Ploșnițele de pat | Cum scăpăm de ele cu ajutorul unui generator de abur uscat supraîncălzit?

Ploșnițele de pat | Cum scăpăm de ele cu ajutorul unui generator de abur uscat supraîncălzit?

Un generator de abur este un remediu eficient împotriva ploșnitelor de pat, fără a recurge la folosirea substanțelor chimice nocive.

N-ai auzit pană acum de ploșnite?

Este vorba despre un fenomen larg răspândit în țările anglo-saxone, care gasește din ce in ce mai mult teren fertil și în țara noastră, necesitând dezvoltarea de noi remedii pentru eradicare.


Nu sunt afectate doar persoanele fizice și casele lor ci și transportul public, cinematografele, hotelurile, pensiunile și alte locuri populate. Iată cum puteti să eliminați ploșnitele de pat cu un generator de abur uscat supraîncălzit, fără a fi nevoie de produse chimice sau de operațiuni foarte costisitoare.

Cum să recunoașteti si să eliminati ploșnitele de pat?

Cimex Lectularius, cunoscute sub numele de ploșnițe de pat, sunt insecte mici, care se hrănesc cu sange și se ascund în interiorul saltelelor, pernelor, canapelelor, păturilor, dar și covoarelor, hainelor, crăpăturile din pereți și in locuri cu lumină scăzută.

Aceste insecte mici nu apar spontan ci sunt transportate din loc in loc prin îmbrăcăminte, valize și alte obiecte transportatabile. Din acest motiv, ele tind să infecteze și să se prolifereze în locuri unde oamenii stau mult timp, cum ar fi: sălile si camerele de hotel, mijloacele de transport (în special trenurile și feriboturile), cinematografele și spațiile de cazare.

Deși nu sunt deosebit de periculoase pentru oameni – mușcăturile de plosnițe sunt asemănătoare cu mușcăturile de țânțari – necesită intervenția în timp util pentru a le eradica și pentru a elimina eficient fiecare urmă de insecte, ouă sau excremente.

Vezi și articolul cu video aplicații in care iți arătam cum poți scăpa rapid de ploșnițe aici.

Pentru a evita să apelați la metode costisitoare de eliminare a dăunătorilor sau la remedii nedorite, care utilizează substanțe chimice toxice, puteți alege un generator de abur uscat supraîncălzit.

Curățarea cu aburi la 180 ° C vă permite să dezinfectați saltelele, pernele, canapelele și alte țesături în mod eficient, economic și ecologic. Cu un generator de aburi Polti Cimex Eradicator, puteți elimina ploșnițele de pat și ouăle fără insecticide sau alte produse industriale.

Eliminare ploșnițe Polti Cimex Eradicator

Aburul generat de aparat, adus la o temperatură de aproximativ 180 °, îndepărtează și elimină ploșnițele și ouăle de pe orice suprafață, datorită șocului termic. Acțiunea de dezinfectare și de igienizare a aburului, ajută la eliminarea mirosului neplăcut cauzat de insectele și fecalele acestora, ajutând și la dizolvarea substanței care menține ouăle lipite pe suprafețe.
 

Polti Cimex Eradicator | Soluția ideală si naturală contra ploșnițelor



La revedere ploșnițelor, fară insecticide! Aparatul cu abur Polti Cimex Eradicator este capabil să elimine ploșnițele adulte și oualele prin șoc termic, deoarece acestea sunt foarte sensibile la schimbarile de temperatură.


Pentru a evita deteriorarea țesăturilor și a obiectelor, este important ca generatorul să fie capabil să livreze abur uscat și jetul de abur să poată fi ușor direcționat chiar și in cele mai ascunse și greu accesibile colțuri și zone de cuibărit ale plosnitelor.

 

Iată principalele avantaje ale aburului în eliminarea ploșnițelor de pat din case și din alte unități de cazare:

 

  • jetul de abur cu temperatură ridicată (180 ° C) acționează imediat atât asupra insectelor vii, cât și asupra ouălelor;
  • nu necesită pesticide chimice și alte produse industriale care implică evacuarea oamenilor din spațiile tratate, în timpul sau imediat după folosire;
  • datorită aburului uscat, generatorul poate fi folosit în siguranță pe saltele, canapele, perdele, tapițerii, covoare, perne și multe alte suprafețe fără a le deteriora
  • este o soluție economică, în comparație cu operațiunile tradiționale de combatere a dăunătorilor, dar oferă rezultate la fel de profesioniste și de durată;
  • este un remediu ecologic împotriva plosnițelor, în comparație cu dezinfestarea chimică tradițională, care are un impact nociv puternic asupra mediului
  • nu va trebui să aruncați saltelele, pernele, valizele, acestea pot fi recuperate și reutilizate fără riscuri


Te poate interesa și articolul: Principalele specificatii tehnice la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti un aparat/dispozitiv cu abur eficient in eliminarea plosnitelor 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
 
Tabel comparativ aparate cu abur anti plosnite de pat (caracteristici principale ) 
MODEL  GENERATIE PUTERE PRESIUNE AUTONOMIE UTILIZARE ACCESORII CONSUMABILE
POLTI CIMEX ERADICATOR PLUS  2021 1900 W  5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (3 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
STEAM GUN. 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT  2023 1850 W 5 BAR  NELIMITAT, boiler alimentare cu apa continuă (1,5 L )
PROFESIONAL
(
Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) 

 
14 ACCESORII SUPLIMENTARE IN DOTAREA  STANDARD + STEAM GUN 
4 FLACOANE HPMED in dotarea standard





POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
2020 2250 W 4 BAR LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* COMERCIAL(Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, auto mici)
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
12 FLACOANE HPMED in dotarea standard 
POLTI CIMEX ERADICATOR
 
 
2013 2250 4 BAR  LIMITAT, boiler cu dop. 2 h de functionare* CAZNIC (Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru uzul casnic )
*OPTIONAL (CU PLATĂ) ACCESORII CURĂȚENIE IGIENIZARE +FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL 
2 FLACOANE HPMED in dotarea standard
 
 
 

Descoperă Gama Noastră de Aparate contra Ploșnițelor

Profesionale & Comerciale 

 

Polti Cimex Eradicator Plus 

Polti Cimex Eradicator Plus este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Este dispozitivul ideal pentru dezinsecția profesională a ploșnițelor de pat cu autonomie nelimitata de funcționare. 
Poate fi utilizat in spatiile comerciale ( cinematografe, mall-uri, hoteluri, spitale, birouri, autobuze, microbuze, camioane ) împreună cu substanță HpMed. Nefiind un tratament chimic ci unul termic locațiile își pot continua activitățile alături de clienți. 

Soluția permanentă pentru dezinfestarea ploșnițelor de pat și dezinfecția împotriva virușilor, germenilor și bacteriilor.

  • Elimină 99,99% dintre viruși, germeni, ploșnițe, acarieni și bacterii*
  • Fără utilizarea insecticidelor
  • Port Accesorii 
  • Abur, saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
  • Boiler cu autonomie nelimitata de functionare 
  • Capacitate mare boiler 3 L 
  • Presiune profesională 5 Bar 
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

*Pachetul conține +12 flacoane HPMED și 15 filtre.( necesare pentru eliminarea de: germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.) (Economisiți 594 lei, contravaloarea solutiilor luate separat ) 

*Testele efectuate de terți și laboratoare independente atestă că Polti Cimex Eradicator ucide 100% din ouă și 90% dintre ploșnițele adulte deja la prima trecere

Vezi Produs 




---------------------------------------------------------------------------------------

POLTI VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI KIT 

Pachetul include:

1 x Aparat de curățat cu abur Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi
1 x Pistol patentat pentru abur saturat, uscat și supraîncălzit până la 180°C
1 x Set accesorii pentru curățenie profesională
4 x Flacoane HPMED Soluție Adjuvant la Dezinsecție sau Dezinfectare
2 x Fiole soluție anti calcar Kal Stop
KIT Profesional Polti pentru Eliminarea Ploșnițelor, Autonomie Nelimitată de Funcționare, 1100 W, Emisie Abur până la 120 gr/min, 14 Accesorii, 5 BAR, Funcție Turbo, Abur până la 180°C, Negru/Verde

POLTI VAPORETTO PRO 95 KIT  este un aparat de curățat cu abur puternic, cu un boiler cu autonomie nelimitată, care poate fi folosit  pentru a elimina definitiv ploșnițele de pat datorită aburului uscat, supraîncălzit până la 180°C și pentru a igieniza și dezinfesta în profunzime toate suprafețele.

  • Elimină ploșnițele de pat și ouălele de la prima trecere
  • Sigur pe toate suprafețele și țesăturile
  • Funcționează rapid și fără insecticide
  • Boiler de înaltă presiune, până la 5 BAR
  • Economie de energie și economie de apă
  • Perie Vaporflexi
  • Funcție Turbo Steam
  • Autonomie nelimitată de funcționare 
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 
  • Accesorii curățenie profesională
  • Aparatul poate fi utilizat atât pentru prevenție cât și pentru eliminarea ploșnițelor de pat în prezența oamenilor, copiilor sau a animalelor de companie 
  • După tratamentul termic,  camerele, saltelele sau canapelele pot fi utilizate imdediat de clienți, nefiind nevoie de aerisire specială sau timp de așteptare. 

 

Vezi Produs 



---------------------------------------------------------------------------------------


Polti Sani System Business


Polti Sani System este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine germeni, bacterii, ciuperci,, ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

POLTI SANI SYSTEM BUSINESS
 este un aparat profesional cu abur pentru dezinfectarea rapida cu abur, pentru combaterea plosnitelor de pat, pentru utilizare frecventa, ideal pentru toate suprafetele si tesaturile si care foloseste doar apa de la robinet si HPMed.

Proiectat si construit in intregime in Italia, este ideal pentru incaperi mici, precum birouri, clinici, cabine, studiouri, centre de infrumusetare, autoturisme.

*EFICIENT 99.99% 

Aburul saturat, uscat si supraincalzit pana la 180 ° generat datorita tehnologiei brevetate SUPERHEATED CHAMBER ucide pana la 99,99% * dintre virusi, germeni, bacterii, ploșnițe, ciuperci si spori. Sani System Business este ideal pentru dezinfectarea mediilor cu trafic intens al persoanelor si cel mai expuse la contaminare.
 

Vezi Produs 



------------------------------------------------------------------------------------

Pentru uz caznic 

Polti Cimex Eradicator




Polti Cimex Eradicator este un Dispozitiv de Dezinfecție cu Abur (DDV) conform standardului AFNOR NF T72-110 - domeniu medical capabil să elimine ploșnițele și ouăle fără utilizarea insecticidelor.

Dispozitivul cu abur polti cimex eradicator reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea definitiva  plosnitelor de pat.
Aburul livrat elimina plosnitele, bacterii și viruși  prin șoc termic astfel incât se efectuează o dezinfestare permanentă.

*Producatorul recomandă un minim de 5 ședințe de tratament termic împreună cu soluția HPmed pentru eliminarea definitivă a ploșnițelor ( 5 flacoane de HpMed). Soluția HpMed se schimbă la fiecare re-alimentare a boiler-ului. ( adică la aproximativ 2 h) .
 

Vezi Produsul 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!