5 Motive pentru a alege un aspirator cu abur Vaporetto Lecoaspira

5 Motive pentru a alege un aspirator cu abur Vaporetto Lecoaspira
Cand vine vorba de un aliat de nadejde la curatenia generala si profunda Vaporetto Lecoaspira FAV80_Turbo Intelligence este un aparat de curatat cu abur cu doua functii speciale: curatare cu abur si aspirare cu filtru de apa.

Iata si 5 motive pentru alege un astfel de aspirator cu abur:

1. Igienă totală și Certificată: Elimină și Îndepartează 99.99% dintre germeni, bacterii și virusuri *făra detergenți.
 

Vaporetto Lecoaspira generează, intr-un boiler din aluminiu, abur uscat, constant și puternic până la 6 bar de presiune.
Este cea mai naturală resursă pe care o puteți utiliza pentru a va ingriji casa protejând și mediul inconjurator.
Aburul este doar apa adusă la o temperatură inaltă care datorită puterii cu care este emisă, poate curăța in profunzime și să acționeze chiar și pe petele vechi, resturile alimentare sau grăsime.
Puterea de curățare cu acțiune profundă dar delicată.
Fără alte produse de curățenie sau detergențieconomie de baniprotecție pentru mediul inconjurator.

*Testele efectuate de un laborator independent extern, au arătat că Polti Vaporetto Lecoaspira, elimină și indepartează 99.99% dintre germenii comuni, bacterii și virusuri.

Vaporetto Lecoaspira

 

2. Asigură o curățenie în profunzime Acțiunea igienică a aburului combinat cu aspirarea eficientă cu filtrarea prin apă asigură curățarea in profunzime a tuturor suprafețelor, indepărtând praful pentru o perioadă mai lungă și neutralizând acarienii de praf, germenii și bacteriile in timp ce emană aer curat.

Vaporetto Lecoaspira, utilizat ca aparat de curățat cu abur, curătă cu abur pardoselile și suprafețele lavabile; ca și aspirator colectează umed, uscat și lichide.

Un aspirator cu abur complet, potrivit in special pentru case cu copii sau animale de companie.
 

3.  Vaporetto Lecoaspira este un aspirator cu abur certificat și eficient împotriva acarienilor și alergenilor.


Potrivit și pentru cei care suferă de alergii. Eficiența aburului, combinat cu filtrarea prin apă și filtrul Hepa lavabil , il fac pe Vaporetto Lecoaspira aspiratorul cu abur ideal pentru cei care suferă de alergii.
Acțiunea aburului elimină acarienii de praf cu căldura aburului, tehnologia de aspirare multifiltru purifică aerul aspirat si captează alergenii in apă!

Eficiența aspiratorului cu abur Vaporetto Lecoaspira in eliminarea acarienilor de praf și a alergenilor a fost Atestată cu Certificatul  "Seal of Approval" emis de British Allergy Foundation.
 

4.Tehnologie Inovativă de purificare a aerului aspirat

Aerul recirculat in casă de aspirator este mai curat datorita filtrelor si sistemelor inovative de filtrare prin apă.


Apa este mediul cel mai bun pentru reținerea prafuluiacarienilor de praf și a polenuluipurificând aerul pe care il respirati.
Filtrul de apă generează un vortex in interiorul recipientului de colectare: forța centrifugă impinge murdaria in josul recipientului și apa o reține, prevenind intoarcerea sa in aerul din casa.

Filtrul Hepa, adaugat la sistemul de filtrare prin apă care permite aspirarea umedă/uscată si a lichidelor, reține chiar si cele mai mici particule de praf pentru un aer mai curat și mai sănătos.


 

5. Eficiență maximă pe toate suprafețele

Gama de aspiratoare cu abur Vaporetto Lecoaspira este dotată cu funcționalitați și accesorii proiectate pentru curățarea rapidă și in profunzime a tuturor suprafețelor din casă: pardoseli, chiar și cele mai delicate, rosturi, robineți și obiecte sanitare, plite și filtre, saltele, perne, canapele, ferestre și oglinzi, chiar și draperii sau imbrăcaminte.

Emisia de abur și aspirarea reglabile, permit utilizarea ușoară și rapidă, selectând funcția (abur, aspirare sau ambele) care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.Vaporetto Lecoaspira este un aspirator cu abur multifuncțional proiectat in Italia și asamblat la fabrica Polti localizată in provincia Como.
Un produs cu inima italiană care a fost construit cu  know-how de o  echipă focusată pe calitate și atenție in toate fazele procesului de producție.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!