Kit Profesional Vaporetto MV 10.20 + 5 Seturi de Accesorii Optionale

13.599,00 Lei
Kit Profesional Vaporetto MV 10.20 cu 5 Accesorii Optionale 
Acest KIt contine urmatoarele accesorii optionale:
  • PAEU0375( set accesorii pentru aspirare si abur)
  • PAEU0377(set accesorii flexi brush)
  • PAEU0378(set accesorii injectie / extractie)
  • PAEU0379(set accesorii pentru geamuri / tapiserie, abur + aspirare)
  • PAEU0380( set accesorii pentru geamuri / tapiserie, abur ) 
La comanda

Estimat de livrare: Joi, 04.07.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C407 Ai nevoie de ajutor? 0744322276
La achizitionarea acestui produs primiti 135 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Aspirator Profesional cu Abur Polti Vaporetto MV 10.20, Funcție Injecție/Extracție, Spălare cu Apă, 2500 W, 1,5 L, 155°C. Gri

Boiler din oțel inoxidabil AiSi 304
Autonomie de lucru nelimitată
Temperatura aburului până la 155 ° C în boiler
Roți pivotante cu capace antișoc
Fabricat în Italia
Funcțiile aparatului variază în funcție de accesoriile opționale pe care decideți să le instalați: funcție de curățare cu abur, aspirație, injecție / extracție, spălare cu apă și dezinfectare cu abur.DEZINFECTARE EFICIENTĂ

Eficaciența Polti Vaporetto MV 20.20 utilizat cu peria Vaporflexi, a fost testată pentru domeniul medical în conformitate cu standardul AFNOR NF T72-110 - martie 2019, demonstrând efecte dezinfectante bactericide, sporicide, fungicide, levuricide și virucide, de asemenea și împotriva virusului SARS -CoV-2 (responsabil pentru boala Covid-19).IGIENĂ PROFUNDĂ CU AJUTORUL ABURULUI
Aburul puternic al Polti Vaporetto MV 10.20, garantează rezultate excelente de dezinfecție împotriva microorganismelor *, vă permite să spălați bine, să dezinfectați și să uscați toate suprafețele, inclusiv covoare și tapițerie, îndepărtând chiar și murdăria cea mai încăpățânată.NUMEROASE FUNCȚII PENTRU TOATE NEVOILE
În funcție de accesoriile opționale pe care decideți să le instalați, puteți alege între diferitele funcții ale aparatului: curățare cu abur, aspirare, injecție / extracție, spălare cu apă, dezinfectare cu abur.REGLARE ABUR ȘI ASPIRARE
Cu Polti Vaporetto MV 10.20 este posibil să optimizați atât debitul de abur, utilizând butonul de reglare, cât și puterea de aspirație în funcție de tipul de suprafață de tratat.AUTONOMIE DE LUCRU SPORITĂ
Rezervorul de apă de 2,5 litri și boilerul din oțel inoxidabil AISI 304 cu autonomie nelimitată, permit efectuarea tuturor operațiunilor fără întreruperi enervante.PRESIUNEA SUB CONTROL
Manometrul vă permite să aveți întotdeauna sub control presiunea de funcționare a aburului.COMPACT ȘI LEJER
Datorită dimensiunii sale compacte, greutății reduse de numai 15 kg și mânerului practic de transport, Polti Vaporetto MV 20.20 poate fi transportat fără efort și este ideal pentru tratarea mediilor, chiar și în cazul în care spațiul pentru manevră este limitat.MOBILITATE SPORITĂ FĂRĂ A LĂSA URME

Datorită celor 4 roți pivotante, este posibil să deplasați aspiratorul ușor în toate direcțiile. Roțile sunt acoperite cu un material special care nu lasă urme pe podele.UȘOR DE CURĂȚAT ȘI DEPOZITAT
Recipientul mare de colectare a murdăriei poate fi îndepărtat și curățat rapid și ușor. În plus, înainte de a depozita aparatul, este posibil să rulați cablul de alimentare în cârligele speciale din spatele mașinii.

* Eficaciența produselor din gama Polti Vaporetto MV utilizate cu peria Vaporflexi, a fost testată pentru domeniul medical în conformitate cu standardul AFNOR NF T72-110 - martie 2019, demonstrând efecte dezinfectante bactericide, sporicide, fungicide, levuricide și virucide.

ACCESORII ÎN DOTARE:


POLTI KAL STOP

Detartraj natural care prelungește durata de viață a aparatelor cu boiler - 1 cutie cu 20 de flacoane

POLTI BIOECOLOGICO PIN
Deodorant antispumant care previne formarea de spumă în filtrul de apă și în același timp eliberează în aer un parfum plăcut de pin. Se folosește în recipientul de colectare a murdăriei - 1 cutie cu 20 de flacoane.

POLTI BIOECOLOGICO CITRICE
Deodorant antispumant care previne formarea de spumă în filtrul de apă și în același timp eliberează în aer un parfum plăcut de citrice. Se folosește în recipientul de colectare a murdăriei - 1 cutie cu 20 de flacoane.

GEANTĂ PENTRU ACCESORII
Pentru transporta și depozitarea confortabilă a accesoriilor.

PERIE RECIPIENT COLECTARE
Peria furnizată facilitează curățarea recipientului de colectare a murdăriei.

PÂLNIE
Pentru alimentarea cu apă a boilerului.

BIDON DE 5 L
Util pentru umplerea rezervorului de apă evitând risipa.PAEU0377 Kit, Accesorii, Profesionale, Abur pentru Vaporetto MV

Polti PAEU0377 - Kit Accesorii Polti Profesionale pentru Vaporetto MV 20.20 și MV 10.20

Transformarea Vaporetto MV într-un aparat de curățat și un aparat cu abur pentru dezinfecție nu a fost niciodată mai ușoară!

Cu setul de accesorii original Polti PAEU0377, puteți folosi peria Polti Vaporflexi în combinație cu cârpa specială din microfibră, pentru a curăța chiar și cele mai delicate suprafețe.

Ușor de manevrat chiar și în cele mai înguste spații, Peria Vapor Flexi, cu rama cu inclusă în kit-ul PAEU0377, este folosită pentru curățarea covoarelor și mochetelor.  Cu acest accesoriu pentru Vaporetto MV, veți obține o curățare completă perfectă.

În interiorul pachetului Polti PAEU0377 veți găsi și:

Furtun
Tuburi de prelungire
Pentru igienizare completă și curățare cu abur, combinați kitul Polti PAEU0377 cu peria dvs. Vaporflexi:

Vaporetto MV va fi cel mai bun aparat de curățat cu abur pentru curățarea mediilor interioare.

 KIT ABUR SI ASPIRARE PENTRU POLTI VAPORETTO MV | PAEU0375
Cod PAEU0375
Acest kit vă permite să utilizați Polti Vaporetto MV ca un aparat de curățat cu abur cu aspirator integrat pentru a aspira, curăța și igieniza toate suprafețele.

Dimensiunea compactă a periei multifuncționale (C) - care este conectată la furtunul flexibil (A) prin intermediul tuburilor de prelungire (B) - permite utilizarea acesteia chiar și în încăperi mici.

Laveta (G) vă permite să colectați murdăria dizolvată de abur și este potrivită pentru toate tipurile de podele.

Ramele interschimbabile ale periei permit utilizarea acesteia pe toate suprafețele și pentru diferite funcții: rama cu peri (F) este recomandat doar pentru funcția de aspirare, rama pentru podea tare (E) pentru îndepărtarea umezelii de pe suprafețele netede și cadru de covor (D) pentru curățarea covoarelor și covoarelor.

Nu pulverizați direct pe suprafețele din lemn. Pentru a aplica diferitele rame pe peria multifuncțională, deplasați cele două glisiere de pe spatele periei spre exterior și aplicați rama indicată pentru tipul de suprafață de curățat. Pentru a bloca cadrul, mutați cele două glisiere spre interior.

  CONȚINUT KIT
A - Furtun flexibil de 5 m
B - Tuburi de prelungire
C - Perie multifuncțională
D - Cadru covor
E - Cadru de podea tare
F - Cadru cu peri
G - 5 cârpe pentru perie multifuncțională

Polti PAEU0378 Vaporetto MV Extractie / Injectie Kit

Polti PAEU0378 - Kit Injecție / Extracție pentru Curățarea Covoarelor, Mochetelor și Canapelor
Polti PAEU0378 este un kit de accesorii original Polti, conceput pentru a fi utilizat cu Vaporetti din seria MV.

Datorită Kit-ului PAEU0378, puteți utiliza acțiunea combinată a apei nebulizate și a aspirației, permițând o curățare profesională și minuțioasă cu abur a canapelelor, covoarelor, covoarelor, fotoliilor și a altor tapițerii.

Curățarea canapelelor cu aburi Polti și curățarea canapelelor cu huse nedetașabile nu a fost niciodată mai ușoară!

Cleaning Sofas Vaporetto Polti MVdetail2detail1 (1)

Periile pentru spalare prin injectie/extracție pot fi îmbinate sau separate de ramele periilor.Polti PAEU0379 Kit de curățare a geamurilor și tapiserie cu aspirație și abur pentru Vaporetto MV

Polti PAEU0379 - Kit de abur și aspirație pentru curățarea geamurilor și a tapițeriei
Acest kit original Polti pentru Vaporetto MV, cod accesoriu Polti PAEU0379, este un set complet pentru a vă transforma echipamentul dvs. de curățat cu abur într-un aparat profesional de curățat geamuri, cu, în plus, funcție de abur și aspirație și pentru curățarea tapițeriei.

Iată câteva imagini pentru a indica exemple de utilizare:

Polti PAEU0379 - Steam and Suction Kit For Window Cleaners and UpholsteryPAEU0379 - Vaporetto MV steam and suction kit

 

Polti PAEU0379 include:

1 duză de aspirație și abur pentru aspirarea suprafețelor de toate dimensiunile, chiar și a celor mici.
5 carpe / lavete de curățare și dezinfectare cu abur, datorită cărora puteți utiliza vaporul portabil pentru a curăța canapele, saltele, covoare și curăța pernele și alte tapițerii.
Rame pentru curățarea geamurilor de 150 mm și 200 mm, pentru curățarea cu abur a geamului și a oglinzilor.
Cu acest kit de accesorii Polti, vaporetto dvs. MV va fi cel mai bun vaporetto pentru curățarea de calitate profesională, pentru interioare. Polti PAEU0380 Kit Degresare Geamuri si Curatare Tapiserie

Polti PAEU0380 - Kit racleta, perie si casti ( carpe din microfibra ) 
Kitul original Polti PAEU0380 numai cu abur, accesoriu pentru aparatele cu abur din seria MV, va transforma echipamentul dvs. de curățat cu abur într-o racletă profesională și într-un aparat de curățat geamuri complet și de încredere.

Racleta, inclusă în kitul Polti PAEU0380, atunci când este combinată cu racletele de cauciuc interschimbabile de 25 cm sau 35 cm, permit folosirea aburului ca dezinfectant cu abur uscat, pentru a spăla și igieniza și spăla paharele, cristalele și oglinzile.

Pentru curățarea suprafețelor mici, totuși, peria este aliatul ideal al mașinii dumneavoastră portabile de curățat cu abur: aparatul cu abur MV, cu peria furnizată, este capabil să igienizeze țesăturile cu abur, să curețe interioarele auto cu abur, dar și gresie, uși dulap. și mult mai mult.

De asemenea, este furnizat un capac pentru curățarea cu abur a tapițeriei.

Polti Vaporetto MV 60.20 40.20 squeegeeVezi mai mult

Aspirator Profesional cu Abur Polti Vaporetto MV 10.20, Funcție Injecție/Extracție, Spălare cu Apă, 2500 W, 1,5 L, 155°C. Gri

Autonomie De Lucru: Nelimitata

Raza De Actiune: 10 m

Reglare Emisie Abur: Da

Dimensiuni: : 32x58x47 cm

Greutate: 13 Kg

Tip Aspirare : Umedă,uscată,Cu Spalare

Tip Suprafete: Multisuprafete,Parchet,Gresie,Geamuri,PVC,Faianta,Covor,Mocheta,Sticla,oglinzi,Vitroceramica,tapiserie,Auto

Capacitate Rezervor Apa: 2,5 L

Capacitate Recipient Colectare Murdarie: Până la 3,5 l

Material Boiler: Oțel inox AISI 304 volume 1,5 L

Lungime Cablu Alimentare: 6 m

Stare Produs: Nou

Tip Produs: Aspirator profesional

FuncțIi:

Functii: Aspirare,Injectie Extractie,Dezinfectare cu abur,spalare cu apa

Temperatură Abur îN Boiler: Până la 155°C

Voltaj: 220-240 V

Frecvență: 50/60 Hz

Manometru Control: Da

Diametru RoțI: Ø 50 mm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!