Cum alegi și cum folosești cea mai bună mătură electrică?

Cum alegi și cum folosești cea mai bună mătură electrică?

Descoperă care este cea mai bună mătură electrică în funcție de nevoile tale


După cum știți, mătura electrică este esențială pentru curățarea zilnică a casei. Este similară cu mătura tradițională dar aspiră ca un aspirator clasic fiind mult mai practică și mai ușor de utilizat, pentru a curăța casa în fiecare zi.


Dar care este cea mai bună mătură electrică de pe piață?

 

Fiind un instrument util pentru curățarea rapidă, cea mai bună mătură electrică trebuie să fie ușoară și nu ar trebui să cântărească mai mult de 3 kg. Astfel va fi mai puțin obositor să o mutați dintr-o cameră în alta sau chiar de la un etaj la altul. Un alt aspect care face mătura electrică foarte practică, este mânerul pliabil, care îi permite să ajungă chiar și la murdăria ascunsă sub mobilier, sub pat sau deasupra rafturilor. Puteți opta pentru așa-numitele modele „slim”, pentru a obține aceeași funcționalitate.


polti forzaspira sr90 b
Polti Forzaspira SR90 B

Pentru o curățare perfectă a casei, există modele echipate cu lumini LED pe perie: praful și acarienii nu au scăpare. O altă caracteristică care trebuie evaluată, este poziția de parcare verticală: nu va mai fi necesar să o agățați pe perete, deoarece se va susține singură.


Cum să alegi cea mai bună mătură electrică?
 

Pentru a alege cea mai potrivită mătură electrică pentru nevoile dvs., ar trebui să luați în considerare și gama de accesorii: de la varietatea de perii până la tuburile extensibile, pentru a ajunge în cele mai dificile locuri. În plus, transformarea măturii electrice într-un aspirator portabil, va influența decizia de cumpărare.


matura electrica polti forzaspira
Polti Forzaspira SR90 B

 

Măturile electrice Polti Forzaspira, cu sau fără cablu, sunt puternice și versatile. Aspiră murdăria în profunzime și, datorită greutății lor reduse, sunt ușor de manevrat. Cu ajutorul gamei variate de accesorii din dotare, puteți curăță și canapelele, fotoliile și tapițeria.


 

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!