Experimentele și datele științifice confirmă eficiența aburului inclusiv împotriva Coronavirusului

Experimentele și datele științifice confirmă eficiența aburului inclusiv împotriva Coronavirusului
Dacă deții un aparat de curățat cu aburi POLTI poți adopta măsuri de prevenție fără a recurge la produse chimice poluante. Aburul ajunge oriunde, distrugând și eliminând până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii1 de pe suprafețele lavabile din casă, inclusiv Coronavirus*.
 

De ce este important să igienizăm suprafețele?

Atunci când strănutăm sau tușim, microorganismele migrează pe suprafețe precum mobilă, pardoseli, haine și pot fi transportate oriunde. De aceea este important să adoptăm obiceiuri igienice corecte atât pentru noi înșine și pentru cei din jur cât și în interiorul căminului nostru.

În acest demers aburul este un aliat puternic întrucât poate fi folosit pe foarte multe suprafețe și chiar pe saltele, perne, coșuri de gunoi pentru a garanta eliminarea virușilor, a germenilor și a bacteriilor.

Cum utilizăm aburul pentru eliminarea definitivă a virușilor?

Pentru igienizarea corespunzătoare cu abur a țesăturilor și a suprafețelor este necesar să:

1. Îndreptați jetul de abur direct pe suprafață timp de cel puțin 15-30 de secunde, în conformitate cu ceea instrucțiunile din manualul de utilizare al produsului utilizat

2. Îndepărtați cu laveta furnizată sau cu o altă lavetă de microfibră de bună calitate
 

Utilizarea zilnică a aburului ajută la crearea unui mediu mai sănătos și la prevenirea răspândirii bolilor.


Curatare si igienizare cu abur Polti Vaporetto
Aspiratorul cu abur Polti elimină virusuri, bacterii și alergeni, inclusiv coronavirus
 

Ministerul Sănătății din Italia a emis un decalog al comportamentelor ce trebuie adoptate pe care vă rugăm să-l puneți în practică, la fel cum facem și noi.

În cadrul filialelor noastre din întrega lume dezinfectăm zilnic spațiile comune, băile, birourile, sălile de repaus și liniile de producție cu ajutorul aburului, un bun înlocuitor al produselor chimice.

*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% dintre viruși, germeni și bacterii.

*În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% dintre virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus

Produse Recomandate contra Virusurilor, inclusiv Coronavirus:

 

Postarea urmatoare

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!