Și tu ai nevoie de un mop cu aburi în casa ta! Iată de ce!

Și tu ai nevoie de un mop cu aburi în casa ta! Iată de ce!

Astăzi, grație tehnologiei, curățenia poate fi realizată mult mai ușor. Spre exemplu, un mop cu aburi te va ajuta să elimini microbii din locuință, să alungi mirosurile grele și înțepătoare și să lași o curățenie perfectă în urmă. Acesta poate fi folosit atât pe pardoseala de tip gresie, cât și pe multe alte suprafețe.

Mopul cu aburi poate înlocui cu succes mătura și aspiratorul, te ajută să faci curățenie fără prea mult efort și într-un timp foarte scurt. Mai mult, vei scăpa de grija de a folosi prea multe chimicale pentru curățenia casei și te vei bucura de un aer împrospătat. Datorită design-ului său modern, un mop cu aburi este suficient de îngust pentru a putea fi depozitat chiar și într-un colț al camerei sau în spații restrânse.


Mop cu abur Polti Vaporetto SV 450

Ideal pentru curățarea geamurilor


Jetul puternic de abur și laveta moale, care îmbracă talpa mopului, curăță foarte bine geamurile și suprafețele similare, mai ales în exterior. Totodată, acesta poate fi folosit și pentru tocurile ușilor sau pervazurile ferestrelor. Plasticul și vopseaua nu vor fi afectate de abur, important este să nu insiști prea mult. După ce ai folosit un mop cu aburi, poți să lustruiești totul cu lavete curate.

Mop cu abur Polti Vaporetto SV 460

Igienizează complet baia


Îți dorești să ai o baie curată și strălucitoare? Poți folosi un mop cu aburi pentru gresie și faianță. Acesta are rolul de a elimina depunerile de săpun și calcar de pe cabina de duș, din jurul căzii sau al chiuvetei. De asemenea, acesta poate fi utilizat fără teamă și pentru a igieniza vasul de toaletă la exterior.
 

Multifuncțional în orice locuință

Un mop cu aburi este o investiție extrem de profitabilă în orice locuință, deoarece poate fi utilizat pentru curățarea mai multor suprafețe și obiecte. Pe lângă igienizarea pardoselii, a ferestrelor și a suprafețelor din baie, acesta își dovedește eficiența și în cazul jucariilor din plastic. Totodata, un mop cu aburi va curăța rapid jaluzelele din plastic sau aluminiu, carpetele din fibre sintetice, scaunele din mașină, cuva mașinii de spăat, saltelele animalelor de companie sau parchetul laminat.

Mop cu abur polti vaporetto

Beneficiile curățatului cu abur

 

Dispozitivele de curatare pe baza de aburi sunt foarte practice și la indemană pentru orice utilizator. Curățatul cu aburi este economic, deoarece nu va mai fi nevoie să dai o avere pe detergenți și dezinfectanți. Aparatul funcționează doar cu apă de la robinet, fiind prietenos cu mediul înconjurator. Astfel, niciun reziduu toxic nu este eliberat în aer.

De asemenea, un mop cu aburi este indicat persoanelor care suferă de alergii și astm, deoarece aceștia vor simți imediat diferența dintre un dispozitiv normal și unul ecologic, care distruge bacteriile fără substanțe chimice și nu mută praful dintr-un loc în altul. Totodata, timpul de uscare este foarte scurt, deoarece aburul se evaporă foarte repede. Astfel, nu va mai trebui să îți faci griji că ceilalți membri ai familiei au lăsat urme pe jos fix după ce ai terminat curățenia.

Așadar, te invităm să descoperi produsele din gama noastră și să te bucuri de o curățenie impecabilă zi de zi! Cu ajutorul mopului cu aburi Polti Vaporetto te vei bucura de pardoseli și covoare mult mai curate și de un aer proaspăt la tine acasă!

Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!