt sucul de lămaie sau oțetul. Depunerile de calcar de pe robineți sunt cel mai bine tratate prin înmuierea unei cârpe de bumbac în suc de lămâie sau oțet și înfășurarea sa în jurul zonei afectate timp de una sau două ore – stoarceți carpa din când in când pentru a obține mai mult lichid pe zonele afectate. S-ar putea să aveți nevoie de o șurubelniță de plastic pentru a elimina cele mai întărite depuneri.


lavete premium. e-cloth

Curățarea regulată cu ajutorul lavetei din microfibră premium e-cloth vă ajută la prevenirea viitoarelor acumulări de calcar.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!