Ploșnițele de pat | Cum scăpăm de ele cu ajutorul unui generator de abur uscat supraîncălzit?

Ploșnițele de pat | Cum scăpăm de ele cu ajutorul unui generator de abur uscat supraîncălzit?

Un generator de abur este un remediu eficient împotriva ploșnitelor de pat, fără a recurge la folosirea substanțelor chimice nocive.

N-ai auzit pană acum de ploșnite?

Este vorba despre un fenomen larg răspândit în țările anglo-saxone, care gasește din ce in ce mai mult teren fertil și în țara noastră, necesitând dezvoltarea de noi remedii pentru eradicare.


Nu sunt afectate doar persoanele fizice și casele lor ci și transportul public, cinematografele, hotelurile, pensiunile și alte locuri populate. Iată cum puteti să eliminați ploșnitele de pat cu un generator de abur uscat supraîncălzit, fără a fi nevoie de produse chimice sau de operațiuni foarte costisitoare.

Cum să recunoașteti si să eliminati ploșnitele de pat?

Cimex Lectularius, cunoscute sub numele de ploșnițe de pat, sunt insecte mici, care se hrănesc cu sange și se ascund în interiorul saltelelor, pernelor, canapelelor, păturilor, dar și covoarelor, hainelor, crăpăturile din pereți și in locuri cu lumină scăzută.

Aceste insecte mici nu apar spontan ci sunt transportate din loc in loc prin îmbrăcăminte, valize și alte obiecte transportatabile. Din acest motiv, ele tind să infecteze și să se prolifereze în locuri unde oamenii stau mult timp, cum ar fi: sălile si camerele de hotel, mijloacele de transport (în special trenurile și feriboturile), cinematografele și spațiile de cazare.

Deși nu sunt deosebit de periculoase pentru oameni – mușcăturile de plosnițe sunt asemănătoare cu mușcăturile de țânțari – necesită intervenția în timp util pentru a le eradica și pentru a elimina eficient fiecare urmă de insecte, ouă sau excremente.

Vezi și articolul cu video aplicații in care iți arătam cum poți scăpa rapid de ploșnițe aici.

Pentru a evita să apelați la metode costisitoare de eliminare a dăunătorilor sau la remedii nedorite, care utilizează substanțe chimice toxice, puteți alege un generator de abur uscat supraîncălzit.

Curățarea cu aburi la 180 ° C vă permite să dezinfectați saltelele, pernele, canapelele și alte țesături în mod eficient, economic și ecologic. Cu un generator de aburi Polti Cimex Eradicator, puteți elimina ploșnițele de pat și ouăle fără insecticide sau alte produse industriale.

Eliminare ploșnițe Polti Cimex Eradicator

Aburul generat de aparat, adus la o temperatură de aproximativ 180 °, îndepărtează și elimină ploșnițele și ouăle de pe orice suprafață, datorită șocului termic. Acțiunea de dezinfectare și de igienizare a aburului, ajută la eliminarea mirosului neplăcut cauzat de insectele și fecalele acestora, ajutând și la dizolvarea substanței care menține ouăle lipite pe suprafețe.
 

Polti Cimex Eradicator | Soluția ideală si naturală contra ploșnițelorLa revedere ploșnițelor, fară insecticide! Aparatul cu abur Polti Cimex Eradicator este capabil să elimine ploșnițele adulte și oualele prin șoc termic, deoarece acestea sunt foarte sensibile la schimbarile de temperatură.


Pentru a evita deteriorarea țesăturilor și a obiectelor, este important ca generatorul să fie capabil să livreze abur uscat și jetul de abur să poată fi ușor direcționat chiar și in cele mai ascunse și greu accesibile colțuri și zone de cuibărit ale plosnitelor.

 

Iată principalele avantaje ale aburului în eliminarea ploșnițelor de pat din case și din alte unități de cazare:

 

  • jetul de abur cu temperatură ridicată (180 ° C) acționează imediat atât asupra insectelor vii, cât și asupra ouălelor;
  • nu necesită pesticide chimice și alte produse industriale care implică evacuarea oamenilor din spațiile tratate, în timpul sau imediat după folosire;
  • datorită aburului uscat, generatorul poate fi folosit în siguranță pe saltele, canapele, perdele, tapițerii, covoare, perne și multe alte suprafețe fără a le deteriora
  • este o soluție economică, în comparație cu operațiunile tradiționale de combatere a dăunătorilor, dar oferă rezultate la fel de profesioniste și de durată;
  • este un remediu ecologic împotriva plosnițelor, în comparație cu dezinfestarea chimică tradițională, care are un impact nociv puternic asupra mediului
  • nu va trebui să aruncați saltelele, pernele, valizele, acestea pot fi recuperate și reutilizate fără riscuri


Te poate interesa și articolul: Principalele specificatii tehnice la care trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti un aparat/dispozitiv cu abur eficient in eliminarea plosnitelor 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Program Linie Telefonica | Luni – Vineri:10:00 -17:00 Program Suport Online (Chat ) | Luni -Duminica 10:00 - 21:00

0744322276 suport@polti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!