Vaporella

Vaporella fier de calcat
Logo Vaporella

Abur uscat, puternic si constant,

din1978

Vaporella: fierul tau de calcat cu generator de abur

Vaporella: fierul tau de calcat cu generator de abur

Astazi, fiarele noastre de calcat profesionale sunt simple, rapide si accesibile.

Vaporella a fost creata in 1978 cand Franco Polti a avut o idee: sa aduca calcatul profesional de calitate in casele domestice. De fapt, pana atunci, tesaturile perfect calcate erau privilegiul spalatoriilor profesionale. Cu aburul Vaporella, generat in boiler sub presiune inalta, poti calca mai rapid, indreptand cutele mult mai usor, obtinand niste tesaturi pefect calcate ca si cum tocmai le-ai luat de la curatatoria profesionala. Aburul uscat, puternic si constant generat in boiler, este adevaratul secret pentru a calca rapid si fara efortSi calitatea se poate observa de la prima trecere a fierului.

BOILERUL VAPORELLA

Abur uscat, puternic si constant din boilerul sub inalta presiune.

Inima lui Vaporella este boilerul sub inalta presiune, capabil sa genereze abur puernic si constant pentru a asigura rezultate extraordinare de calcat. Presiunea aburului generat in boiler penetreaza fibrele tesaturii netezindu-le si facand alunecarea fierului mai rapida peste tesaturi si mai eficient. Cu aburul produs de Vaporellaputeti calca mai multe straturi de material in acelasi timp, asa ca veticalca mai rapid asternuturi si fete de masa si puteti calca chiar si vertical (de exemplu: jachete, haine si draperii la geam).

Vapore ferro da stiro Vaporella

Tesaturi uscate si fara cute datorita orificiilor concentrate in varful talpii.

Talpa lui Vaporella aduce caracteristica speciala a orficiilor concentrate in varf pentru a permite o emisie de abur mai puternic si mai concentrat, penetrand rapid materialul eliminand instatnt cutelein timp ce restul talpii preseaza tesatura si o usuca. In acest fel, printr-o singura trecere cu Vaporella hainele dumneavoastra vor fi calcate in cateva secune.

Piastre per ferro da stiro Vaporella

Talpa potrivita pentru nevoile dumneavoastra

Calcatul nu este la fel pentru toata lumea. Polti cunoaste nevoile calcatului si din acest motiv ofera o gama variata de fiare de calcat si talpi, cu caracteristici diferite.Fierul de calcat Vaporella standard este versiunea profesionala: talpa din aluminiu si maner din pluta. Aluminiul distribuie caldura in mod egal pe toata suprafata talpii pentru a proteja tesaturile chiar si dupa sesiuni prelungite de calcat. Talpa preseaza cutele si ajuta la netezirea lor mai rapida, in timp ce manerul de pluta izoleaza impotriva caldurii si premite ventilarea, pentru un confort maxim al calcatului. Fierulcu talpa din otel inxidabil rezistent la zgarieturiva perimite calcarea rapida si in siguranta a tesaturilor in timp ce talpa ceramica perimite o miscare de alunecare si mai usoara pentru un calcat exceptional de comfortabil.

Modelli ferro da stiro Vaporella

Alegeti tehnologia care va satisface cel mai bine nevoile

Modelele de Vaporella cu dop de sigurantasunt recomandate pentru utilizatorii care calca frecvent dar pentru perioada scurte (max 2 ore). Apa este turnata direct in boiler si dopul de siguranta previne orice scurgere sau deschidere pana cand presiunea a fost eliminata. Fiarele de calcat cu dop de siguranat sunt mai compacte si mai silentioase fata de cele care utilizeaza alte tehnologii. De aceea dureaza putin mai mult sa se incalzeasca si sa fie gata de utilizare. Modelelecu autonomie de lucru nelimitatasunt mai potrivite pentru cei obisnuiti sa calce perioade de timp mai indelungate fara intrerupere. cand se termina apa din rezervor puteti realimenta fara sa sa asteptati ca pompa a o transfere in boiler.

serviciile Polti