Polti Cimex Eradicator - Soluția supremă împotriva ploșnițelor de pat, fără insecticide

Polti Cimex Eradicator - Soluția supremă împotriva ploșnițelor de pat, fără insecticide

Eliminați ploșnițele de pat cu abur

Polti Cimex Eradicator este un generator de abur cu un dispozitiv patentat care supraincalzeste aburul până la 180°C. Aburul elimină ploșnițele de pat și ouăle prin șoc termic, încă de la prima trecere, deoarece acestea sunt foarte sensibile la schimbările de temperatură.
 

pua plosnite


Abur supraîncălzit: o soluție naturală

Aburul saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C, este o metoda de eliminare a ploșnitelor de pat cu impact redus asupra mediulu,i care nu necesită utilizarea insecticidelor. Aburul poate fi direcționat în zonele „de cuibărit” în care se ajunge foarte greu pentru a fi tratate.

 

Elimină 100% dintre ouă: eficiență testată

La primul tratament, aburul uscat supraîncălzit al Polti Cimex Eradicator elimină 100% dintre ouă și peste 90% dintre insectele adulte*.

* Testele efectuate de către un laborator terț și independent ,certifică că Polti Cimex Eradicator ucide 100% dintre ouă și 90% dintre ploșnițele adulte, chiar de la prima intervenție.

** Testele efectuate de terți și laboratoare independente certifică că Polti Cimex Eradicator ucide până la 99,999% dintre viruși, germeni, bacterii, ciuperci și spori.
 

brevet cimex polti


Brevetul de invenție care face diferența

Aburul este generat în boiler și apoi este supraîncălzit până la 180 ° C în camera de expansiune controlată, situată în pistolul de emisie, brevetat Polti.
 

 

Spațiile pot fi utilizate imediat

Nu este necesară curațarea incintelor: fluxul de abur elimină infestările cu câteva tratamente țintă, fără substanțe nocive.


polti cimex hpmed


Eliminați mirosurile neplăcute cu ajutorul HpMed

HPMed este un detergent prietenos cu mediul care elimină mirosurile neplăcute generate de ploșnițe, fără a deteriora suprafețele și țesăturile.

 

Respectă suprafețele și oamenii

Aburul Polti Cimex Eradicator poate fi eliberat în prezența oamenilor și a animalelor, chiar și în combinație cu HpMed.

 

Calitate Made in Italy

Supravegherea completă a procesului de producție permite efectuarea unor verificări riguroase asupra calității și siguranței materialelor utilizate.
 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!