Cum se folosește bagheta E-Cloth pentru șters praful?

Cum se folosește bagheta E-Cloth pentru șters praful?

Bagheta noastră E-Cloth pentru ștergerea prafului este instrumentul preferat pentru zonele atipice și greu accesibile din casă. Acest dispozitiv flexibil dar rezistent, poate curăța în spatele caloriferelor și sub aparatele electrocasnice.



 

Cum puteți utiliza și întreține acest produs nepretențios pentru ștergerea prafului

Folosiți produsul uscat pentru a șterge praful. Înainte de toate – aflați mai multe despre dispozitivul preferat pentru ștergerea prafului.
Bagheta are 2,5 cm grosime, deci este suficient de mică pentru a încăpea în jurul și sub aparatele electrocasnice. Laveta din microfibră este complet detașabilă, se poate spăla și reutiliza. Așadar, luați-vă rămas bun de la dispozitivele de unică folosință vechi pentru curățarea prafului. Veți primi bagheta împreună cu laveta deja montată, gata să șteargă tot praful.

Folosiți bagheta uscată pe suprafețe uscate pentru a îndepărta praful, pânzele de păianjen, părul lăsat de animalele de companie și alte reziduuri. Acordați atenție specială tuturor electrocasnicelor, inclusiv spațiului din spatele caloriferelor, suprafeței de pe frigider și celei de sub aragaz. Puteți folosi bagheta și pentru ventilatoarele de tavan, jaluzele și accesorii greu accesibile.

Folosiți-o udă pentru a curăța suprafețele

Există un motiv pentru care se numește Cleaning and Dusting Wand - baghetă pentru curățare și ștergerea prafului. Atunci când este utilizată udă, laveta din microfibră oferă suprafețelor o curățare mai profundă, îndepărtând murdăria și praful mai bine decât orice alte produse specifice pentru ștergerea prafului.
Pentru început, rețineți faptul că recomandăm îndepărtarea prafului înainte de curățare. Atunci când este udă, laveta din microfibră nu va putea prinde și reține particulele de praf la fel de eficient. Deci, mai întâi ștergeți praful de pe suprafețe.

Îndepărtați laveta de la baza baghetei și țineți-o sub jet de apă caldă sau fierbinte până la udarea completă a microfibrei. Stoarceți-o, montați-o înapoi pe baghetă și sunteți gata de curățenie. Folosiți-o pe toate suprafețele pe care le-ați șters de praf și nu uitați să clătiți bagheta de câteva ori, în funcție de cât aveți de curățat.

Sfat rapid
Dacă aveți o casă mare cu multe zone pe care trebuie să le curățați și în care trebuie să ștergeți praful, ar fi o ideea bună să achiziționați o lavetă de schimb pentru baghetă.


Reîmprospătați și înlocuiți

Atunci când laveta baghetei se umple de praf sau murdărie, înseamnă că a venit vremea să o reîmprospătați. Dacă ați folosit bagheta doar uscată pentru a șterge praful, atunci o puteți clăti la chiuvetă, puteți scutura praful afară sau puteți curăța laveta folosind un aspirator normal sau un aspirator de mână. Altfel, dacă utilizați bagheta udă pentru a curăța, vă recomandăm să clătiți încă o dată laveta la chiuvetă sub jet de apă și să o întindeți la uscat.

Dacă observați că laveta încă are praf sau murdărie pe ea după clătire, atunci înseamnă că a venit vremea să o spălați la mașina de spălat rufe. Ca în cazul tuturor produselor E-Cloth, utilizați o cantitate mică de detergent și nu utilizați clor, balsam de rufe sau foi pentru uscător, pentru a vă asigura că bagheta continuă să facă minuni.
Și asta e tot! Bagheta este ușor de folosit și este un inamic împotriva prafului.

Sfat rapid
Începeți din partea superioară a casei și continuați în jos. Praful lucrează odată cu gravitatea. Curățați zonele înalte mai întâi, cum ar fi: ventilatoarele de tavan, părțile de sus ale rafturilor sau dulapurilor, apoi curățați în jos.


 

General purpose cloth

Întreținerea lavetei
 

Zilnic: Clătiți și stoarceți laveta după utilizare.

Săptămânal: Se spală la mașina de spălat la temperatura de până la 90 ° C, cu o cantitate mică de detergent. Fără înălbitor, fără balsam de rufe, nu se usucă în uscător.

De câte ori doriți: pentru a igieniza și degresa laveta, fierbeți-o doar în apă.

Instrucțiuni: Dacă ați utilizat accidental balsam de rufe, spălați laveta cu puțin detergent la temperatura cea mai ridicată.

Făcute pentru a rezista: această lavetă are o garanție de 3 ani sau 300 de spălări (atunci când este folosită și îngrijită conform recomandărilor).

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!