Simplifică-ți viața cu un aspirator care spală și usucă!

Simplifică-ți viața cu un aspirator care spală și usucă!

Dacă ți-am spune că un aspirator care spală și usucă ți-ar simplifica viața, ți s-ar părea că exagerăm? Nu ar trebui! Gândește-te doar la faptul că un dispozitiv multifuncțional te-ar face să economisești timp, energie și bani, ajutându-te astfel să fii mai liber și mai relaxat – și cine nu își dorește asta?

Curățenia este un aspect esențial pentru sănătatea ta și a celor din jur, motiv pentru care aceasta trebuie să fie efectuată corespunzător și cât mai des cu putință. Însă cum te poți organiza pentru a face curățenie în mod regulat fără a pierde foarte mult timp?

Răspunsul e simplu: alege un aspirator care spala si usuca și vei fi plăcut surprinsă de eficiența acestuia. Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva modele pe care ți le punem la dispoziție. Alege-l pe cel care ți se potrivește și bucură-te de timpul și energia pe care le salvezi când folosești un astfel de dispozitiv!
 

Aspirator Profesional

Aspirator Profesional cu Abur Polti Mondial Vap 4500

aspirator cu abur polti mondial vap 4500


 

Datorită performanței sale formidabile, Mondial Vap 4200 este adesea utilizat pentru curățarea camerelor de hotel, însă face minuni în orice tip de spațiu, indiferent dacă este vorba de propria locuință sau de locul de muncă.

Are o formă compactă și dispune de funcții de aspirare și spălare cu detergent. Totodată, funcția de injecție / extracție permite curățarea pardoselilor cu grad înalt de murdărie. Are un rezervor de apă de 2.5 litri și un recipient de colectare de 3.5 litri, ceea ce înseamnă că tu poți curăța fără întreruperi.

 

Aspiratoare cu abur comercial și casnic

Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 20


aspirator cu abur polti lecoaspira fav 20
 

Modelul Vaporetto Lecoaspira integrează atât un aparat de curățat cu abur, cât și un aspirator de filtrare prin apă. Iată doar câteva dintre sarcinile pe care le poți îndeplini cu ajutorul acestui aspirator multifuncțional!

  • Datorită aburului la presiune înaltă (până la 3.5 bar), poate curăța orice suprafață în profunzime, eliminând peste 99% dintre germeni și bacterii;
  • Aspiră atât murdăria uscată, cât și pe cea umedă (cum ar fi laptele vărsat);
  • Curăța toate tipurile de pardoseală (gresie, ceramică, parchet), precum și multe alte suprafețe (hote, rosturi, dușuri, chiuvete, robineți, oglinzi, canapele, fotolii, calorifere, jaluzele).

De asemenea, Vaporetto Lecoaspira FAV20 vine la pachet cu 13 accesorii diferite, datorită cărora vei reuși să pătrunzi până și în locurile dificile sau greu de accesat.
 

Aspirator cu sistem avansat de filtre și filtru natural de apă

Aspirator cu Filtrare prin Apa Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care

aspirator cu filtrare prin apa polti lecologico

 

Ce poate fi mai convenabil decât un aspirator care aspiră, filtrează și usucă? Răspunsul este simplu: un asiprator care aspiră, filtrează și usucă, gândit special pentru persoanele care suferă de alergii. Ca să fim mai exacți, este vorba despre modelul Forzaspira Lecologico, care funcționează cu un sistem avansat de filtre + un filtru natural bazat pe apă.

În momentul în care aparatul aspiră praful, acesta din urmă este reținut în apă și nu este eliminat decât în momentul în care dorești să golești rezervorul. Practic și puternic, modelul Forzaspira Lecologico dispune de filtrare naturală și eficientă, este delicat cu pardoselile de lemn și prezintă nenumărate alte avantaje.

Așadar, dacă ești pregătit să îți simplifici viață cu un dispozitiv de curățenie ultra-modern, ai ajuns unde trebuie! Descoperă oferta de aspiratoare de la Polti și fă alegerea care îți va îmbunătăți stilul de viață!



 
Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!