Luna cadourilor a sosit! Polti ti-a pregatit cadouri si sfaturi utile pentru sarbatori reusite!

Luna cadourilor a sosit! Polti ti-a pregatit cadouri si sfaturi utile pentru sarbatori reusite!

Luna cadourilor a sosit iar pregatirile pentru Craciun sau Revelion sunt in toi. Echipa POLTI ti-a pregatit o gramada de suprize, cadouri, reduceri si cateva sfaturi practice, pe care sa le aplici in aceasta perioada super aglomerata, in care trebuie sa luam decizii foarte rapid, fara sa mai evaluam corect fiecare achizitie! 

Planifica din timp! 

Ce sa planific? TOT! Adica tot, tot ..? Da, planificati-va toata luna decembrie din timp, chiar din prima saptamana, deoarece lucrurile se intampla atat de repede si aproape ca nu iti mai dai seama cand trece timpul. In plus, parca nici nu te mai bucuri de sarbatori si relaxare. 

Polti sfaturi de Craciun


Buget Cheltuieli

Daca tot suntem la capitolul planificare, este bine sa bugetati toate cadourile, vacantele si cumparaturile. O simulare in prima saptamana din decembrie, este de mare ajutor. Ex: 1000 lei cadouri familie, 1000 diverse cumparaturi, 3000 de lei un aparat electrocansic nou, ex: aspirator cu abur , 2000 de lei vacanta la munte si lista poate continua. 


TIPS: Calculati cu atentie bugetul (includeti si utilitatile sau cheltuielile curente). Nu uitati de rezerve! Nu suntem la un curs de educatie financiara, dar tineti cont de toate cheltuielile (faceti exercitiul cu lista de cheltuieli si evaluati). 
Mai multi comercianti accepta plata in rate (fara dobanda pentru tine) si intr-o astfel de luna aglomerata plata in rate este o solutie foarte avantajoasa. POLTI ofera plata in rate pentru toate produsele din site. Puteti plati produsul in functie de conventia pe care o aveti cu banca dvs., pana la 24 de rate fara dobanda. 


Cumparaturi 

Online sau Offline? Ultimii ani ne-au invatat ca putem utiliza mediul online pentru orice tip de cumparatura, fie ca vorbim de alimente sau aspiratoare.
Cumparaturile online ne economisec timp, bani si energie. Alergatul prin magazine te poate extenua si iti consuma timp pretios, pe care il poti petrece alaturi de cei dragi, acasa! 
 Mai mult, in aceasta perioada majoritatea comerciantilor ofera preturi atractive, beneficii suplimentare si servicii cu valoare adaugata produselor. Ex: POLTI ofera cadouri pe loc direct in cosul de cumparaturi pentru toate comenzile inregistrate in luna decembrie, cu o valoare minima de 500 lei. Cadourile sunt foarte atractive cum ar fi: Extra - Garantii, cafea boabe, carduri cadou, accesorii, consumabile si multe altele.

TIPS: In aceasta perioada mai multi comercianti organizeaza concursuri denumite si giveaway. Cu un efort minim din partea ta, poti participa online la cateva actiuni de acest gen pentru produsele/brandurile care iti plac. Poate castigi si mai faci o economie din bugetul familei. 
 

Curatenia de iarna

Curatenia de iarna este cea mai provocatoare deoarece acest sezon aduce in casele noastre: noroi, pete si multa umiditate. Apa murdara si umiditatea pe orice suprafata, pot fi un mediu propice pentru dezvoltarea de bacterii.  

Avand în vedere ca, printre cele mai cunoscute infectii bacteriene, se regasesc cele respiratorii (faringita, otita medie), gastro-intestinale (Salmonella), ale pielii (abcese, furuncule, impetigo) și altele, este important să te asiguri că îți petreci timpul într-un loc cât mai igienizat cu putinta.

De aceea, iti recomandam achizitionarea unui aspirator cu aburi! Datorită tehnologiei moderne și a temperaturii înalte a aburului, aspiratoarele pe care ți le punem la dispoziție, elimină 99% dintre microorganismele din mediul înconjurator, aspect dovedit științific. Investeste intr-un aparat Polti si te vei proteja pe tine și pe cei din jur!

TIPS: Economisesti TIMP si BANI daca alegi un aspirator multifunctional Polti, deorece nu mai ai nevoie de alte aparate sau chimicale nocive pentru curatenia generala a intregii case! Mai mult timp pentru momnete unice alaturi de cei dragi! 


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Vizite 


Planificati-va din timp toate vizitele atat cele care le organizati voi cat si cele la care sunteti voi invitati. In aceasta luna poate fi extenuant sa participati la toate petrecerile de craciun, galele, serbarile si alte momente dedicate acestei perioade. 
Stiu ca ai vrea sa nu refuzi pe nimeni dar iti recomandam sa inveti sa spui "nu pot" . Fiecare dintre noi avem nevoie de momente de relaxare, conectare cu familia pe care am neglijat-o poate tot anul. 

TIPS: Faceti o lista :) din nou unde ati planificat sa peterecti timp, vizite si alte peterceri in functie de prioritatile voastre si inecrcati sa va tineti de ea. Adu-ti aminte: Invata sa spui Nu :)
 

Alimentatia 

Stim ca de Craciun sau Revelion sunt multe tentatii culinare Romanesti, foarte gustoase. In plus sunt organizate mese festive si ritualuri in fiecare famile. Mai mult daca mergi intr-o vizita si refuzi sa iei masa cu gazdele,  se simt putin jigniti.. asa ca poate fi un chin pentru organism sa consume 5 mese de Craciun in 3 zile :). Propuneti-va sa masurati ( macar la ochi ) putin atat cantitatea de alimente cat si de bauturi consumata. Identificati o cale de mijloc pentru consumul de alimente si bauturi in perioada ce urmeaza. Este mai benefic sa consumati cu moderatie decat sa va propuneti in iannuarie sa faceti "foamea" De cele mai multe ori in Ianuarie am uitat ca ne-am propus sa dam Kg luate de sarbatori si ramanem cu ele de la an la an. 

TIPS: Faceti mai multa miscare in fiecare zi, mergeti pe jos mai mult, urcati cateva etaje pe jos si consumati cu moderatie orice alimente, specialitati in perioada ce urmeaza! 
 

Nu uitati de voi 


Fiecare dintre noi are diverse forme de incarcarea bateriilor pentru anul nou ce vine. Din acest motiv daca nu ati identificat inca ce va aduce energie poate anul acesta faceti un test sa descoperiti. Nu va mai extenuati cu: vizite, cumparaturi, petreceri, curatenie si alte activitati care va solicita atat fizic cat si emotional. Petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi, luati-va cateva momente din zi sa petreceti doar cu voi in lniste, poate faceti si o lista de planuri pentru anul ce vine, ascultati-va mai mult pe voi. Poate mai faceti putin de sport sau redeschideti o carte. Ideea este sa reveniti in noul an mai odihniti, fericiti si cu baterille incarcate pentru noul an!

TIPS: Cautati activitati care va relaxeaza care va aduc fericire si implinire! Redescoperiti-va pe voi! 


Va multumim ca ati parcurs sfaturile propuse de noi si va dorim Sarbatori Fericite si Un an nou plin de realizari pe toate planurile! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!