Solutii pentru plosnite

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Polti ×

Cauti sa scapi de una dintre cele mai deranjante creaturi, care se poate infiltra in orice casa si este, practic, invizibila? Nu stii ce solutii pentru plosnite sa mai folosesti? Nu-ti mai face griji, deoarece Polti este aici sa te ajute!

Cele mai des intalnite solutii pentru plosnite se bazeaza pe substante chimice foarte puternice, care pot afecta mediul in care locuim. Cu toate acestea, compania Polti a investigat cu atentie problema, pentru a recurge la cea mai buna solutie pentru plosnite: Aparatul cu abur uscat supraincalzit Cimex Eradicator, care elimina 100% ouale de plosnita.

Testele in vitro au demonstrat eficienta aburului uscat supraincalzit in eliminarea infestarilor cu plosnite prin cateva tratamente punctuale. Astfel, dupa doar un prim tratament, aburul uscat supraincalzit emis de Cimex Eradicator, aparat cu abur, impreuna cu solutia lichida naturala HP MED,   au eliminat 100% dintre oua si mai mult de 90% dintre insectele adulte.

*Testele au fost efectuate de catre Pest 2000- Pest 3000.

Cum functioneaza aparatul Cimex Eradicator de la Polti?

Beneficiul principal al aparatului Cimex Eradicator este aburul uscat supraincalzit care este generat in boiler si apoi adus la o temperatura de pana la 180°C in camera de expansiune controlata, pozitionata in accesoriul "Steam Disinfector", patentat Polti la nivel international. In momentul emiterii, aburul este amestecat cu solutia de curatare HPMed, o solutie pentru plosnite bazata pe apa si alcool, care contine metasilicat de sodiu si carbonat de sodiu, care pot fi utilizate in prezenta oamenilor. Prin urmare, jetul de abur la 180°C este capabil sa elimine insectele adulte, larvele si ouale deoarece cauzeaza un soc termic.

In testele de laborator (efectuate de Pest2000), au fost utilizate o varietate de materiale (lemn, textil, metal, etc.) pentru a reproduce in mod artificial cele mai comune locuri in care se formeaza cuiburile de plosnite.

In toate aceste simulari cu solutii pentru plosnite s-au folosit insecte adulte si larve (teste efectuate pe plosnite in stadiile de dezvoltare) sau femele gestante (teste efectuate pe oua). Un singur tratament cu abur uscat si supraincalzit la o viteza de aproximativ 10 cm/sec a fost capabil sa elimine toate ouale prezente si, intr-o mare masura, insectele adulte si cele in faza de larve. In campurile de testare, au fost selectate locuri precum hoteluri si case particulare, apoi tratate cu abur uscat si supraincalzit.

Aburul dezinfecteaza in mod natural

Spre deosebire de produsele chimice, care necesita trei sau patru tratamente pentru a obtine o dezinfestare completa, aburul uscat si supraincalzit, emis de Cimex Eradicator si Steam Desinfector, elimina complet infestarea dupa doua sau trei tratamente. Tratamentul local cu abur uscat si supraincalzit s-a demonstrat a fi eficient in eliminarea plosnitelor si reprezinta o alternativa mai rapida si cu un impact mai redus asupra mediului inconjurator decat utilizarea chimicalelor cu potential toxic.

In plus, dezinfestarea cu insecticidele chimice convetionale necesita evacuarea completa si ventilarea spatiilor inainte de a putea fi utilizate din nou, ceea ce implica un timp mare de asteptare. De asemenea, aceste solutii pentru plosnite pot fi utilizate chiar si cand sunt oameni in camera, deoarece amestecul de abur uscat, saturat si supraincalzit cu solutia HPMED nu este daunator oamenilor.

Descopera cele mai bune solutii pentru plosnite de pat, marca Polti!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!