Cimex Eradicator

Plosnitele au devenit o reala problema atat in mediul public cat si privat. Uneori, fara sa vrem le aducem in locuintele noastre, in bagaje, din diverse excursii- de la hotel, pensiune, spital. Sunt deranjante si neigienice iar sa scapi de ele cu metode traditionale devine uneori o corvoada.

Polti a dezvoltat aparatul Cimex Eradicator, special pentru acesti daunatori: cu o eficienta de 100% dintr-o singura trecere. Este in masura sa elimine in totalitate oualele si aproape in totalitate insectele adulte, urmandca la al doilea tratament sa rezolve complet problema. Dezvolta un abur uscat, supraincalzit pana la 180° C ce poate sa elimine prin soc termic insectele adulte, larvele si ouale.  

Caracteristici Cimex Eradicator

90549

  • Dop de siguranta, brevetat exclusiv Polti
  • Distribuitor cu dispozitiv de schimb termic cu expansiune controlata brevet mondial Polti, care genereaza un abur uscat supraincalzit pana la 180 0C.
  • Cuplă flacon de unică folosinţă pentru lichidul aseptizant HPMed amplasată sub distribuitor.
  • Distantier integrat in pistol
  • Maner ergonomic cu insertie cauciucata soft touch
  • Buton distributie abur cu blocare de siguranta
  • Cimex Eradicator este solutia tehnica si ecologica pentru eliminarea plosnitelor: Testele efectuate in laborator si pe teren au demonstrate ca fluxul de abur uscat supraincalzit, emis de Cimex Eradicator , elimina 100% ouale si un procent deosebit de semnificativ de insecte in miscare la o singura trecere.

Studiati infograficul de mai jos pentru a intelege cum puteti identifica si elimina plosnitele din orice mediu, fara efort sau solutii chimice periculoase. 14324211_1193204450752617_3411051445425503641_o

Ordine descrescatoare

3 Articol(e)

Cimex Eradicator disinfestatore cimici

Aparat Contra Plosnitelor Polti Cimex Eradicator si pentru Indepartarea Insectelor si Gandacilor, Ecologic, 2250 W, Alb

Aparatul reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea plosnitei de pat, gandacilor si insectelor nedorite

Pret normal: 2.999,00 RON

Pret special 2.099,30 RON

Compara +
Compara +
Detergente per generatore di vapore Steam Disinfector

HPMED Detergent pentru Cimex si Steam Disinfector

Sporeste puterea de igienizare a aburului emis de Steam Disinfector

53,00 RON
Compara +
Compara +
Kalstop anticalcare naturale

Solutie Anticalcar Polti Kal Stop PAEU0094

Kalstop este un produs natural si biodegradabil pentru prevenirea formarii calcarului la electrocasnicele cu boiler sub presiune.

Pret normal: 57,00 RON

Pret special 39,90 RON

Compara +
Compara +
Ordine descrescatoare

3 Articol(e)

serviciile Polti