5 motive pentru a alege un aspirator cu abur Polti Unico

5 motive pentru a alege un aspirator cu abur Polti Unico


Polti Unico: aspiratorul pentru curățarea podelelor care aspiră, igienizează și usucă. Toate acestea doar cu puterea naturală a aburului.
Ai grijă de casa ta, economisești apă și respecți și mediul înconjurător!

 

Care sunt avantajele alegerii unui aspirator care spală cu abur?





Curățenie non-toxică

Curățarea cu abur nu este toxică deoarece folosește doar căldură și apă, evitând substanțele chimice care, dispersându-se în aer, ar deveni dăunătoare pentru copii și nu numai.



Curățenie eficientă

Polti Unico ucide 99,99% dintre viruși, germeni și bacterii și îndepărtează mucegaiul, grăsimea și murdăria încrustă, într-un mod natural, folosind puterea aburului.



Curățenie potrivită persoanelor care suferă de alergii

Deoarece aburul ucide și elimină acarienii de praf, utilizarea Polti Unico este o soluție excelentă pentru cei care suferă de alergii.



Curățenie practică

Curățarea cu abur este practică și eficientă: doar alegeți dintre numeroasele accesorii disponibile, pentru a ușura curățenia chiar și în cele mai dificile spații.



Curațenie economică

Când curățăți cu un aspirator cu abur, puteți uita de achiziționarea obișnuită de detergenți și substanțe chimice daunătoare.

 

Polti Unico - un singur aparat pentru îngrijirea întregii case

 


Este conceput pentru curățenia zilnică. Este perfect pentru a aspira, pentru a spăla și igieniza cu abur întreaga casă. Aspiră murdăria umedă și excesul de umiditate, pentru a usca rapid suprafețele.

Aspirație multiciclonică pentru aer mai curat

Polti Unico este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii: tehnologia multiciclonică și etapele ulterioare de filtrare, inclusiv filtrul HEPA, rețin cele mai fine particule precum polenul și acarienii, oprind reîntoarcerea lor în aer.

Programe de curățare presetate

Reglează automat aspirația, emisia de abur și timpul de uscare, în funcție de suprafața de curățat. Accesoriile versatile și multifuncționale sunt adaptate pentru diferite suprafețe și oferă posibilități multiple de aplicare.

Calitate și design integral italian

Polti Unico este un produs conceput și fabricat în Italia. Monitorizarea atentă a fazelor procesului de producție, garantează o calitate superioară a produselor.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!