10 exerciții pentru a rămâne în formă în timp ce faceți curățenie în casă

10 exerciții pentru a rămâne în formă în timp ce faceți curățenie în casă
Suntem de acord cu toții că, a face curățenie, pe cât este de plictisitor, pe atât este de necesar. Putem transforma această activitate, într-un veritabil antrenament la sală, distrându-ne și arzând caloriile în același timp! V-ați gandit vreodată la asta? Mai mult timp pentru voi, un corp antrenat și o casă curată.

aspirator vertical polti
Aspirator vertical Polti Forzaspira
 

Amintiți-vă mereu să acordați atenție la ceea ce faceți, nu vă fortati încheieturile. Dacă vă mișcați în mod corect, exercițile vor fi mai eficiente și veți evita consecințele nedorite.

OK, porniți muzica și să intrăm în formă! Acestea sunt exercițiile pe care vi le propunem ca să va ajute să vă păstrați forma fizică în timp ce faceți curățenie: 

1 URCAȚI RAPID SCĂRILE de fiecare dată când faceți curățenie. Este bine să nu alergați și să aveți mâinile libere pentru a va asigura echilibrul.

2 GHEMUIȚI-VĂ CÂND ARANJATI LUCRURILE. Când adunați lucrurile de pe podea, depărtați picioarele și aliniați-le cu șoldurile. Îndoiți genunchii când vă aplecați, ținând spatele drept și contractând abdomenul.

3 APLECĂRI ÎNAINTE ca o alternativă la poziția ghemuit. Cu genunchii ușor indoiți, picioarele depărtate și aliniate cu șoldurile, mișcați trunchiul cu mâinile întinse spre podea, până resimțiți o senzație plăcută de ușurare a coloanei vertebrale. Acest exercițiu este potrivit doar când ridicăm obiecte ușoare, pentru a ne proteja spatele. 

aspirator cu abur polti vaporetto

Aspirator cu abur Polti Vaporetto 3 Clean
 
*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii. *În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% din virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus (Covid-19)

4 MARATONUL CURĂȚENIEI
Provocați-vă membrii familiei la o cursă de curățare a casei. Vedeți cine îsi termină primul partea de curățenie. Munca este mai distractivă intr-o echipă care cooperează!
Repetați mișcarea de cel puțin 20 de ori pentru fiecare braț, “ceara pornită, ceara oprită”!

6 FANDĂRI CU ASPIRATORUL pentru întărirea muschilor de la picioare. În timp ce expirați, faceți pași mari îndoind piciorul și flexând piciorul din spate, până când genunchiul ajunge la câțiva centimetri de podea. Alternați picioarele! 


aspirator vertical polti
Aspirator vertical Polti Forzaspira
 

7 DANSAȚI prin casă în timp ce faceți curățenie.

Pe langa a fi distractiv, este si o metoda excelenta de ardere a caloriilor!

8 ÎNTINDEȚI-VĂ ÎN TIMP CE STERGEȚI PRAFUL. Stergeți praful cu o mână în timp ce pe cealaltă o țineți ridicată, întinzând toți muschii și contractând abdomenul. Alternați mâinile!

9 CALCATUL pentru cel putin 1 oră arde în jur de 150 calorii. Asigurați-vă că aveți o poziție corectă: spatele drept, picioarele ușor depărtate, mișcare de la stânga la drepata. 

masa de calcat polti vaporella top
MasăPolti Vaporella Top
 

10 ATENȚIE LA POSTURĂ în timp ce stați jos: evitați încrucișarea picioarelor, stați cu picioarele pe podea, contractați abdomenul, mențineti spatele drept, relaxați-vă coloana vertebrală și umerii, coborâți bărbia ușor pentru a vă relaxa și gâtul. 

*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme, atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% dintre virusuri, germeni și bacterii.

*În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% din virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus (Covid-19)

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!