Moppy

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Ce este Moppy?

Moppy este solutia inovativa pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli si suprafete verticale: datorita functiei sale duble, capteaza praful cu laveta electrostatica si dezinfecteaza cu laveta impregnata cu abur fierbinte.

Nu pot inlatura petele

Moppy indeparteaza murdaria si germenii cu laveta sa impregnata cu abur incins, daca eficienta scade insemana ca laveta s-a usacat sau s-a racit si va sugeram sa va intoarceti la baza pentru a o incarca cu un nou jet de abur.

Peria nu aluneca pe pardoseala

Laveta lui Moppy din microfibra produce alunecarea perfecta pentru a indeparta si a retine murdaria de pe pardoseli si de pe suprafetele verticale. Daca laveta nu aluneca insemna ca este prea uscata si va sugeram sa va intoarceti la baza pentru a o incarca cu un nou jet de abur.

Este necesar sa golim recipientul de apa dupa utilizare?

Nu, daca folositi Moppy in mod frecvent nu este necesar sa goliti recipientul de apa dupa utilizare.

Pot sa folosesc aceeasi laveta pe toate suprafetele?

Lavetele din microfibra din sunt potrivite pentru toate suprafetele.

De unde pot cumpara lavetele din microfibra?

Lavetele din microfibra pentru Moppy sunt disponibile in magazinul nostru on line.(link)

De unde pot cumpara lavetele electrostatice?

Moppy este compatibil cu lavetele electrostatice XLL disponibile pe piata.

Care este diferenta dintre Moppy si un mop cu abur?

Moppy este un mop fara fir care permite libertate maxima de miscare. Este foarte usor, agil si are un maner telescopic ajustabil. Talpa de curatare este subtire si are o suprafata mare de lucru care ajunge si in cele mai dificile spatii. Moppy ajunge in toate locurile si curata si suprafete verticale. Majoritatea mopuri-lor sunt potrivite doar pentru curatarea pardoselilor. Moppy are si o functie de captare a prafului prin utilizarea lavetei electrostatice. Mopurile cu abur au o raza de actiune limitata de lungimea cablului si emit abur direct pe suprafete.

Care este diferenta dintre Moppy si un aparat de curatat cu abur clasic?

Moppy este practic si usor de pregatit deci este potrivit pentru curatenia zilnica. Aparatele de curatat cu abur genereaza un abur puternic datorita boilerului, dar necesita timp de pregatire si incalzire. In mod normal, un aparat de curatat cu abur este echipat cu multiple accesorii pentru curatarea diferitelor suprafete (toalete, plite, rosturi, tapiterii si saltele). Aparatele de curatat cu abur emit aburul direct pe suprafata eliminand chiar si cea mai incapatanata murdarie pentru o curatenie profunda.

Care sunt avantajele lui Moppy?

Imediat, practic si rapid, Moppy este ideal pentru curatenia zilnica. Moppy este fara fir, fara galeata,nu risipeste apa si nu necesita chimicale deoarece curata si igienizeaza cu laveta impregnata cu abur incins. Mainile sunt intotdeauna curate si uscate si podelele se usuca rapid fara urme.

Cat este de eficient Moppy?

Moppy are dubla eficienta, indeparteaza si elimina murdaria, germenii si bacteriile: 1. Testele de laborator au dovedit ca Moppy indeparteaza chiar de la prima trecere 99.9% din egrmenii si bacteriile de pe suprafete si retine murdaria colectata de laveta din microfibra.

2. Testele de laborator au mai aratat si ca Moppy ucide 99.9% din germeni si bacterii cu ajutorul lavetei impregnata cu abur fierbinte.

Cand trebuie sa folosesc laveta electrostatica?

Atasati laveta electrostatica direct peste laveta din microfibra uscata pentru a indeparta praful, fierele de par si parul animalelor de pe pardoseli. Indepartati laveta electrostatica si impregnati laveta din microfibra cu abur pentru a curata cu abur.

Mopul lui Moppy genereaza abur?

Nu, mopul lui Moppy nu produce abur. Aburul este emis de catre baza cand asezati mopul in pozitia corecta. In acest mod laveta din microfibra este impregnata cu abur fierbinte si este gata pentru curatenie.

Pot sa folosesc peria fara laveta?

Nu, nu poti utiliza Moppy fara laveta care colecteaza praful. Chiar si lveta electrostatica trebuie atasata direct pe laveta din microfibra uscata.

Cand ar trebui sa ma intorc la baza de incarcare?

Baza lui Moppy are o dubla functie: sa reincarce laveta pentru abur si sa elimine germenii si bacteriile de pe suprafete. Intoarce-te la baza cand obeservi ca laveta trebuie udata, de exemplu cand simti o reducere a alunecarii pe suprafata de lucru sau cand doriti sa eliminati germenii. Cu cat impregnati laveta mai des cu atat va fi mai bine.

Pot sa folosesc detergenti pe pardoseli sau pe gresie?

Curatarea cu abur este eficienta fara detergenti. Totusi, este posibil sa aplicati detergent normal pe suprafete inainte de a le curata cu laveta impregnata cu abur. Va recomandam sa curatati bine baza de incarcare cand terminati curatenia, asigurandu-va ca dispozitivul este inchis si racit complet pentru a evita sa-l defectati pe Moppy.

Ce suprafete pot curata?

Cu Moppy puteti curata toate tipurile de pardoseli: marmura, gresie, podele de lemn si suprafete verticale: faianta, usi, usi de dulapuri.

Cum dezinfecteaza Moppy laveta?

Cand asezati mopul in baza de incarcare, aburul generat dezinfecteaza laveta si elimina 99.9% dintre germeni si bacterii*. Dupa 20 de secunde, lumina verde va va confirma dezinfectarea lavetei * Teste efectuate de catre o terta parte - un laborator independent.

Cat de mult pot curata cu un rezervor de apa?

Cu un rezervor de (700 ml) puteti curata pana la 200 metri patrati. Acest rezultat depinde de mai multi factiori inclusiv de tipul de suprafata pe care o curatam, cat de des impregnam laveta din microfibra. Moppy are un sistem de reumplere continua deci nu trebuie sa opriti curatenia!

Ce accesorii are Moppy in dotarea standard?

Pachetul include 2 lavete din microfibra universale pentru toate pardoselile si 2 lavete electrostatice XXL (30x50cm) pentru a capta praful.

Ce fel de apa trebuie utilizata in rezervor?

Moppy este practic gata de lucru imediat si functioneaza cu apa de la robinet.

Cum voi sti ca nu mai este apa in rezervor?

Daca nu este apa in rezervor, baza de incarcare nu va genera abur. Puteti verifica nivelul apei oricand privid prin partea transparenta a bazei.

Cum atasez laveta?

Puneti laveta din microfibra pe podea cu insertiile de velur in sus si asezati talpa mopului pe laveta: se va lipi imediat. Pentru a indeparta laveta din microfibra asezati piciorul pe eticheta si ridicati talpa mopului cu putere: laveta va ramane pe podea. Pentru a aplica laveta electrostatica, asezati-o pe podea, pozitionati mopul in centru lavetei si prindeti colturile introducandu-le in orificille de deasupra talpii. Laveta electrostatica trebuie intodeauna atasata pe o laveta din microfibra USCATA.

Se usuca repede podeaua?

Aburul fierbinte impregnat in laveta si lavetele calitative faciliteaza uscarea rapida si uniforma.

Pot adauga detergenti / uleiuri esentiale in rezervor?

Nu, Moppy functioneaza doar cu apa. Adaugarea detergentilor sau a altor substante in rezervor poate defecta baza de incarcare.

Cum pot vedea daca dispozitivul este gata de utilizare?

Moppy este gata de utilizare in 10 secunde dupa ce a fost bagat in priza. 

Sunt lavetele din microfibra lavabile?

Da, lavetele din microfibra sunt lavbile in masina de spalat, urmand instructiunile de pe eticheta.

Sunt lavetele electrostatice lavabile?

Nu, lavetele electrostatice sunt de unica folosinta.

Pot sa asez mopul in baza de incaracre fara sa activez aburul?

Da, asezati mopul in baza de incarcare cu sageata indreptata inspre afara si fixati manerul telescopic pe caligul de pe maner.

Talpa bazei de incarcare nu este fierbinte in mod uniform.

Este normal conform cu specificatiile tehnice ale produsului. Moppy functioneaza corect daca asezati mopul drept in baza cu sagetile aliniate corect; aburul se elibereaza uniform prin toate orificiile din baza, asigurand umidificarea si incalzirea intregii lavete.

Dupa indepartarea periei lumina verde este inca aprinsa. 

Este normal. Lumina verde de avertizare va ramane aprinsa 15 secunde chiar si dupa mindepartarea periei.