Ferestre strălucitoare fără efort! Folosește un aspirator pentru geamuri!

Ferestre strălucitoare fără efort! Folosește un aspirator pentru geamuri!

Cui nu i se pare că spălatul geamurilor este o treabă care necesită prea mult timp și care, pe deasupra, mai este și obositoare?

Trebuie să te străduiești să lustruiești bine toate colțurile, însă, de foarte multe ori abia dacă poți să ajungi cu laveta în unele zone ale geamului, darămite să le mai faci să și sclipească. Una dintre părțile bune ale lumii moderne este existența aparatelor care ne ușurează viața și ne ajută să economisim timp.

Așa cum ți se pare că, în ziua de azi, există o soluție pentru curățarea rapidă a oricărei suprafețe din casă, te întrebi poate de ce nu ar exista și un aspirator de geamuri. Ei bine, există și este gata să îți sară în ajutor! Pe lângă ferestre, un astfel de aparat poate curăța și oglinzile, suprafețele din sticlă și alte suprafețe plane, care necesită o lustruire ca la carte. Și, dacă încă ești nelamurit în legătură cu eficiența acestui aspirator, iată câteva dintre avantajele cu care vine la pachet.
 

Economisești timp

În ziua de astăzi, timpul pare să fie din ce în ce mai condensat. Multe familii au din copii mici, care își lasă amprentele peste tot, și părinți angajați, care nu își mai văd capul de treabă. Ziua de curățenie prin casă poate deveni o corvoadă, mai ales când te gândești că, pe lângă multe altele, trebuie să speli și ferestrele.

Acum este momentul în care poți testa eficiența unui aspirator pentru geamuri. Acesta vine la pachet cu un accesoriu pentru distribuirea soluției de curățat înaintea aspirării: un pulverizator, care poate fi umplut cu apă sau detergent și care este dotat cu o lavetă din microfibră. Apoi, pune în acțiune aspiratorul, care va usca rapid suprafața și va strânge murdăria.
 

Ideal și pentru oamenii cu frică de înălțime sau dureri de spate

Aspiratoarele de geamuri fără fir sunt foarte ușor de manevrat și de mutat, mai ales că au o greutate foarte mică, o caracteristică foarte importantă pentru oamenii cu dureri de spate, de exemplu, care au mobilitate redusă și care nu pot ridica aparate grele.

Cu ajutorul mânerului telescopic reglabil pe înălțime, până la 57 cm, poți ajunge până la cele mai greu accesibile colțuri ale ferestrelor, fără a fi nevoie să utilizezi vreo scară sau vreun scaun pentru a putea curăța toată suprafața geamului. Acest lucru vine în ajutorul oamenilor care, de exemplu, au frică de înălțime, întrucât le permite să aibă ferestre curate, fără a fi nevoie să se ridice de la sol.


Aspirator de geamuri Polti Forzaspira
 

Poate fi întrețiunut cu ușurință

Aspiratorul poate avea în dotare un rezervor transparent, de colectare a murdăriei, care este detașabil – deci, foarte ușor de golit. De asemenea, bateria aparatului îți oferă o autonomie de lucru mare, de 30 de minute, timp în care poți curăța o suprafață extinsă, care poate ajunge până la 80 de metri pătrați.

Vei avea posibilitatea de a curăța toate ferestrele din casă, fară a fi nevoie să încarci mai mult de o dată bateria. Nimic mai simplu, nu-i așa?

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!