Unico

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Care este diferenta dintre Unico si Vaporetto Lecoaspira?

Unico este un puternic aspirator multi-cyclonic, fara sac, capabil sa aspire, sa emita abur pentru o curatenie in profunzime si sa usuce suprafetele lavabile din casa. Aceste functionalitati il fac aparatul complet pentru curatenia zilnica a casei. Unico este recomandat in special acelora care prefera sa mentina o igiena maxima prin sesiuni zilnice de curatenie, dar poate fi utilizat si pentru curatenii speciale. Vaporetto Lecoaspira este un puternic aparat de curatat cu abur Vaporetto, echipat cu filtru de apa, capabil sa aspira lichide si solide, pentru o curatenie si mai eficienta. Este aparatul ideal pentru curatenia in profunzime, dar nu atat de frecventa, de exemplu pentru cei care prefera sa curete casa in week-end.

Ce inseamna"multi-cyclonic"?

Aspiratoarele Multi-cyclonice folosesc un sistem de filtrare care genereaza mai multe vartejuri (numite cicloni) in interiorul recipientului de colectare a murdariei; forta centrifuga a ciclonilor separa particulele de praf de cele de aer, care este eliberat inapoi mai curat.

Cat este de posibil sa curat doar cu abur?

Aburul uscat generat la temperatura inalta de catre Unico penetreaza murdaria ca si cum ar fi in stare lichida nu gazoasa; datorita caldurii detaseaza si dizolva murdaria retindandu-i toate componentele: grasime, germeni, bacterii si acarieni de praf. Fara minerale si alta conductivitate electrica, neutralizeaza incarcatura statica a particulelor de praf distrugandu-le mai usor.

Ce insemna abur uscat?

Aburul la temperatura inalta (120° C) este "uscat" deoarece curata fara sa lase suprafetele ude.  

Care este difernta dintre modelele de Unico?

Folositi butonul +COMPARA de pe pagina fiecarui produs de pe site-ul nostru pentru a genera o comparatie intre modelele existente; puteti evalua specificatiile tehnice, functiile si dotarea standar cu accesorii.

Am cumparat Unico (sau urmeaza sa-l cumpar) si pe fisa tehnica am citit ca puterea sa totala este de 2.200W. Asta insemana ca Unico este un aspirator cu putere de 2.200W?

Unico este fabricat cu un motor puternic de aspirare si un boiler pentru emisia de abur. 2200W este puterea TOTALA (motor+boiler). Daca folositi Unico doar ca Aspirator, puterea este 1100W pentru modelul MCV20 si 1350W pentru modelele MCV50/70. Watii ramasi sunt utilizati pentru boiler.

Pot sa aspir si sa emit abur in acelasi timp sau trebuie sa folosesc separat functiile?

Da, aspirarea si emisia de abur au control separat si pot fi activate pe rand sau impreuna pentru a usca umiditatea lasata in urma de abur.

Pot sa folosesc aspirarea si aburul imediat sau ar trebui sa aspir mai intai murdaria?

Pentru a curata pardoselile este necesar sa aspiram mai inatai murdaria substantiala si apoi sa activam functiile de abur si uscare a suprafetelor. Acest proces garanteaza rezultate optime de curatare si igienizare.

In timpul operatiunilor de curatare, cateva mici picaturi de apa raman pe podea, imediat ce am oprit aparatul. Este normal? 

Peria Multibrush inovativa a lui Unico a fost proiectata pentru a curata si a usca printr-o singura trecere. Daca pardoseala pe care o curatam are o textura deosebita sau este ondulata (sau placile de gresie nu au fost montate egal) pot exista mici urme de apa. Va sugeram sa utilizati laveta ( atasata pe talpa si cu peria inovativa Multibrush in pozitia A) pentru a completa operatiunea de uscare.

In timpul operatiunilor de curatare, cateva mici picaturi de apa raman pe podea, imediat ce am oprit aparatul. Este normal? 

Aspirarea lichidului trebuie efectuata mutand cursorul pentru puterea de aspirare in pozitia MAX. Pentru a obtine un rezuiltat ideal, va sugeram sa mai tineti aspiratorul pornit cateva secunde dupa ce terminati de aspirat lichidele.

In cutia lui am gasit doua tipuri diferite de lavete. Care sunt diferentele dintre ele?

Unico are o laveta cu cusaturi simple si una cu cusaturi intarite: ajuta la protejarea mobilierului de loviturile accidentale din timpul operatiunilor de curatare.

Lavetele pot fi spalate in masina de spalat?

Da, toate lavetele sunt lavabile in masina de spalat la o temperatura scazuta (30° C). Nu folositi inalbitori, nu le calcati si lasati-le sa se usuce in mod natural.