Vaporetto

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Ce este Vaporetto?

Vaporetto este un aparat de curatat cu abur. Doar prin utilizarea aburului inlatura grasimea, curata si elimina acarienii de praf si alergenii. Ucide si inlatura 99.99% dintre germeni, bacterii si virusuri*. Curata in profunzime, natural si rapid.

Ce pot sa curat cu Vaporetto?

Practic tot, gratie accesoriilor din dotare: pardoseli, geamuri, oglinzi, gresie, faianta, rosturi, aragazuri (elimina grasimea si murdaria intarita), elementele sanitare, saltele, canapele, covoare si carpete, mobilierul de gradina, rulourile de geam, calorifere, chiuvete, interiorul auto. Si daca nu este suficient, puteti chiar si calca cu un abur ultra puternic, daca atasati si un fier de calcat. 

Chiar curata aburul?

Aburul curata datorita celor 3 proprietati “fizice”: apa, temperatura si presiunea care lucreaza impreuna pentru a dizloca grasimea si murdaria din toate colturile casei.

  • APA: aburul este format din molecule de apa care se lipesc de moleculele de murdarie umezindu-le.
  • TEMPERATURA: aburul este emis la temperatura suficient de mare pentru a separa si a dizolva chiar si cea mai persistenta murdarie in timp ce distruge si bacteriile.
  • PRESiUNEA: sub presiune mudaria este complet dizlocata de pe suprafete si tot ce avem de facut este sa o strangem cu o laveta sau cu aspiratorul.

Unde ajunge murdaria?

Murdaria este colectata de laveta atasata pe accesorii sau tinuta cu cealalta mana. Pe masura ce aburul trece prin fibrele levetei produce un fel de efect electrostatic (similar procesului de umidificare) si murdaria se lipeste imediat de laveta.

Si suprafetele delicate?

Setati presiunea la minimum sau utilizati laveta impaturind-o daca este necesar. Pe suprafete delicate speciale, evitati contactul direct cu aburul: impregnati laveta cu abur si apoi curatati.

Lasa aburul suprafetele umede?

Aburul produs de boilerul lui Vaporetto este uscat si sub presiune. In contact cu suprafetele nu face condens si se usuca imediat, lasand suprafetele curate si uscate. 

Ce inseamna “abur uscat”?

Insemana ca aburul Vaporetto este generat la o temperatura inalta si sub presiune mare. In acest mod curata fara a lasa urme de umezeala pe suprafete.

Inlocuieste Vaporetto aspiratorul?

Vaporetto nu este un inlocuitor al aspiratorului dar il completeaza in mod ideal. Dupa ce ati utilizat aspiratorul pentru a indeparta praful si murdaria vizibila de pe pardoseli si covoare, utilizati Vaporetto pentru a curata cu abur, pentru a degresa si a odoriza aerul din casa.

Chiar este recomandat pentru persoanele care sufera de alergii?

Eficienta lui Vaporetto impotriva acarienilor de praf a fost testata prin multiple studii stiintifice. Universitatea Cambridge si Spitalul Dermatologic din Lyon au demonstrat eficienta lui Vaporetto impotriva acarienilor de praf (eliminati in proportie de 98%) si alegeni (eliminati in proportie de 86%). British Allergy Foundation a premiat  Vaporetto cu “Seal of Approval” pentru eficienta in eliminraea acrienilor de praf. 

Cat dureaza sa cureti cu abur?

Cu Vaporetto curatenia dureaza mai putin timp si nu mai trebuie facuta atat de des, deoarece Vaporetto dizolva si colecteaza murdaria mai usor decat prin alte metode. Suprafetele curatate si degresate nu vor mai atrage praful si murdaria si vor ramane mai mult timp curate. Folositi un singur produs pentru a curata peste tot fara sa schimbati ustensilele mereu. Cu Vaporetto eliminati toate ustensilele de care aveti nevoie in mod normal pentru a mentine casa curata, pe care trebuie sa le strageti, sa le curatati si sa le puneti la loc: bureti, maturi, lavete de praf, galeti, perii, batatoare, lavete de geam. Toate acestea dispar! Puterea aburului va ajuta sa eliminati murdaria foarte usor in timp foarte scurt si fara sa frecati.

Ce este dopul de siguranta?

Dopul de siguranta nu se va desuruba daca mai exista presiune in boiler chiar si daca aparatul este scos din priza. Pe langa valva mecanica, dopul de siguranta garanteaza siguranta impotriva oricarei deschideri accidentale.

Cine produce Vaporetto?

Doar Polti produce Vaporetto. Siguranta, calitatea si service-ul sunt garantate in toate tarile de 30 de ani de experienta a leaderului european in productia de echipamente de curatenie cu abur si statii de calcat cu abur.