5 Motive sa alegi produsele de curatenie generala E-Cloth

5 Motive sa alegi produsele de curatenie generala E-Cloth

Când vine vorba curățenie generală ne pragătim o listă lungă de soluții, chimicale, echipamente, prosoape de hârtie si alte accesorii și consumabile. De azi nu mai ai nevoie de toate aceatea! Îți prezentăm un mod mai eficient de a face curățenie generală și cu un impact mult mai mic asupra mediului dar foarte eficient! 

 

 

Un mod revoluționar de a face curățenie cu lavete premium din microfibră

 

De peste 20 de ani, e-cloth a schimbat modalitatea de a face curațenie in casă, utilizand doar apa.

Cu ajutorul produselor E-Cloth, puteți curăta in profunzime fară a utiliza chimicale. Volumul fibrelor lavetelor premium e-cloth trecute peste suprafața, oferă o curațare mai profundă decât curățarea cu ajutorul chimicalelor. Cele 480,000 de fibre pe cm² lavetele premium din microfibră oferă o enorma putere de curatare.



Fibrele se despart, captează și  indepartează grasimea, murdaria și bacteriile, utilizând doar apă. Suprafețele sunt curătțate atat de eficient incât strălucesc.
Utilizand microfibră de inaltă calitate, construirea fiecarei lavete este selectată special pentru scopul final, verificând marimea fibrelor, modul in care fibrele sunt procesate, densitatea și viteza de absorbtie. 

Depașesc cu ușurinta performanțele lavetelor clasice, fabricate din fibre similare dar de mai slabă calitatite.
 

Performanțe superioare 

Utilizând lavetele premium e-cloth  din microfibră puteți curața mai bine, mai rapid și cu mai puțin efort. Lavetele premium e-cloth din microfibră au 480,000 fibre pe cm², ceea ce le oferă o excepțională putere de curățare.

Pe masură ce treceți cu laveta peste suprafețe, apa, uleiul, murdaria, grasimea și bacteriile sunt prinse in fibre și sunt eliberate cu usurință prin clătire.



Există o laveta e-cloth pentru fiecare suprafată de curațat!



Caracteristicile de performanță ale fiecarei lavete sunt determinate de:

  • Calitatea firelor utilizate
  • Greutatea pe cm² de lavetă
  • Procentajul amestecului de nylon și poliester
  • Metoda utilizată pentru despicarea fibrelor.
  • Daca materialul este țesut sau tricotat și calitatea acestor procedee





 

Prietenos cu mediul inconjurator

Metodele pe care le utilizam cu toții pentru curațarea casei au un impact serios asupra mediului. Prosoapele de hartie și servețelele umede ajung la depozitele de deșeuri sau sunt incinerate și au un impact major asupra mediului inconjurator.

Există un impact semnificativ asupra mediului inconjurator prin producerea soluțiilor chimice de curațare și prin utilizarea acestor in curațarea casei, in plus față de impactul reziduurilor care ajung la chiuvetă și apoi iși croiesc drumul catre rauri și oceane.

Lavetele e-cloth sunt produse din fibre facute manual și au impact asupra mediului bine ințeles, dar nu sunt impregnate si nici nu folosesc soluții chimice.

Faptul că rezistă 3 ani și pot fi spalate în masina de spalat de 300 de ori, inseamnă că impactul asupra mediului inconjurator este mult mai redus, decat alte produse de curățenie.


 

Fară alergii in casa dumneavoastra, cu ajutorul E-Cloth

Este posibil sa nu vă dați seama, dar solutiile chimice de curățat pe care le folosiți in casă pot fi un real pericol pentru dumneavoastră și copiii dumneavoastră, deoarece 40 % dintre cazurile de astm și alergii sunt declanșate de chimicale. 

Când cautați o alternativă, tot ce aveti nevoie este o laveta e-cloth și apă.

Lavetele premium din microfibră e-cloth au o garanție de 3 Ani si 300 de spălări la mașina de spălat și prin curățarea doar cu apă reduc necesarul de chimicale din gospodarie cu pană la 90%.

Nu mai este nevoie sa cheltuiți bani pe chimicale și detergenți sau alte materiale pentru curățenie care se deteriorează rapid. Spor la curățenie!

Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!