Cum funcționează aparatul cu abur contra ploșnițelor Cimex Eradicator Polti?

Cum funcționează aparatul cu abur contra ploșnițelor Cimex Eradicator Polti?

Cum funcționează aparatul cu abur contra ploșnițelor Polti Cimex Eradicator?

 

Cum funcționează Polti Cimex Eradicator?

Cimex Eradicator este un generator de abur cu o duză de abur specială, Steam Disinfector (patentată Polti). Aceasta supraîncalzește aburul până la 180°C, care este temperatura potrivită pentru uciderea ploșnițelor prin șoc termic.


Cimex Eradicator, info grafic cum scap de ploșnițe
           Cimex Eradicator, info grafic cum scap de ploșnițe

 

Ce fel de apă ar trebui să utilizăm?

Cimex Eradicator a fost proiectat să funcționeze cu apă de la robinet cu o duritate medie între 8° and 20° f. Dacă apa conține mult calcar, utilizați un amestec de 50% apă de la robinet și 50% apa demineralizată. Nu utilizați doar apă demineralizată. (Pentru mai multe informații despre duritatea apei contactați autoritățile locale din domeniu).

Cum ucide Polti Cimex Eradicator ploșnițele?

Ploșnițele sunt ucise prin șoc termic. Aburul lui Cimex Eradicator are o temperatură de până la 180°C care pătrunde foarte eficient în cuiburile de ploșnițe. Testele de laborator au arătat că la prima trecere elimină mai mult de 90% dintre insectele adulte (Teste efectuate de Pest 2000 & Pest 3000, Italy)

Elimină Polti Cimex Eradicator și ouale de ploșnițe?

Cimex Eradicator este eficient și împotriva oualelor. Chiar de la prima trecere le elimină 100 %. O variantă eco-friendly, non-contact, non-chimică pentru eliminarea ploșniței de pat
 

Este Polti Cimex Eradicator un sistem sigur?

Cimex Eradicator este un sistem sigur deoarece utilizează doar abur împreună cu HPMed; nu necesită utilizarea de substanțe periculoase cum ar fi insecticidele. Utilizarea corectă a lui Cimex Eradicator garantează eradicarea ploșnițelor respectând mediul înconjurator. Pentru utilizarea corectă a lui Cimex Eradicator, vă rugam să consultați manualul de instrucțiuni.
 

Necesită Cimex Eradicator utilizarea insecticidelor?

Cimex Eradicator este un sistem natural care nu necesită utilizarea insecticidelor.

Poate fi folosită încaperea imediat dupa utilizarea Cimex Eradicator?

Încăperea poate fi folosită imediat dupa încheierea tratamentului cu Cimex Eradicator.

Exista o procedura de urmat?

Da, în pachetul produsului veți regăsi un ghid rapid și un DVD care vă vor arăta cum să căutați ploșnițele și cum să le eliminați. Este disponibilă și o prezentare video.

Cât consumă Cimex Eradicator?

Cimex Eradicator are o putere maximă de 2250 W. Consumul de energie este același ca al oricărui alt echipament casnic.

Este Cimex Eradicator eficient și împotriva altor insecte/acarieni? Dezinfectează și alte bacterii?

Cimex Eradicator dezinfectează suprafetele tratate. Ajută la eliminarea acarienilor, virusurilor, bacteriilor și ciupercilor. Nu este eficient împotriva insectelor foarte ușoare și cu mobilitate mare.

În afară de eliminearea ploșnițelor, putem utiliza Cimex Eradicator și în alte scopuri?

Cimex Eradicator poate fi utilizat ca un generator de abur clasic achiziționând kit-ul de accesorii (cod PAEU0269).

Ce semnale avem pentru prezența ploșnițelor?

Ploșnițele sunt vizibile cu ochiul liber în toate fazele de dezvoltare ale cilului lor de viață. Poate fi dificil, mai ales pentru ochiul neantrenat, să identifice larvele și ouale. Ploșnițele sunt insecte parazite mici cu o formă ovală, de culoare cărămizie, care măsoară cam 4-6 mm în faza de adult. Acestea se hrănesc exclusiv cu sânge, nu trăiesc pe corpul uman dar intră în contact cu acesta pentru a se hrăni, preferând în restul timpului să stea în colțuri ascunse aproape de locul unde oamenii dorm sau petrec foarte mult timp. Urmărind așternuturile de pe pat, putem găsi urme de sânge ca efect al mușcăturilor sau excremente de ploșnițe. Omenii pot observa urmele de mușcături pe părțile neacoperite ale corpului (brațe, fața, etc.).Unde își fac cuib ploșnițele de pat
Cuib de ploșnițe
 

Unde îsi fac ploșnițele cuib?

Ploșnițele petrec majoritatea timpului în locuri strâmte și ascunse cum ar fi: plinte, cute ale materialelor, crăpături, cusături, saltele, cadre de pat, prize electrice, tablouri, sub mese, aplice, draperii, cadre de uși și de ferestre, canapele și fotolii. De obicei își fac cuiburile aproape de gazdele lor și când întreaga încapere este infestată poti fi găsite oriunde.

Pot să utilizez curățatorul cu abur Vaporetto pentru a ucide ploșnițele?

Nu, curatatorul cu abur Vaporetto nu are aceleași caracteristici. Totusi, dacă modelul de Vaporetto este compatibil, puteți conecta duza Steam Desinfector care supraîncălzește aburul până la 180°C și poate ucide ploșnițele prin șoc termic. Steam Disinfector poate fi conectat cu modelele compatibile de Vaporetto sau Vaporetto Lecoaspira.

Te pot interesa urmatoarele articole din aceași categorie 

La ce caracteristi tehnice sa fii atent cand alegi un aparat dispozitiv cu abur pentru eliminarea plosnitelor 
Utilizare video și unboxing cu dispozitivul cu abur contra ploșnițelor de pat 

 


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!