Dă startul operațiunii “Curățenia” cu aceste sfaturi de la Polti!

Dă startul operațiunii “Curățenia” cu aceste sfaturi de la Polti!

Curățarea locuinței nu face parte din lista cu hobby-uri preferate ale nimănui.

Cu toate acestea, dacă preferi o casă care strălucește de curățenie, ne-am decis să îți oferim câteva sfaturi de ajutor. Tot ce îți trebuie pentru început este să te organizezi puțin, dar și să dispui de aparatele de curățat potrivite. Printre aceste echipamente se numără și un aspirator cu abur, perfect pentru te ocupa de întreaga casă!

Multe modele de aspiratoare cu abur sunt acum multifuncționale. De exemplu, modelul Polti Vaporetto 3 Clean poate fi folosit atât pentru a curăța podeaua, cât și pentru diverse tapițerii, mobilă, oglinzi sau chiar electrocasnice! Iată câteva sfaturi de la Polti care să te ajute să cureți întreaga casă într-o clipă!

Începe prin a elibera spațiul din cameră, mutând covoarele sau alte obiecte de pe podea. Iată câțiva pași prin care te poți bucura de un aspirator cu abur de la Polti:

Începe prin a aspira încet, în special pe mochete sau carpete, unde se strânge de regulă mai mult praf. Concentrează-te asupra colțurilor și nu uita nici de spațiile de sub mobilă (unde ai acces). Pentru a nu te opri de fiecare dată când găsești un obiect prea mare pentru a putea fi aspirat, atașează o punguță la cârligul aspiratorului.

Daca vrei să aspiri diverse obiecte sau instalații, însă ți-e frică să nu aspiri și obiectele mici, pune un dres vechi din naylon în jurul capătului de aspirare, prinzând totul cu un elastic de cauciuc.

Una din cele mai comune greșeli este atunci când începi să speli, fără a fi măturat sau aspirat praful înainte. Cu toate acestea, dacă ai un aspirator Polti Vaporetto 3 Clean, acesta poate îndeplini ambele funcții în același timp! Cauți soluția câștigătoare pentru a aspira și a da cu mopul în același timp? Alege un aspirator cu abur 3 Clean de la Polti!


polti vaporetto 3 clean
Polti Vaporetto 3 Clean | Aspiră și spală cu abur
 

Cel mai bun loc de start al curățeniei este din colțurile camerei. Te asiguri astfel că nu trebuie să aspiri același loc de mai multe ori. Începe din colțul cel mai îndepărtat de ușă, alegând în schimb priza cea mai apropiată de ieșire.

După ce ai aspirat, poți folosi și funcția cu aburi pentru o dezinfectare completă! În plus, cu aspiratoarele Polti, nu ai nevoie de chimicale pentru a curăța cu succes, deoarece aburul elimină până și cele mai greu de scos pete. Practic, convenient și rapid, un aspirator cu abur de la Polti te ajută să dezinfectezi orice suprafață, folosind doar puterea vaporilor.

Daca ai un aspirator profesional Polti Vaporetto 3 Clean, poți curăța o întreagă paletă de suprafete, cu cele nouă accesorii incluse! Astfel, vei folosi aburul pentru curățarea robinetelor, a plitei, a ferestrelor și a oglinzilor, a canapelelor și altor piese de mobilier tapițate. De asemenea, aspiratorul cu abur Polti Vaporetto 3 Clean este foarte delicat cu suprafețele sensibile, precum parchetul.
 

Vrei să cureți ferestrele și oglinzile cu abur? Polti Vaporetto 3 Clean te ajută!

 

Începe prin a vaporiza abur pe suprafața geamului pentru dizolvarea murdăriei, apoi conectează accesoriul dedicat pentru a îndepărta apa și murdăria! Vei obține ferestre și oglinzi strălucitoare, ca noi!

Nu uita nici de lavetele E-Cloth pentru a curăța acele suprafețe ce nu pot fi aspirate! La Polti poți întâlni o gamă diversă de accesorii, perfecte pentru curățarea locuinței tale! Vino la Polti și bucură-te de cele mai bune oferte din această perioadă!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!